Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U chlapů to bude podobné. Prostě v 50 nezvládneš to, co ve 30. Snad jen kromě délky styku před vrcholem. Na tom bude většina chlapů asi trochu lépe než ve 20... 

• Dát hlas 1
  • Odpovědi 20,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 18 minutami, safi napsal:

A není to náhodou spíše problém toho, že většina nás zde na fóru je ve věku, kdy už nemůže čekat přírůstek sil, ale spíše jejich postupný úbytek? A není za tím snaha/přání, aby ten vrchol sil, na které nyní jsme, nebo jsme právě byli, tak aby nám vydržel a aby i další 10-20 let bylo tak mimořádně příznivých jako posledních 10? 

Není, jsem optimista a pořád čekám přírůstek sil 😃

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 21 minutami, Prochy68 napsal:

Není, jsem optimista a pořád čekám přírůstek sil 😃

Ja taky. Mam krizi středního věku, takže cvičím, hubnu, tetuju, sháním motorku a prcam holky pod 30 🙂 A vidim vsechno pozitivně!

Upraveno uživatelem Frantik
  • Like 2
  • Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 37 minutami, Frantik napsal:

Ja taky. Mam krizi středního věku, takže cvičím, hubnu, tetuju, sháním motorku a prcam holky pod 30 🙂 A vidim vsechno pozitivně!

Já zatím jen občas cvičím, ostatní si nechávám do zálohy až bude hůř 😀. Ohledně tetování jsem čistej jak slovo boží, holky pod 30 mě pouštějí v MHD sednout a na motorce jsem jel naposledy v 86 na Jawe 350. Takže rezervy jsou 😆

• Haha 4
Odesláno
před 58 minutami, Frantik napsal:

To bude tím. Absencí platonických vztahů se slečnami pod 30. V případě nouze i cudné držení za ruku při procházce rozkvetlými petřínskými svahy. 

• Haha 1
Odesláno
před 3 hodinami, H-B napsal:

Me by zajimalo, jak jsem nekde cetl, at nekdo napise, v cem se ma diky posledni vlade prokazatelne hur a proc. Nevim, asi socialni bublina, ale v mem okoli (nazveme to kamaradi) se maji vsichni stejne dobre nebo lip. At uz jde o stavare, doktora, cloveka z globalniho korporatu ci stredni ceske firmy. Tohle neni zastavani se vlady, proste jen otazka.

Btw, motoristi k sobe pritahujou cim dal tim lepsi vykvety, vcetne ex xindlu z ODS. Boris Stastny, to musi bejt vtip roku, Zahradil no tvl... To jsem zvedavej jestli jeste neco prijde. Kikina chrochta blahem. A ze to medialne vede ten radobychtrej hranatej kripl, kterej ma zakladnu postavenou na nedospelejch incelech.. podporovanej senilnim narcisem od automatu... To je fakt shitshow

Aféry Spolu+Pir/Stan zdejší frustrují, protože dotyčné vesměs volili - a přitom masochisticky akceptují když je jim jejich depka denně profesionálně přifukována pomocí Hovinek+iHeute (že v zájmu hrabivého slovenského blekoty úplně totéž provozují i směrem ke "hranatému škopku" je zde naopak bráno jako "důkaz objektivity"). Kdyby panstvo ráčilo sestoupit ze svých výšin a ve fabrikách/hospodách se chvíli zaposlouchalo kolik vidláckejch lůzrů se dnes s argumenty "za komára bývalo, lidi na vesnicích si stavěli hrady!" chystá volit "Strašilo!:skull:" (čímž hrozí že tunelářovi jiná koaliční smlouva než ta se "zvacím dopisem" nevyjde), jeden aby si pomalu chystal evakuační zavazadlo na hodinkovnici... :shit:

• Dát hlas 3
Odesláno
před 9 hodinami, Radek124 napsal:

Aféry Spolu+Pir/Stan zdejší frustrují, protože dotyčné vesměs volili - a přitom masochisticky akceptují když je jim jejich depka denně profesionálně přifukována pomocí Hovinek+iHeute (že v zájmu hrabivého slovenského blekoty úplně totéž provozují i směrem ke "hranatému škopku" je zde naopak bráno jako "důkaz objektivity"). Kdyby panstvo ráčilo sestoupit ze svých výšin a ve fabrikách/hospodách se chvíli zaposlouchalo kolik vidláckejch lůzrů se dnes s argumenty "za komára bývalo, lidi na vesnicích si stavěli hrady!" chystá volit "Strašilo!:skull:" (čímž hrozí že tunelářovi jiná koaliční smlouva než ta se "zvacím dopisem" nevyjde), jeden aby si pomalu chystal evakuační zavazadlo na hodinkovnici... :shit:

Bohužel nejen rétorika "za komára bývalo, lidi na vesnicích si stavěli hrady!", ale "že okupace nebyla tak zlá" je šílená.Ta 💀Konečná by byla schopna opět požádat Putlera o internacionální pomoc a novodobí rudoarmějci z Dagestánu by ti s tou hodinkovnicí rádi pomohli.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 7 minutami, SUZUKIGSXR napsal:

Bohužel nejen rétorika "za komára bývalo, lidi na vesnicích si stavěli hrady!", ale "že okupace nebyla tak zlá" je šílená.Ta 💀Konečná by byla schopna opět požádat Putlera o internacionální pomoc a novodobí rudoarmějci z Dagestánu by ti s tou hodinkovnicí rádi pomohli.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Nic moc, na každý ruce má jenom jedny,děda mi vyprávěl když byl v roce 1945 vyzvedávat mého tátu ze zajateckého tábora v Německu, viděl na Rusovi na jedné ruce 2 a na druhé troje hodinky-to byl geroj.

Odesláno
před 14 hodinami, Ajaj napsal:

Ty vole, to se fakt nedá číst.

jako myslet si, že se máme hůř a hůř? Ne debata, co může být lepší a co pro to udělat. Ale fakt názor, že je čím dál hůř?

ty vole, jenom z mý rodiny: praděda v 1. světový a vrátil se 2 roky po ní. Když přišel Áda, tak měl 24h aby vypadl z baráku, i když žena byla Němka. Dědovi se 2 kluci narodili za 2. světový, jeden z nich můj táta. Naši když se měli brát, tak den předtím napochodovali do země ruský kundy s tankama. 
Byla moje rodina vyjímečná? Ne, jedni z milionu s copy/paste příběhem. Oproti nám který se máme jak prasata v žitě (od toho nejméně vydělávajícího po top)

Fakt si čím dál víc myslím, že sněhová vločka je eufemismus pro ubrečenýho boomera.

Ja tady nikoho nevidim fnukat, ze se mame cim dal hur. Ja tady kritizoval nastup ETS2, emisni povolenky a jakysi ideologicky diktat, vyjednavaci schopnosti v Bruselu, coz je myslim legitimni a aktualni temata. Hruzy minuleho stoleti, 1 a 2 svetova valka, okupace a totalita prece nediskvalifikuje kritiku soucasneho stavu. Nebo to ma znamenat "drz hubu, bud vdecny, ze nezijes v te dobe a neres Brusel ?" Minulost muze dat perspektivu, ale pouzivat ji jako stit..

To, ze se mame lepe nez minule generace prece neznamena, ze nemame pravo chtit funkcnejsi politiku a nezpochybnovat relevanci soucasnych problemu s mnohem horsimi situacemi z minulosti.

• Dát hlas 2
Odesláno

Mluvil jsi o totalitě. Pak jsi to zmírnil na nástupu totality. I když tě pak jiní konfrontovali, tak jsi stejně na totalitě trval. Prostě plačky…

Odesláno

Si tu odlozim...Screenshot_20250822_085844_X.jpg.2cbb4dbe9269ebdacdb1c8d8f045adfa.jpg

Ano, Jiri Dolejs, byvaly komunista.. a jak ma normalni nazory na zaklady statu... sleduji ho delsi dobu..

.. skoda, ze po rozvratu tradicnich stran nemame jednu normalni levicovou stranu (teoreticky dnes ANO?), jednu středovou (STAN?) a jednu pravicovou (obrozene ODS) a nejake drobky blaznu okolo... pak by se normalne volilo.. obcas doleva, obcas doprava, ale furt tak nejak dopredu... :-)

Ale bohuzel normalni levice kaput, z ANO je hnuti jednoho muze, STAN malo viditelny a ODS ve slepenci, ze se pomalu boji zverejnit konkretnejsi program...a k tomu hodne blaznu...

Odesláno
před 29 minutami, Ajaj napsal:

Mluvil jsi o totalitě. Pak jsi to zmírnil na nástupu totality. I když tě pak jiní konfrontovali, tak jsi stejně na totalitě trval. Prostě plačky…

Rikej si tomu jak chces, tvoje vec. A totalitni manyry ze strany Bruselu tu ja proste vidim. Argumenty typu 1 a 2 svetova jsou v tomto pripade nesmyslne a hloupe.

Odesláno
před 3 hodinami, Tobi napsal:

Nic moc, na každý ruce má jenom jedny,děda mi vyprávěl když byl v roce 1945 vyzvedávat mého tátu ze zajateckého tábora v Německu, viděl na Rusovi na jedné ruce 2 a na druhé troje hodinky-to byl geroj.

děda takhle přišel o omegy, které dostal k maturitě 😕 tak usilovně mával, až zastavili prej a vzali si je...

před 50 minutami, petr_cha napsal:

Si tu odlozim...

Ano, Jiri Dolejs, byvaly komunista.. a jak ma normalni nazory na zaklady statu... sleduji ho delsi dobu..

.. skoda, ze po rozvratu tradicnich stran nemame jednu normalni levicovou stranu (teoreticky dnes ANO?), jednu středovou (STAN?) a jednu pravicovou (obrozene ODS) a nejake drobky blaznu okolo... pak by se normalne volilo.. obcas doleva, obcas doprava, ale furt tak nejak dopredu... 🙂

Ale bohuzel normalni levice kaput, z ANO je hnuti jednoho muze, STAN malo viditelny a ODS ve slepenci, ze se pomalu boji zverejnit konkretnejsi program...a k tomu hodne blaznu...

problém je, že u nás se KSČM nereformovala jako jinde - z KSČ se stalo KSČM a pak se štepila (např. SDL), ale stalinistický jádro (Grebenda ml. a Falmer) to drželo pevně v rukou (měl jsem pár naivních kamarádů, kteří i vstoupili, ale stalinistická gerontokracie je nemilosrdně přejela).

Socdem vyhnila, tak nám na levici zbyly jen stalinisti a nepřehledná změť   

Odesláno
před 3 hodinami, SUZUKIGSXR napsal:

GMT po sovětsku 🤣

• Haha 2
Odesláno
před 53 minutami, skalis napsal:

Jiri Dolejs byl mezi komunistama vzdycky takovej jednorozec.

Jako "tradiční pravicový volič" jsem se za to trochu styděl, ale J. Dolejše (nebo třeba Jeronýma Tejce) jsem si mnohdy poslechnul radši, než některý vyhrocený pravičáky...

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Conrad napsal:

Rakušan velmi silně touží po moci, předzvěst byla už u jeho videa z šatny ,v jednou rozhovoru, který jsem četl prohlásil, že by byl přípraven stát se premiérem ,ačkoliv vrcholem jeho kariéry by měl  být třídní učitel třetí  B a třeba správce kabinetu pomůcek.

Upraveno uživatelem Conrad
  • Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...