bob.zizka Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Ty Submariner vypadaji móóc dobře!! Se těšim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Ty Submarinery na videu jsou puvodni vintage model. Neco tim urcite chteji naznacit, kdyz je frknou do prostrihu mezi soucasnymi modely. Ale neverim, ze by udelali Tudo suby, kdyz maji Black Bay radu. Cela jejich aktualni kolekce se nestydi za spolecne koreny s Rolexem, ale snazi se vymezit vlastnim tvaroslovim - Black Bay, GMT pepsi, Ranger, spolecenske modely s "oyster" pouzdrem. Udelat Suby by bylo neco, co by mi do ty strategie vubec nesedelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Když si vezmu jak výrobci odhalují nové modely před BW postupně, pomalu po součástkách, tak se mi taky nechce věřit, že by takhle nasůráka odkryli podobu nového modelu v nějakém "2019 wellwishing" videu dva měsíce před veletrhem. Ale diskuze na sociálních sítích tím jistě rozvířili pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 (upraveno) I kdyby to mělo znamenat (ten video naznak), ze do bb 58 přijde datum s kyklopem a cernej cifr (bez zlate), tak proc ne :-) Upraveno 22. ledna 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Na tudor se strasne tesim a napjate ocekavam, co vlastne predstavi. Tu znacku zeru cim dal tim vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Myslim, doufam, ze po lonskem mega uspechu s GMT, budou chtit navazat a estli to fakt bude neco ve styly tudor submariner, coz dle tech screenu vypada ze jo, tak to bude pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 A je to tady!!https://monochrome-watches.com/tudor-baselworld-2019-predictions-tudor-new-watches-2019-oysterdate-submariner-revival/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Pokud to opravdu udělaj, tak je to obrovskej krok zpátky, v tu chvíli by to byly opravdu jen rolexky pro chudý...ale pořád tomu moc nevěřim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 (upraveno) Není to vůbec špatný, ale ty mercedes ručky už jsou pro mě prostě Rolex. Já bych raděj BB58 v dalších barvách. Třeba se taky dočkám. Každopádně se těším.Si mě předběhl.* Upraveno 17. února 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Kvalita tisku indexu na te fotce z instagramu mi prijde jako slusny fail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 To je furt jen odhad, ne? Predikce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 (upraveno) Pokud to opravdu udělaj, tak je to obrovskej krok zpátky, v tu chvíli by to byly opravdu jen rolexky pro chudý...ale pořád tomu moc nevěřimNo ale to vzdy byly a jsou, tak proc to menit S timto zamerem byly stvorene, pro lidi, co si nemohou dovolit Rolex. ted uz se jen ceka na Chudor. Hodinky pro lidi, co si nemuzou dovoli Tudor. Upraveno 17. února 2019 uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Je to jen predikce, nic ofiko, ale mně by se to líbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 (upraveno) No ale to vzdy byly a jsou, tak proc to menit S timto zamerem byly stvorene, pro lidi, co si nemohou dovolit Rolex. ted uz se jen ceka na Chudor. Hodinky pro lidi, co si nemuzou dovoli Tudor. Hele je to o úhlu pohledu. Pro mě už dávno vymanily a našly svoji tvář. Já když se dneska podívám na jejich produkci, tak už tam spojitost s Rolexem nevidím. Pokud tam vrazej mergl ručky, tak se vrátěj o třicet let zpátky...ale kdoví jak to bude Upraveno 17. února 2019 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Pěkné Davosy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Dočetl jste někdo ten článek? Je to čistá spekulace. Note: this article is based on our own Photoshop mock-ups, nothing has been provided officially from Tudor. These are predictions, based on our imagination and expectations. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 A abych teda přidal svůj názor, tak podle mě se k rolex ručkám už vracet nebudou. V posledních letech vybudovali poměrně zřetelně vlastní designovou tvář, snowflake hodinovka patří mezi důležité prvky. Byl by to marketingově totální nesmysl. Stejně jako ty kecy o rolexu pro chudý... Od chvíle kdy začali vyvíjet vlastní poměrně moderní strojky a pouzdra, tak je to úplně mimo. Co má proboha Pelagos, nebo Northflag společnýho s rolexem, krom vlastníka? A i u BB je ta paralela dost daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 (upraveno) Atom#Ani já si nemyslím, že je to tak černobílý. To je jak kdyby si řekl, že Škoda je Bentley pro chudý jenom proto, že je to stejnej koncern.Tudor je pro mě značka, která dělá kvalitní hodinky za rozumnou cenu a za tím účelem i vznikla. Jako alternativa ne náhražka.Určitě je spousta lidí, kteří koupí Tudor a ani třeba neví, že mají něco společnýho s Rolexem. Tím spíš historicky. Prostě se jim hodinky líbí a jsou ochotní za ně dát požadovanou cenu a proto je koupí, ne proto, že si řeknou to je skoro jako bych měl Rolex, beru!Prostě jim stačí kvalita zpracování, nepotřebujou indexy ze zlata atd. a líbí se jim a hlavní motivací není to jsou ty "jako Rolex".A nemyslím si, že si tenkrát řekli uděláme Rolex pro chudý, ale prostě další značku, která bude dělat hodinky velice dobré kvality za cenu dostupnou pro jinou cílovou skupinu a tím pokryjí větší část trhu.Hodinky pro lidi, kteří naopak nepotřebují nápis Rolex, ale chcou dobrou kvalitu za rozumnou cenu. To je vše. Stejně tak jako spousta jiných značek dělají nějakou kvalitu hodinek za nějakou cenu, která je někdy nižší a někdy vyšší.To bych pak mohl říct, že třeba Certina je Blancpain pro chudý, jelikož jsou obě značky ve Swatch Group.Vždycky se na to dá pohlížet z více úhlů a záleží na každým, jak si to nastaví v hlavě. Upraveno 17. února 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 ta lupa je děsná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Dočetl jste někdo ten článek? Je to čistá spekulace. Note: this article is based on our own Photoshop mock-ups, nothing has been provided officially from Tudor. These are predictions, based on our imagination and expectations. Jasny, ze je to spekulace, ktera je zalozena na jednom obrazku. Proto taky pisu, ze tomu neverim. Na druhou stranu uz jsem se za posledni roky nekolikrat spalil, tak abychom pak za mesic vsichni necuceli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se