Baldic Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 To by se melo chytnout. Je to urco dobry na fyzicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Ty jsou prej na chozeni po vode.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Sakra 30 let zpatky jsem je mel na tabore a mati mi je vyhodila...1850 usd Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Jedny jsem vyhodil po 18 letech do koše minulou sezónu... mám teď pocit, jako kdybych si před 12 lety koupil pizzu za 50 BTC :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 To mi připomnělo kolegu, co mi říkal jak šel se smetím do kontejneru a na něm někdo nechal boty, aby si je vzal potřebný bezdomovec. Že ho iritovalo, že ty boty na popelnici byly v lepším stavu, než ty, co v nich k té popelnici šel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 ... tak snad se hned přezul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 před 14 hodinami, moco napsal: ... tak snad se hned přezul To jsem mu taky řekl, ale prej byly dámský... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 dnešní pravidelnej zk... spam z aliexpressu v mailu a konečně něco šmrncovního, za 50 kaček, no, nekupte to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Právě dorazilo do prodejního vlákna, tak nečekejte a kupujte, dokud jsou!!! V letě jít sekat frajeřinu na gelato a espresso… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Mě se to líbí, proti jiným "módním teniskam"to na nápad a st,l.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 To už tu všecko bylo cca 20-25 roků nazpátek - tehdy to byl Oakley, kdo přišel s takovýma dyzajnofkama - například: Oakley, Flesh, 2000 · SFMOMA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 A asi někdy kolem roku 2000, možná trošku dřív jsem v Praze viděl borca, co měl na nohách něco takového od OAKLEY: RARE Oakley Slip On Sport Hiking Shoes Sz 11 Men's Black Saw Teeth Flesh Slide | eBay a k tomu měl nízké bílé ponožky - pak chvilku trvalo, než se nízké ponožky dostaly k nám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 na tom ebay to frajer prodává i s hovnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 To bych si raději useknul nohu, než bejt za kokota v tomto Možná i obě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 ja mozna i vsechny tri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Podle gusta každého soudruha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 (upraveno) Zleva přehlídky značek Prada, Dior, Louis Vuitton Upraveno 16. září 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Ten vlevo si říká, jako střih dobrý, ale ten matroš... Ten uprostřed, tvl vypadám jak starej dědek. Ten vpravo, zabijte mě někdo, rychle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Ten nalevo v tom igelitu, to musí bejt dobrá zapářka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se