Vorel Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 před 45 minutami, Americkej napsal: Výlet k hnízdu? To bylo na mě? Jestli ano, tak ne Mám je zasazené doma na balkoně a docela se jim daří. Ale jinak jsem byl na Orlím hnízdě několikrát, do Berchtesgadenu jezdíme rádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Po delší době na černé kůži a nějakém čase na aftermarket tahu se na léto vrátily zpět k původní hnědé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 PO a pohled na HK.... Na té gumě je to na léto opravdu super, měli jste pravdu, lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Víkend prodlouženy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Taky bych si nechal líbit takovej prodlouženej vejkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 před 3 hodinami, Vorel napsal: To bylo na mě? Jestli ano, tak ne Mám je zasazené doma na balkoně a docela se jim daří. Ale jinak jsem byl na Orlím hnízdě několikrát, do Berchtesgadenu jezdíme rádi Ano, tak jsem to myslel. Nevěděl jsem, že protěži se daří i u nás. Měl jsem za to, že vyžaduje alpské klima. V okně by se mi taky líbila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 před 1 hodinou, atim napsal: Víkend prodlouženy! jo zítra pošlu jak sekam trávu Pěkný víkend všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Stary vomegy na hnusnofotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 (upraveno) Musím i sem do fans vlákna. Pro změnu DSOTM PB při měsíčním svitu, je to jedna z asi 50 fotek, jak jsem to fotil na ruce a z ruky, tak se to nedalo ostře, ale tématicky zapadá. Čas, kdy se ručky "smějí" je reálný, prostě se to dobře sešlo. Upraveno 10. června 2022 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 před 12 minutami, Sphinxx napsal: Musím i sem do fans vlákna. Pro změnu DSOTM PB při měsíčním svitu, je to jedna z asi 50 fotek, jak jsem to fotil na ruce a z ruky, tak se to nedalo ostře, ale tématicky zapadá. Čas, kdy se ručky "smějí" je reálný, prostě se to dobře sešlo. Moc povedená fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 (upraveno) před 10 hodinami, Americkej napsal: Ano, tak jsem to myslel. Nevěděl jsem, že protěži se daří i u nás. Měl jsem za to, že vyžaduje alpské klima. V okně by se mi taky líbila. Taky jsem si to myslel, ale pak jsem si řekl, že za zkoušku nic nedám. Po netu jsem objednal semínka a zasadil podle návodu. Chce to prý trošku písku do hliny, že to má ráda Napřed to vypadalo, že nic, ale pak vyskočila a zazelenala se. Jen musíš počkat, první rok totiž nekvete Po dvou letech jsem ji letos na jaře přesadil do většího květináče a docela se rozjela. A to už jsem ani nemíchal hlínu s pískem Takhle vypadá třetí rok. Upraveno 11. června 2022 uživatelem Vorel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 před 9 hodinami, Sphinxx napsal: Musím i sem do fans vlákna. Pro změnu DSOTM PB při měsíčním svitu, je to jedna z asi 50 fotek, jak jsem to fotil na ruce a z ruky, tak se to nedalo ostře, ale tématicky zapadá. Čas, kdy se ručky "smějí" je reálný, prostě se to dobře sešlo. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 @Sphinxx tak ta je vyborna a tematicka, Davide! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Děkuji, pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Čumacherofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 @Jeronimo Pekna letni hodinka a cifernik v barve meho auta Kruci, kruci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 (upraveno) před 2 hodinami, Murphy97 napsal: @Jeronimo Pekna letni hodinka a cifernik v barve meho auta Kruci, kruci.. Přesně tak, letní hodinky. Černé, žluté, modré jsou takové vyblité. Tyto červené jsou nejvíce Ferrari a Marlboro. Upraveno 11. června 2022 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 @Jeronimo mega, jsou parádní. Tohle vlákno mě fakt baví různorodostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Jsem se byl zeptat na moonswatche v Milanu a měli jenom růžový a ty byly fakt hnusny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se