Přejít na obsah

Tudor Baselworld 2018

Liqid

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 470
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty Submarinery na videu jsou puvodni vintage model. Neco tim urcite chteji naznacit, kdyz je frknou do prostrihu mezi soucasnymi modely. Ale neverim, ze by udelali Tudo suby, kdyz maji Black Bay radu. Cela jejich aktualni kolekce se nestydi za spolecne koreny s Rolexem, ale snazi se vymezit vlastnim tvaroslovim - Black Bay, GMT pepsi, Ranger, spolecenske modely s "oyster" pouzdrem. Udelat Suby by bylo neco, co by mi do ty strategie vubec nesedelo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když si vezmu jak výrobci odhalují nové modely před BW postupně, pomalu po součástkách, tak se mi taky nechce věřit, že by takhle nasůráka odkryli podobu nového modelu v nějakém "2019 wellwishing" videu dva měsíce před veletrhem. Ale diskuze na sociálních sítích tím jistě rozvířili pěkně.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Není to vůbec špatný, ale ty mercedes ručky už jsou pro mě prostě Rolex. Já bych raděj BB58 v dalších barvách. Třeba se taky dočkám. Každopádně se těším.

Si mě předběhl.* ;)

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři

Pokud to opravdu udělaj, tak je to obrovskej krok zpátky, v tu chvíli by to byly opravdu jen rolexky pro chudý...ale pořád tomu moc nevěřim

No ale to vzdy byly a jsou, tak proc to menit :) S timto zamerem byly stvorene, pro lidi, co si nemohou dovolit Rolex.

ted uz se jen ceka na Chudor. Hodinky pro lidi, co si nemuzou dovoli Tudor.

Upraveno uživatelem ATOM
Odkaz ke komentáři

No ale to vzdy byly a jsou, tak proc to menit :) S timto zamerem byly stvorene, pro lidi, co si nemohou dovolit Rolex.

ted uz se jen ceka na Chudor. Hodinky pro lidi, co si nemuzou dovoli Tudor.

Hele je to o úhlu pohledu. Pro mě už dávno vymanily a našly svoji tvář. Já když se dneska podívám na jejich produkci, tak už tam spojitost s Rolexem nevidím. Pokud tam vrazej mergl ručky, tak se vrátěj o třicet let zpátky...ale kdoví jak to bude

Upraveno uživatelem sashator
Odkaz ke komentáři

A abych teda přidal svůj názor, tak podle mě se k rolex ručkám už vracet nebudou. V posledních letech vybudovali poměrně zřetelně vlastní designovou tvář, snowflake hodinovka patří mezi důležité prvky. Byl by to marketingově totální nesmysl. Stejně jako ty kecy o rolexu pro chudý... Od chvíle kdy začali vyvíjet vlastní poměrně moderní strojky a pouzdra, tak je to úplně mimo. Co má proboha Pelagos, nebo Northflag společnýho s rolexem, krom vlastníka? A i u BB je ta paralela dost daleko.

Odkaz ke komentáři

Atom#

Ani já si nemyslím, že je to tak černobílý. To je jak kdyby si řekl, že Škoda je Bentley pro chudý jenom proto, že je to stejnej koncern.

Tudor je pro mě značka, která dělá kvalitní hodinky za rozumnou cenu a za tím účelem i vznikla. Jako alternativa ne náhražka.

Určitě je spousta lidí, kteří koupí Tudor a ani třeba neví, že mají něco společnýho s Rolexem. Tím spíš historicky. Prostě se jim hodinky líbí a jsou ochotní za ně dát požadovanou cenu a proto je koupí, ne proto, že si řeknou to je skoro jako bych měl Rolex, beru!

Prostě jim stačí kvalita zpracování, nepotřebujou indexy ze zlata atd. a líbí se jim a hlavní motivací není to jsou ty "jako Rolex".

A nemyslím si, že si tenkrát řekli uděláme Rolex pro chudý, ale prostě další značku, která bude dělat hodinky velice dobré kvality za cenu dostupnou pro jinou cílovou skupinu a tím pokryjí větší část trhu.

Hodinky pro lidi, kteří naopak nepotřebují nápis Rolex, ale chcou dobrou kvalitu za rozumnou cenu. To je vše.

Stejně tak jako spousta jiných značek dělají nějakou kvalitu hodinek za nějakou cenu, která je někdy nižší a někdy vyšší.

To bych pak mohl říct, že třeba Certina je Blancpain pro chudý, jelikož jsou obě značky ve Swatch Group.

Vždycky se na to dá pohlížet z více úhlů a záleží na každým, jak si to nastaví v hlavě.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři

Dočetl jste někdo ten článek? Je to čistá spekulace.

Note: this article is based on our own Photoshop mock-ups, nothing has been provided officially from Tudor. These are predictions, based on our imagination and expectations.

Jasny, ze je to spekulace, ktera je zalozena na jednom obrazku. Proto taky pisu, ze tomu neverim. Na druhou stranu uz jsem se za posledni roky nekolikrat spalil, tak abychom pak za mesic vsichni necuceli

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...