clockyclock Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 nahodou dobrej street style.. ale ne pro CR su zvedavej, v cem dojdes na pristi sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 mit zlaty ty brejle, tak je to Existence jak vysitej :D flanelka jak pán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Ciwe, ten zdrhnul z hotelu ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Každýmu jednou hrábne, ale k šoubiznysu to patří. Před proměnou ... a po ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 https://bonneny.com/60-best-street-style-shots-paris-fashion-week-mens-fall-winter-2018 Tohle se prej nosi ted Brnensky sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Hele sorry, ale kdojinej mě předběhl protože na tebe a na Cegyho jsem si taky vzpomněl ( ale netroufl bych si, protože mi stačí, když mě do zádele pošlou 2 lidi denně :-))).Tvl, proc na me? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Brnensky sraz? Na tý poslední fotce to je stopro brňák ako repa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Na těch fotkách je většina frajerů černejch a nebo mají oči trochu nakřivo, také mají hodně fousy fousy jako Alibaba a zbytek jsou buzny ( možná tak jen vypadají, případně vše dohromady´. Svět se v prdel obrací ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Na tý poslední fotce to je stopro brňák ako repa.De z vecerky neasi chytroline.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Tvl, proc na me?Protoze jsem si te zive predstavil v jakemkoliv tomhle modelu a smichy jsem lehl :-), navic te znam, parkrat jsem s tebou pokecal a ta predstava, ze te vidim v tomhle vystupovat z tveho auta.....Sorry no :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 No von ti je trochu podobnej.No ale jen trochu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Protoze jsem si te zive predstavil v jakemkoliv tomhle modelu a smichy jsem lehl :-), navic te znam, parkrat jsem s tebou pokecal a ta predstava, ze te vidim v tomhle vystupovat z tveho auta.....Sorry no :-).Kuwa, ty mas ale fantazii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Teď jsem si teprve všimnul jednoho frajírka z toho trefně nazvaného - Neofashion club Tel Aviv.To je libovej model.Ten mě úplně zvednul z křesla.A jak si něco pracně vyndavá z rypáku.No asi modlitební mlýnek.Nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Prima vlakno! Tady bude jeste veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Nekdy miva moda jeste smysl a spolecensky podtext:( kdyby nektera fotka nesedela, tak se omlouvam ) Gentlemen's club of Iran Kurdish gentlemens in Iraq and of course La Sape - Société des Ambianceurs et des Personnes Élégantes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 La sape znam, to je bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Aha, tak podle toho se jmenuje Sapa...akorát tyhle týpky jsem tam nepotkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hogy Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Výborný (La Sape). I většina těch věcí od sibirnaya, ale tady jsem za exota kolikrát už i já a to si myslím, že můj standartní outfit je značně usedlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Ja som tušil že môj žltý Barbour Bedale na raz vystrelí do sveta haute módy,alebo niekde tam poblíž. Len musela dozrieť doba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se