Bert Odesláno 9. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Gusto, já tyhle řeči nemám moc rád. Co Ty víš o tom, jak moc náročné to bylo, potažmo "jak moc to bolelo" některé z lidí, kteří na tom opravdu pracovali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Tvl ten Volny to je picus na Ntou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 před 2 minutami, Prochy68 napsal: Tvl ten Volny to je picus na Ntou Jo, někdo by mu měl nasrat do huby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Volím Tebe Pikaču (pardon, Tebe Decebale)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Dneska je to sama pecka, cssd sla dolu, co jsem odesel, vas sexy mozek Jyrka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Volím Tebe Pikaču (pardon, Tebe Decebale)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 před 18 minutami, Bert napsal: Gusto, já tyhle řeči nemám moc rád. Co Ty víš o tom, jak moc náročné to bylo, potažmo "jak moc to bolelo" některé z lidí, kteří na tom opravdu pracovali? Já popisuju svoje pocity, Berte.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Jo tááák, pak je vše v pořádku, a já jsem opravdu rád, že Tě to nebolelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 zastávám názor, že vám do toho v rodné kotlině nemám co kecat, ale objednal jsem si právě na oslavu šampus. Teď jěště aby se všechny ty koalice (na můj vkus je to už hodně velkej guláš) dohodly na nějakém zpracovatelném programu (úkol “Babiš ven” patří včerejšku), vymést tu mafii z Hradu a dá se snad opět věřit na lepší zítřky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Je to kampaaan a ja jsem nikdy nic neukrad.. a ja jsem tady pracoval 16 hodin denne a vy zli novinari.. a manzelky se na nic neptejte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 před 8 minutami, Bert napsal: Jo tááák, pak je vše v pořádku, a já jsem opravdu rád, že Tě to nebolelo Ne, já pevně věřil, že to dopadne, tak jak to dopadlo.... takže za mně cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Takže ŤUK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Tak nějak...ŤUK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 před 2 hodinami, Bert napsal: @Foundryman Co blbneš, tahle země je tak v píči, že bude potřeba něco opravdu dělat. Žádnej klid. Nejlepší by bylo, kdyby vláda nedělala vůbec nic. Právě aktivita vlád zemi do té "píče" dostala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Akorat ma o jedno kreslo vic, to je dost blbej system prohlasi se podle me za viteze voleb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Uz prohlasil... ze je nejsilnejsi subjekt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 zlodědek mu dá první pokus a jeste si tuhlo komedii pár měsíců užijeme. Kluci dostanou čas uklidit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Bože ten Bureš je kokot, se soudruh mikromanažer na tiskovce zas odkopal, "ráj na zemi je teďka!"... Samozřejmě že ho Ovar může a nejspíš i bude jmenovat tak dlouho jak to půjde, aby mu zkusil získat čas do doby než se "3+2" koalové začnou klížit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Jsem se na to teď díval a nevím jestli se mám smát nebo zvracet…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Ty nekrology stran Narodni fronty na ČT - k nezaplaceni.! Necekal jsem, ze se toho doziju. Jdu si nalejt vodku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se