VitekB Posted February 19 Report Posted February 19 před 27 minutami, guzmic napsal: Tak, ještě by se potencionální nový prezident Ukrajiny mohl vzít za ruku s Putlerem a to by se opravdu zastavili až u Paříže. Sakra, jsem oznacovan za pesimistu a mracouna pomerne casto, ale vlastne mi tenhle scenar nikdy nenapadl, prestoze nema rozhodne nulovou pravdepodobnost
skalis Posted February 19 Report Posted February 19 Husty… no taky jsem si rikal, ze ve druhym volebnim obdobi Milos taky nebude mit potrebu vsechno rozesirat… a byl jsem vedle.
petr_cha Posted February 19 Report Posted February 19 To jo, už je rok 2025.No jo no.. my ucetni jsem jeste furt hlavou v lonskem roce.. :-) ... do roka a do dne.. a skoro se bojim, aby to nebylo do dne.. Zelensky bude odejit...https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/online-zelenskyj-je-diktator-bez-voleb-napsal-trump-ukrajine-nemusi-zbyt-nic_2502191719_hof 1
petr_cha Posted February 19 Report Posted February 19 Poslat amiky dopr... a postavit se tomu celem za evropu...
maama Posted February 19 Report Posted February 19 Badmouthing? Huh. JDV, you have once compared Trump to Hitler...
petr_cha Posted February 19 Report Posted February 19 .. a mezitim.... jestli zacne chaos, zacnou vylezat ruzni kostlivci... kazdy bude chtit urvat ten svuj kousek...
Duke650 Posted February 19 Report Posted February 19 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
African Posted February 19 Report Posted February 19 před 8 minutami, Duke650 napsal: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Hustý
petr_cha Posted February 19 Report Posted February 19 Dneska fakt uz posledni.. po tomhle uz neni co dodat .. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Conrad Posted February 19 Report Posted February 19 (edited) To jsou vyhlídky na jedné straně / nejsem sice Džamila na diagnózu na dálku/, ale pravděpodobně magor, na druhé plačící představitel EU. Edited February 19 by Conrad
safi Posted February 19 Report Posted February 19 Tak nějak.... po hrozně dlouhé době si říkám, do jaké doby jsem to přivedl děti....
Duke650 Posted February 19 Report Posted February 19 Je to zkratka, jasně, ale v hrubých rysech popisuje cyklus, ve kterém se nachází (západo)evropská civilizace. Z komfortního blahobytu se snadno hlásají levicové názory a takové to "komunizmus sice zatím nikde nefungoval, ale to jen proto, že to blbě implementovali - pusťte nás k tomu a my to uděláme pořádně". Nás a hlavně naše děti čekají těžké roky. Nezbývá než doufat, že z těch těžkých časů vzejde poučená silná generace... P.S. jsem přesvědčený, že Trump je loutka Kremlu. Je dost blbý na to, aby si to ani neuvědomoval. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 2 3
warann Posted February 19 Report Posted February 19 No, tohle https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-obavy-se-potvrzuji-unesene-chlapecky-bibasovy-i-jejich-matku-vrati-hamas-v-rakvich-40509705 mi taky na náladě nepřidalo. A vyjádření: ...organizace souhlasila s předáním čtyř těl okupačních vězňů.. je teda totálně na ránu.
nickolas Posted February 19 Report Posted February 19 Tohle je samozřejmě humáč, ale já se tak trochu bojím jít spát, co se přes noc na Ukrajině může stihnout stát
safi Posted February 19 Report Posted February 19 Kaslete na to do rana. A bezte se venovat rodine. Bude vsem lepe. Stresovanim nikomu nepomuzete
petr_cha Posted February 19 Report Posted February 19 Lepsi to uz fakt zavrit... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Hasňa Posted February 19 Report Posted February 19 Velky spatny, to fakt neni prdel. Byt neverim, ze vsichni v jeho administrative sou takovy zmrdi. Ale na ferovku opakovat rusky dezinformace typu ctyrprocentni podpory a nelegitimnosti Zelenskyho v urade..Jsou. 1
geometr Posted February 19 Report Posted February 19 před 5 minutami, Hasňa napsal: před 4 hodinami, Micey napsal: Velky spatny, to fakt neni prdel. Byt neverim, ze vsichni v jeho administrative sou takovy zmrdi. Ale na ferovku opakovat rusky dezinformace typu ctyrprocentni podpory a nelegitimnosti Zelenskyho v urade.. Jsou. Přesně tak. Stačí si najít, jak se k Trumpovi stavěli třeba Vance a Rubio.
petr_cha Posted February 20 Report Posted February 20 Nikdo uz mu neodporuje... chvili jsem si myslel, ze to je nejaky parodicky ucet, ale podle reakci to bude fakt ucet bileho domu... zrovna se prohlasil za krale.... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
John_Lenon Posted February 20 Report Posted February 20 Tohle dopadne blbě a nejvíc se to vymstí Americe.
Recommended Posts