Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 2. 2025 v 17:09, guzmic napsal:

Tak, ještě by se potencionální nový prezident Ukrajiny mohl vzít za ruku s Putlerem a to by se opravdu zastavili až u Paříže.

Rozšířit  

Sakra, jsem oznacovan za pesimistu a mracouna pomerne casto, ale vlastne mi tenhle scenar nikdy nenapadl, prestoze nema rozhodne nulovou pravdepodobnost 😔

Odesláno (upraveno)

To jsou vyhlídky na jedné straně  / nejsem sice Džamila na diagnózu na dálku/, ale pravděpodobně magor, na druhé plačící představitel EU.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Je to zkratka, jasně, ale v hrubých rysech popisuje cyklus, ve kterém se nachází (západo)evropská civilizace. Z komfortního blahobytu se snadno hlásají levicové názory a takové to "komunizmus sice zatím nikde nefungoval, ale to jen proto, že to blbě implementovali - pusťte nás k tomu a my to uděláme pořádně". Nás a hlavně naše děti čekají těžké roky. Nezbývá než doufat, že z těch těžkých časů vzejde poučená silná generace...

P.S. jsem přesvědčený, že Trump je loutka Kremlu. Je dost blbý na to, aby si to ani neuvědomoval. 

raf,360x360,075,t,fafafa_ca443f4786.jpg

• Like 2
  • Dát hlas 3
Odesláno

Tohle je samozřejmě humáč, ale já se tak trochu bojím jít spát, co se přes noc na Ukrajině může stihnout stát :(

Odesláno
  V 19. 2. 2025 v 16:47, Micey napsal:
Velky spatny, to fakt neni prdel. Byt neverim, ze vsichni v jeho administrative sou takovy zmrdi. Ale na ferovku opakovat rusky dezinformace typu ctyrprocentni podpory a nelegitimnosti Zelenskyho v urade..
Jsou.
  • Dát hlas 1
Odesláno
  V 19. 2. 2025 v 21:07, Hasňa napsal:
  V 19. 2. 2025 v 16:47, Micey napsal:
Velky spatny, to fakt neni prdel. Byt neverim, ze vsichni v jeho administrative sou takovy zmrdi. Ale na ferovku opakovat rusky dezinformace typu ctyrprocentni podpory a nelegitimnosti Zelenskyho v urade..
Rozšířit  

Jsou.

Rozšířit  

Přesně tak. Stačí si najít, jak se k Trumpovi stavěli třeba Vance a Rubio.

Odesláno

Nikdo uz mu neodporuje... chvili jsem si myslel, ze to je nejaky parodicky ucet, ale podle reakci to bude fakt ucet bileho domu... zrovna se prohlasil za krale....
Screenshot_20250220_072223_X.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...