siwi Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Ve tvém podání vypadají všechny hodinky suprově. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Tyhle mám v hledáčku jako další možnou akvizici. Hrozně se mi líbí tenké pouzdro a díky ručnímu nátahu budou odolnější než automaty. Fotky jsou klasika parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Díky pánové! Radku, nemají průhled, stejně by nebylo na co koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Jako outdoor hodinky asi nej. Nerachtlá v tom závaží a vejdou se pod rukáv. A hlavně se člověk nebojí je pohodit na postel nebo stolek jak jsou lehký. Nejsem zkušenej jako někteří ale Hamilton a Seiko jsou podle mne špica v poměru cena/výkon. Hlavně je u Hamiltonu fajn jak je vidět v dobrejch filmech:-) Za mne má ta značka auru. Predátoři, Intetstellar, MIB 1,2,3 a mnoho dalších. Kdo by nechtěl nosit to co hrdinové z filmů? A ty fotky! Super! Chodim sem do vlákna ukájet chrononadrženost:-DKdyby jsi si založil vlákno nebo blog o focení hodinek s návody a radamy budu tam nalezlej jak mládež na instagramu. Fakt mám radost že se dostali k tobě! Mám pocit jako by v tvých rukách všechny hodinky došli ocenění jaký jim patří:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Nikdy se mi nelíbily, nikdy jsem po nich netoužil a nechápal jsem ostatní co na nich vidí. Tak jsou tady! Aneb cesta chronomagora je nevyzpytatelná. Ale řeknu Vám, že něco na nich bude. První pocity nejsou vůbec špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Dobrééé Zober ich na zraz, porovnáme ich s mojimi CW C65 Trident Vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Tak na to se budu těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Já měl vždycky jenom pískovaný Sinny, ale koukám, že to broušení umí taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Máš pravdu, celkem jim to jde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Krásný hodinky. Úžasný fotky. Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansen Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Nikdy bych nad těmito Sinny normálně neuvažoval, ale po shlédnutí tvých fotek mám normálně pocit, že je nutně potřebuji. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Díky kluci, mám z nich fakt radost, tak už mám na cestě tah, jelikož to vypadá na delší známost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Skvělý fotky. Ty hodinky jsem měl a paráda. Jsou hodně fotogenicky... Jediný co mi na nich vadilo jsou relativně dlouhý indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Tenhle typ hodinek se moc krásně fotí. Pamatuju si to z Damasek. Užívej a foť, jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Díky kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Dlouho jsem ti sem nenahlíd. Parádní nálož fotek. MOC hezky se na to kouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Díky Bobe :-) Na náramku jsou to ještě mnohem lepší a univerzálnější hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 perfektní vlákno, perfektní fotky, fajn pocit, díky, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Eloga: děkuji uctivě. ..................... Nějaký hodinky jsem si již vyzkoušel, ale žádný mi nikdy tolik nechyběly jako právě tyto. Jasně, určitě jsem měl i lepší hodinky, ale po žádných nezůstala taková díra jako po těchto. Zjistil jsem, že bez nich moje hodinkovnice nikdy nebude úplná a tak jsou tady znovu, jen v podstatně lepším stavu a já jsem zase spokojenej parchant. Je dobré umět se radovat z maličkostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Tak už jsou zas doma a koukám, že i ve stejné konfiguraci, včetně tahu. Svět je zase v pořádku. Tak ať dělaj radost už na furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se