VitekB Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 19. 2. 2025 v 17:09, guzmic napsal: Tak, ještě by se potencionální nový prezident Ukrajiny mohl vzít za ruku s Putlerem a to by se opravdu zastavili až u Paříže. Rozšířit Sakra, jsem oznacovan za pesimistu a mracouna pomerne casto, ale vlastne mi tenhle scenar nikdy nenapadl, prestoze nema rozhodne nulovou pravdepodobnost
skalis Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Husty… no taky jsem si rikal, ze ve druhym volebnim obdobi Milos taky nebude mit potrebu vsechno rozesirat… a byl jsem vedle.
petr_cha Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 19. 2. 2025 v 14:49, Tobi napsal: To jo, už je rok 2025.No jo no.. my ucetni jsem jeste furt hlavou v lonskem roce.. :-) ... do roka a do dne.. a skoro se bojim, aby to nebylo do dne.. Zelensky bude odejit...https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/online-zelenskyj-je-diktator-bez-voleb-napsal-trump-ukrajine-nemusi-zbyt-nic_2502191719_hof 1
petr_cha Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Poslat amiky dopr... a postavit se tomu celem za evropu...
maama Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Badmouthing? Huh. JDV, you have once compared Trump to Hitler...
petr_cha Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února .. a mezitim.... jestli zacne chaos, zacnou vylezat ruzni kostlivci... kazdy bude chtit urvat ten svuj kousek...
African Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 19. 2. 2025 v 19:02, Duke650 napsal: Rozšířit Hustý
petr_cha Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Dneska fakt uz posledni.. po tomhle uz neni co dodat ..
Conrad Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února (upraveno) To jsou vyhlídky na jedné straně / nejsem sice Džamila na diagnózu na dálku/, ale pravděpodobně magor, na druhé plačící představitel EU. Upraveno 19. února uživatelem Conrad
safi Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Tak nějak.... po hrozně dlouhé době si říkám, do jaké doby jsem to přivedl děti....
Duke650 Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Je to zkratka, jasně, ale v hrubých rysech popisuje cyklus, ve kterém se nachází (západo)evropská civilizace. Z komfortního blahobytu se snadno hlásají levicové názory a takové to "komunizmus sice zatím nikde nefungoval, ale to jen proto, že to blbě implementovali - pusťte nás k tomu a my to uděláme pořádně". Nás a hlavně naše děti čekají těžké roky. Nezbývá než doufat, že z těch těžkých časů vzejde poučená silná generace... P.S. jsem přesvědčený, že Trump je loutka Kremlu. Je dost blbý na to, aby si to ani neuvědomoval. 2 3
warann Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února No, tohle https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-obavy-se-potvrzuji-unesene-chlapecky-bibasovy-i-jejich-matku-vrati-hamas-v-rakvich-40509705 mi taky na náladě nepřidalo. A vyjádření: ...organizace souhlasila s předáním čtyř těl okupačních vězňů.. je teda totálně na ránu.
nickolas Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Tohle je samozřejmě humáč, ale já se tak trochu bojím jít spát, co se přes noc na Ukrajině může stihnout stát
safi Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Kaslete na to do rana. A bezte se venovat rodine. Bude vsem lepe. Stresovanim nikomu nepomuzete
Hasňa Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 19. 2. 2025 v 16:47, Micey napsal: Velky spatny, to fakt neni prdel. Byt neverim, ze vsichni v jeho administrative sou takovy zmrdi. Ale na ferovku opakovat rusky dezinformace typu ctyrprocentni podpory a nelegitimnosti Zelenskyho v urade..Jsou. 1
geometr Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 19. 2. 2025 v 21:07, Hasňa napsal: V 19. 2. 2025 v 16:47, Micey napsal: Velky spatny, to fakt neni prdel. Byt neverim, ze vsichni v jeho administrative sou takovy zmrdi. Ale na ferovku opakovat rusky dezinformace typu ctyrprocentni podpory a nelegitimnosti Zelenskyho v urade.. Rozšířit Jsou. Rozšířit Přesně tak. Stačí si najít, jak se k Trumpovi stavěli třeba Vance a Rubio.
petr_cha Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Nikdo uz mu neodporuje... chvili jsem si myslel, ze to je nejaky parodicky ucet, ale podle reakci to bude fakt ucet bileho domu... zrovna se prohlasil za krale....
John_Lenon Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Tohle dopadne blbě a nejvíc se to vymstí Americe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se