bohus76 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Kluci ,sestra by ráda koupila žlutou nebo do zelena Olívii, nevíte kde sehnat,nebo nemáte ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Dlouho jsme resili, ze podel chodniku nam nechce rust trava. Zrejme rozkydlej beton od obrubniku nedelal travicce dobre. Tak zena vykoumala, ze levanduli by to melo bejt fuk. A vono jo, roste to jako blazen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 @warannDcera z toho dělá výbornou šťávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Krásná levandule. Já měl po babičce na zahrádce dva keře, každý byl o průměru tak 1,3m. Už se kolem toho nedalo ani chodit, ale byla to nádhera. Husté tak, že jsem si mohl denně nastříhat domů a nešlo to poznat. Pak jsme museli zahrádky zrušit, tak jsem je od zlosti rozjebal na atomy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 před 17 minutami, Moty napsal: @warannDcera z toho dělá výbornou šťávu Dík za inspiraci, to zkusíme. U nás nejvíc frčí domácí bezovka. Navíc teď spotřeba stoupla, neboť jsem přes léto částečně přešel z kafe na matchu, kam si ovšem (do studený verze) přidávám nějakej domácí sirup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 před 7 minutami, nickolas napsal: Krásná levandule. Já měl po babičce na zahrádce dva keře, každý byl o průměru tak 1,3m. Už se kolem toho nedalo ani chodit, ale byla to nádhera. Husté tak, že jsem si mohl denně nastříhat domů a nešlo to poznat. Pak jsme museli zahrádky zrušit, tak jsem je od zlosti rozjebal na atomy. Tak my to asi taky budeme muset nějak regulovat, každopádně jsme s tím spokojený neb to rozhodně vypadá kolem chodníku líp, než když je tam jen zdechlá tráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 (upraveno) před 51 minutami, warann napsal: Dík za inspiraci, to zkusíme. U nás nejvíc frčí domácí bezovka. Navíc teď spotřeba stoupla, neboť jsem přes léto částečně přešel z kafe na matchu, kam si ovšem (do studený verze) přidávám nějakej domácí sirup. https://www.naskokvkuchyni.cz/recept-levandulovy-sirup/ Ideální je sbírat levanduli teď, když ještě není stará Nemusí byt ani vyložené rozkvetla Upraveno 24. června 2022 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 (upraveno) Dik. Zena spacha sirup a ja ji k tomu udelam tu bedynku. Ackoli ted jsem trochu vylecenej. Delal jsem vintage bednu, ze starejch palubek a bylo to docela peklo. Vybrat nejaky nepopraskany, nezkouceny byl docela zazrak. Navic jsem nepouzival vruty, ale kolicky, ktery diky stavu dreva jednou drzely vyborne a jindy vubec. Ve finale nejsem vubec spokojenej, nicmene proces vyroby me bavi, takze to zase zkusim. Sorry za pleveleni, priste zas pridam neco kvetouciho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. června 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 warann - máš to pěkný, ale sirup z levandule, hm, asi bomba, třeba vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 kvete mi oliva. a laurus nobilis, ten nekvete, zato krásně roste Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 před 3 hodinami, montemar napsal: kvete mi oliva. a laurus nobilis, ten nekvete, zato krásně roste Necháváš tu olivu přes zimu venku? Vydrží mráz? Mám ji v květináči a na zimu schovávám domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 před 37 minutami, VS napsal: Necháváš tu olivu přes zimu venku? Vydrží mráz? Mám ji v květináči a na zimu schovávám domů. oliva zimu nevydrží.. ale zkoušim to. ten bobkáč by měl teoreticky taky vymrznout, no už ho mám pár let a zatím funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Prosím o radu... nějakej keř y tráva y kytka co potřebuje stín a hodné vlhko? V jednom rohu u baráku máme takové podmínky a ničemu se tam nedaří. Mámě tam bohysky, hezky kvetly, ale teď jsou kantare... úplně suchý. Pak kroucenou vrbu, ta taky vůbec nejde. Co tam naflakat... něco bezúdržboveho. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Rododendrony a azalky by tam nešly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 před 15 minutami, Tom4 napsal: Rododendrony a azalky by tam nešly? Nevím, je tam pořád stín....tak kvetoucím rostlinami by se asi nedařilo. Možná nějaké ozdobné trávy, kapradiny? Mě napadá...co bambus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Rododendrony i azalky jsou oboje v přírodě keře co rostou (a kvetou) ve stínu v lese, naopak ty traviny většinou chtějí plné slunce. Bambis chce slince a vlhko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 No tak mrknu na to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 (upraveno) V 5. 6. 2022 v 18:25, M.K. napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. @GustafZmíněný rododendrony mám taky v rohu zahrady a daří se jim dobře. Neříkám, že tam nemaj žádný sluníčko, ale vlhko je tam fest... Upraveno 30. října 2022 uživatelem M.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Ok ok.... díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se