safi Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 před 4 minutami, Conrad napsal: Na rozdíl od Tebe 2 atestovaný psychiatr s 30 lety praxe. Máš slevy pro chronopacienty?
Conrad Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 (upraveno) V 17. 8. 2025 v 19:54, Micey napsal: Zatím jsem ho nikdy nezkoušel o to pumpnout Upraveno 20. srpna 2025 uživatelem Conrad
ragu Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 (upraveno) před 14 minutami, Conrad napsal: Na rozdíl od Tebe 2 atestovaný psychiatr s 30 lety praxe, a primář jedné krajské nemocnice 1. Víš hovno jaký mám vzdělání 2. I kdybych přistoupil na tvoji argumentační hru, to o čem mluvíš jsou přinejlepším anekdotální poznatky jednoho člověka, nikoliv tvrdá data 3. I kdyby to byla sebevíc pravda pro případ tohohle člověka, vysvěteni je několik, například podobně jako při nárůstu lidi na aut. spektru - víc se to řeší a mluví se o tom, upřesňují se poznatky a diagnostické metody Připomíná mi to výroky médií oblíbenýho Honzaka, kterej je prokazatelně tak mimo, až je to smutný. Nicméně tímhle fakt končím neb se držím pravidla: Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci. Tak přeji hezkej den a život. Upraveno 20. srpna 2025 uživatelem ragu 2
Conrad Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 před 1 minutou, ragu napsal: 1. Víš hovno jaký mám vzdělání 2. I kdybych přistoupil na tvoji argumentační hru, to o čem mluvíš jsou přinejlepším anekdotální poznatky jednoho člověka, nikoliv tvrdá data 3. I kdyby to byla sebevíc pravda pro případ tohohle člověka, vysvěteni je několik, například podobně jako při nárůstu lidi na aut. spektru - víc se to řeší a mluví se o tom, upřesňují se poznatky a diagnostické metody Připomíná mi to výroky médií oblíbenýho Honzaka, kterej je prokazatelně tak mimo, až je to smutný. Nicméně tímhle fakt končím neb se držím pravidla: Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci. Právě proto jsem už debatu s tebou skončil 1
martar Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 (upraveno) - Upraveno 20. srpna 2025 uživatelem martar
instant Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 jeden psychiater - ustavna liecba - mi raz s vaznou tvarou povedal, ze hlavny rozdiel medzi pacientom a psychiatrom je ten, ze psychiater ma vo vrecku kluce od dveri. tema kto je viac na hlavu ci doktor alebo pacient je nekonecna a nie je to len insider joke, pisu sa o tom knihy a vedu vedecke diskusie. Psychiatri sami si uvedomuju ze balansuju na hrane reality / vedomia / etiky / pomätenia / dosadte si podla potreby. Ano, chyby sw liecime hw fixami, pritom hardwarovej casti dodnes nerozumieme ani z polovice. Good luck. Ale na viac dnes nemame - okrem prevencie. Nemusiet mat s touto castou mediciny interakciu je najlepsi recept. Kratka interakcia s tymto svetom (netykala sa bytostne mna a dopadla nastastie dobre) ma uistila v tom, ze "kulantne umenie mat vsetko absolutne u prdele*" je absolutny zaklad prezitia v sucasnom svete. Co by som kolegialne poradil aj navstevnikom Zumpy, hoci - alebo mozno prave preto - ze toto je zjavne detox vlakno, nie zvysovac tlaku. *pre krajanov "mat vsetko uplne v pici" 4
nickolas Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 Občas teda koukám kolik Fandů se tady najde 1
Bert Odesláno 20. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 před 2 hodinami, Conrad napsal: Zatím jsem ho nikdy nezkoušel o to pumpnout Jak to tady tak čtu, myslím, že bys měl začít ... 2
Conrad Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 před 50 minutami, Bert napsal: Jak to tady tak čtu, myslím, že bys měl začít ... Něco jako byla před časem chronoloď tak chronopokoj?
Bert Odesláno 20. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 Tak tomu říkám: vychytralý plán .... 100 bodů!
Conrad Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 Světové emise a vliv green dealu EU na jejich snížení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 Jo. Akorat my uz sme si to vypalili, bohuzel.. a presoupli spinavou vyrobu jinam. Furt nechapu tu logiku toho, ze uz se na to teda muzem vysrat:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Conrad Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 Pokud je cílem zdražit fosilní paliva a donutit spotřebitele k přechodu na elektřinu, je ETS 2 velmi efektivní nástroj. Pokud je ale cílem snížit emise skleníkových plynů v ovzduší, pak je pokus o úplnou dekarbonizaci evropské dopravy nebo vytápění domácností jen velkým plýtváním finančních prostředků s téměř nulovým efektem. Předseda SČS - Unie nezávislých petrolejářů Ivan Indráček
Micey Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 Jo, jsem si jist ze sef unie nezavislych petrolejaru na to bude mit pomerne jasnej a nezaujatej nazor:) 1
Conrad Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 (upraveno) před 14 minutami, Micey napsal: Jo, jsem si jist ze sef unie nezavislych petrolejaru na to bude mit pomerne jasnej a nezaujatej nazor:) Jako u všeho, pravda bude asi někde mezi mezi ním a ortodoxními zastánci GD viz obnovitelně.cz Zatím mi to ve světovém ekonomickém závodě připadá, jak by si jeden účastník dobrovolně přivázal jednu nohu k druhé. https://www.garaz.cz/clanek/22-milionu-vw-passat-nema-tak-velke-emise-jako-jedna-lod-20 Upraveno 20. srpna 2025 uživatelem Conrad
Jehlan Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 Unie nezávislých petrolejářů dovoz z SSSR/arabové/USA ale jinak jsou naprosto nezávislí....
ATOM Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 Ja mam z tech debat politiku na internetu porad pocit, ze jsou tu dva extremni tabory a nic mezi tim. Jeden tabor zelenych silencu, co chteji trestat, pokutovat a druhy, ktery by jen vsechno rusil a odchazel z Unie, odpurce, kteri odmitaji jakoukoliv zmenu. V zadne debate, alespon jsem na ni nenarazil, nezaznela otazka na ekoblazny, proc chteji rusit spalovaky, kdyz uz jsou dneska ty auta s normou 6 a 7 ciste a proc by nemohly koexistovat zaroven s elektromobily. Malo kdo dokaze opravdu dobre prezentovat green deal jako investici do budoucnosti. Je jasne, ze podpora by mela jit v prve rade do vyzkumu a vyvoje novych technologii, ale pro zeme jako je ta nase, tolik roku zavisle na tezkem prumyslu zvolit uplne jine tempo teto transformace. A ne tu davat limity a tresty. Ne vsichni maji stejnou startovni caru. 2 2
Jehlan Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 GD není o tom, že by Evropa chtěla chránit ovzduší, broučky, motýle a zabránit potopení Benátek. Je to o omezení dovozu surovin od dodavatelů, kteří mají díky tomu na EU páku. Ropné deriváty budeme potřebovat pořád, ale alespoň ta energetická závislost by jednou mohla být nižší. 1
ATOM Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 Urcite bychom ji meli snizit. Ale v Bruselu musi pochopit, ze to nejde takhle rychle u vsech clenskych zemi. Pokud to nepochopi, ta propast mezi nima a populistama bude stale vetsi a spatne to skonci pro vsechny. Tez by se mi libilo, kdyby to bylo co nejdriv. Ale podle me to realne neni. Ne vsude. Ne vsichni jsou schopni toho dosahnout tak rychle, aby neryli drzkou v zemi. 1
Irwinek Odesláno 20. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 Já to úplně vidím - nad Evropou bude čistý vzduch a zbytek světa se bude dusit v těch svejch exhalacích, to bude paráda 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se