Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Uvažoval jsem, zda to nedat do Humoru, poté jsem usoudil, že to rozhodně patří sem...

Ve Sněmovně se hledá zbraň. Kterou někdo zapomněl na záchodě. Ten někdo měl být host poslankyně Válkové z ANO. Se kterým se chtěla poradit o bezpečnosti.

Více tu: https://cnn.iprima.cz/ve-snemovne-se-hleda-zbran-poradce-valkove-ji-zapomnel-na-zachodech-pak-uz-ji-nenasel-468534

P.S. Měl jsem za to, že do Sněmovny nesmí se zbraní kdejaký hejhula...

Upraveno uživatelem Lynx12
Odesláno
  V 12. 3. 2025 v 3:41, VS napsal:

Zapomenout zbraň na záchodě = skleróza.

Zapomenout na kterém = vyšší level sklerózy.

Rozšířit  

On ten AK 47 při utírani zadku asi dost překáží 

• Haha 1
Odesláno

Úroveň českého politického bizáru dosáhla nového vrcholu. Koalice jede koks v řiti a opozice chce mír a bouchačky na hajzlu. OMG

Odesláno

Super, hlavně to vysvětlení Válkový:

„Není to můj asistent, ale je to člověk, kterému jsem zajišťovala vstup. Potřebovala jsem konzultace v oblasti bezpečnosti. Nemá se mnou ale uzavřenou žádnou asistentskou smlouvu,“ uvedla Válková.

Odesláno

Právě proto nemám zbrojní průkaz. Mě bohatě stačí psaní výhružných emailů. Já mít zbraň, tak mě z problémů nedostane ani 10 právníků 🤣

• Haha 1
Odesláno
  V 13. 3. 2025 v 6:00, H-B napsal:

Cist titulek, jak zarmoucene komentuje Rath jakozto primar pankracky veznice zdravotni stav Jansty, je bizarne vtipny..

Rozšířit  

Vidim to podobne. A ackoli nikomu nepreju nic zlyho, tak zrovna v pripade Jansty u sebe marne hledam nejaky vyraznejsi projevy empatie k jeho situaci.  

Odesláno

Z toho se mi chce zvracet. Ten se pravomocneho rozsudku diky obstrukcim nikdy nedozije a jeste mu budeme vyplacet odskodne za dlouhy proces.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...