Petr.S Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Mám tu čest založit nové vlákno Jakubovi. Obchod proběhl na 1*, platba byla velmi rychlá, domluva taktéž. Jak jsme si řekli, tak bylo. Mohu všem jen doporučit. Za mě spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Jakožto prodávající musím ocenit Jakubovu trpělivost při hledání vhodného termínu pro setkání. Bylo to u mně lehce složitější, ale nakonec vše dobře dopadlo. Myslím, že se nám tu rýsuje další slušný pacient :-). Bezva poklábosení a kdykoliv znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Dobrý obchod vše jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Jakub už v tom dobře lítá Musím jako prodávající velmi ocenit jeho přístup. Jelikož jsem klasicky nestíhal, Jakub chvátal z práce za mnou na kopec (jakože opravdu snad musel běžet jak dorazil uřícenej). Předtím domluva naprosto ukázková a bezproblémová, super přístup a velmi příjemnej pokec. Díky moc a doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Rychla jasna domluva presne tak to mam rad.Muzu vrele doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Taky se připojuji. Vše na 1*. Super obchod, bezva pokec u kávy.Hlavně Jakubovi díky za hodinky, které jsem dlouho sháněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 rychla jasna dohoda, srdecne odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Vše v naprostém pořádku. Určitě doporučuji a děkuji Jakubovi za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 (upraveno) Děkuji za rychlý a bezproblémový obchod. Upraveno 12. července 2019 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Všechno proběhlo v pořádku, bezproblémová domluva a rychlá platba. Rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 S Jakubem jsme udělali 2 obchody a musím se přidat k předchozím "recenzentům" s kladným hodnocením. Za mě vše v pořádku a ještě jendou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo7 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 S Jakubem super jednání, ani moc neklel, že jsem měl zpoždění (ne moc velké), co řekl platilo. Doporučuji. Robert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Po delší době opět příjemné setkání s Jakubem. Tentokrát přijel vyzbrojen MVS letcema (a ne jedněma!), padala mi brada. Za těch pár měsíců nasyslil další hezké kousky. Přestože řemen, který ode mne chtěl, na vintage longiny nepasoval, odjel s hrstí jiných řemenů a seiko potákama Znovu tedy pět hvězdiček a moc díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Velmi příjemná výměna spojená s krátkým posezením. Kuba toho má plnou kabelku a moc pěkně se s ním o hodinkách povídá. Radost dělat kšefty . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Pohodový kupující, rychlá domluva, příjemný pokec, lze jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Pěkně se nám rozjel chlapec jeden. Mohu potvrdit, že můj loňský odhad se naplnil a máme tu slušného pacienta :-). Tentokráte rychlovka bez velkých řečí, ale opět vše probíhalo nadstandardně. Myslím, že jsme se neviděli naposledy :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 (upraveno) Tady sice tichej člen ale jinak evidentně pacient první kategorie. Obchod proběh přesně podle domluvy, můžu s klidem doporučit a tímto zde Jakubovi provolávám věčnou slávu! Upraveno 28. ledna 2020 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Já člena bohužel doporučit nemohu, při osobní prohlídce říkal, jak je stav hodinek lepší než na fotce, že je chce vzít, už ani nemám upovat inzerát a že se další týden sejdeme, doladíme to a zda bych ještě nemohl zapřemýšlet o ceně. Souhlasil jsem a když jsem mu později psal, jak se tedy domluvíme, několik dní žádná reakce, i když byl na fóru každý den a pak jen napsal, že se mu nelíbí (najednou) stav a že hodinky nevezme, od té doby opět ignorace SZ, i když sem chodí každý den a jak vidno vesele obchoduje. Za sebe tedy v případě více zájemců o hodinky doporučuji upřednostnit někoho jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 VojtaB:Tak to se mi nak nezna.S Kubou sem obchodoval hodnekrat a vzdy vse ferove a v naprostem poradku!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Dnešní setkání s Jakubem bylo velmi příjemné a obchod proběhl hladce, na 1*. Ostatně stejně jako několikrát před tím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se