Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 19,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pánové, proto moderace. Není to poprvé, kdy starý kokot zjevně lže, potažmo se snaží manipulovat s fakty, či fakta dezinterpretoval. Ani v žumpě není možné vše. Viz můj první příspěvek, kterým jsem žumpu, zdůrazňuji že po zralé úvaze, založil.

Odesláno

Tohle bylo teda docela dobrý:

Nebyla to dobrá doba, ale dnešní mladí by to možná potřebovali zažít, aby si uvědomili, že ta generace senilů, na které tak rádi nasazují, to tady za posledních 35 let postavila na nohy.

• Haha 1
Odesláno

No mě dostala za hnědá tíseň Filipa Turka, dva romští bráchové, jeden prezident asociace a druhej mluvčí a mezi romskou komunitou nikdo tu asociaci nezná 😆

• Dát hlas 1
Odesláno

Ale jsem rad, ze Motoristi jsou novej svěží vítr, kterej privane novej styl politiky do našich zatuchlejch luhů a hájů. Spolu s Bábou a Japoncem mnohem lepsi nez tu kdy bylo 🙂

Odesláno

já jen celou dobu přemýšlím, jestli je Kikina strašnej debil nebo jsou za tím nějaký “vyšší šachy”…..něco jako, když Lihobaron podpořil Káču, aby zatloukl poslední hřebík do rakve socanů, který chtěl vyhubit po nominaci na Hrad, a nakonec se mu to klukovi šikovnýmu podařilo

Odesláno
1 hour ago, Frantik said:

Ale jsem rad, ze Motoristi jsou novej svěží vítr, kterej privane novej styl politiky do našich zatuchlejch luhů a hájů. Spolu s Bábou a Japoncem mnohem lepsi nez tu kdy bylo 🙂

Budou nám vládnout Slovák, Japonec a Turek... možná se připojí i Rakušan 🤣

Odesláno
před 1 hodinou, Frantik napsal:

Ja myslim, ze si to odpracuji. Stejne jako Ahmad Sara nebo Petr Pavel.

• Haha 1
Odesláno
před 1 hodinou, Frantik napsal:

jestli to měl být vtip, tak se moc nepoved, teda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...