Zmizík Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 No sou na první pohled hezký ale asi se brzo vomrzej, k čemuž přispívá i ta modrá barva. Já už bych si hodinky s barevným ciferníkem asi nekoupil, zrovna tak né s malým strojkem ve velkým těle a asi ani né titanový a s vodotěsnostěj jen 100m. Navíc bez tahu, třeba na gumě budou strašně hnusný. A ještě si myslím, že na takovejhle typ hodinek nejseš typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Přesně, já bych neřešil resell prize, to co říkají ostatní a bral je. Vždyť se tu točí pořád to samý. Za mě perfektní hodinky, až na ten titan. Trošku mě to "něco připomíná" ale proč ne, celkově jsou takový neokoukaný a v reálu určitě kulervoucí. Neboj se jich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Pockaj si na pouzite niekde na WUS a usetris, hodne usetris. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Přesně, já bych neřešil resell prize, to co říkají ostatní a bral je. Vždyť se tu točí pořád to samý. Za mě perfektní hodinky, až na ten titan. Trošku mě to "něco připomíná" ale proč ne, celkově jsou takový neokoukaný a v reáurčitě kulervoucí. Neboj se jich.A, vzdyt on to tak udela :-). Potreboval se ujistit, ze dela dobre, ujisteni dostal :-). Do tydne uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Zmiziku, v cem je problem s WR 100m ? Mam Orisky s ISO 6425 a jen wr100m.. I kdybych se potapel (jen snorchluju do hloubky 5m ), tak tech 100m musi s prehledem stacit, ne? Nevidim v tom zadnej problem.. Mrkni na ne, kdyz jsou na kuzi, moc hezky. I kdyz opet remen bude muset byt atyp.. bud origo nebo na zakazku od nejakeho mistniho borce. Jsem ale zaujaty, Zenitkam fandim, takovych firem moc v hodinkovym prumyslu neni (historie, patenty, technologie, kvalita, vlastni vyroba cehokoliv...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Ty Defy jsou krasne, ale jeste jsem je nevidel na zivo. Jako majitel Striking 10th Ti vsak muzu doporucit - jdi do nich! Zenith ma proste neco do sebe. Nebo si kup nejake starsi El Primera, vzdycky je prodas, treba Luca jsou podle me ted za rozumnou cenu a pujdou nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Tak sem zkouknul pár videí a přesto jak dokážou klamat a skutečnost bývá daleko lepší tak kombinace tvaru pouzdra, materiál a brus na mě působí nevím proč "keramicky zvláštně". Rozhodující asi bude tvůj pocit "na živo". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Nekupuj je - firma se jmenuje jak ruskej foťák a ta pěticípá hvězda to jen podtrhuje! (No co, chtěl je rozmluvit, tak se snažím )Výborný argument a tady z toho důvodu bych je nechtěl, ale je tam to ale :-) Jelikož zakladatel firmy byl fascinován vesmírem, tak to udělal přesně tak jak to mám být a to se mi moc líbí. Také mě fascinuje vesmír, ta hvězda je tam krásná.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Zmiziku, v cem je problem s WR 100m ? Mam Orisky s ISO 6425 a jen wr100m.. I kdybych se potapel (jen snorchluju do hloubky 5m ), tak tech 100m musi s prehledem stacit, ne? Nevidim v tom zadnej problem.. Mrkni na ne, kdyz jsou na kuzi, moc hezky. I kdyz opet remen bude muset byt atyp.. bud origo nebo na zakazku od nejakeho mistniho borce. Jsem ale zaujaty, Zenitkam fandim, takovych firem moc v hodinkovym prumyslu neni (historie, patenty, technologie, kvalita, vlastni vyroba cehokoliv...)No samozřejmě objektivní problém se 100WR není žádnej ale já prostě potřebuju víc pruhů... A Zenithu sem taky velkej fanda, měl jsem Defy Power Reserve a dodnes mě trošku mrzí, že sem se jich zbavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Už jsou v prodeji, je možné je někde videt naživo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Jinak pouzdro je famózní, viděl jsem ho naživo u jiného modelu a je to velmi povedená práce. Titan u mě pouze výhodou, hodinky jsou extrémně lehké a tím pádem super nositelné. Vodotěsnost je 100m, ale Zenith to má opět nastavené jinak. Ne jako Rolex třeba že uvádí reálné metry, ale bohužel nemůžu najít jeden cizí článek kde dělali z Defy zátěžové testy a vyšli z toho opravdu hodinky pro extrémní používání, pouzdro řešené pro velkou nárazu vzdornost. Vodotěsnost tam byla testována do hloubky ponoru deseti metrů a byla tam i nějaká tabulka přímo od výrobce, ale já vůl už to půl hodiny hledám a článek je pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Ty hodinky jsou paradni. Pohled na strojovnu je krasny. Tvar pouzdra, napojeni tahu a tah samotny, na jednicku. Nevim jestli bych se popral s tou modrou. A jestli jsou na tebe vhodny typ, tezko rict, ty musis vedet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Kup je. Je to ikonická značka, jako jedna z mála má ucelenou řadu vlastních komplikací, o legendě El primero netřeba mluvit. Dovedu si je dost dobře představit jako definitivní nebo jedny z definitivních. Rozhodně lepší než hodinky s korunkou které má na ruce skoro každý, ať už s nimi machruje nebo ne. A Milis má pravdu, modrý cifr by se brzo omrzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 (upraveno) Už jsou v prodeji, je možné je někde videt naživo?Pan Provazník v Teplicích má pár variant na obchodě.... Upraveno 20. července 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Děkuji moc za postřehy kluci a máte pravdu. Napadají mě, že by snad mohli zůstat doma jako definitivní, jinak opravdu provařím ranec. Nevíte jak je na tom kalibr Elite 670 SK? Je léty prověřený jako bezúdržbový dříč třeba Eta :-) anebo to je nějaká novinka o který se toho zatím ještě moc neví. Trochu se bojím těch servisů do budoucna... Afri, chtělo by to názor nějakého hodináře. Elite je na světě od r. 1994, v rámci úsilí Zenithu ukončit závislost na Etě. Rezerva 50 hodin, oboustranný nátah, rychlá změna data, korunkou lze datum měnit oběma směry. Hodinář by mohl okomentovat, jak robustní to je konstrukce, já se akorát mohu domnívat, že spíš méně, když je to ultratenký strojek... ale fakt nevím. Ceny ofiko servisu neznám, servis El Primera dřív ve Vídni nebyl cenově nijak přemrštěný, určitě existují alternativy, Zenith nemá tak přísnou politiku dodávek náhradních dílů.Jedinej problém, co jsem s Elite měl, se týkal mechynismu změny data. Zcela v tradici Zenithu (opakovaný vítěz chronometrických soutěží) chodily velmi přesně, nemusely se často servisovat. Ta verze SK (silikonový vlásek setrvačky, silikonové kameny kotvičky) je veliké lákadlo: odolnost vůči magnetismu, dokonalý tvar vlásku (= minimální polohové odchylky), možná jednodušší mazání stoupacího kola. Podle mne to budou perfektní hodinky na každodenní nošení. Jako víkendovky, hodinky na všecky Tvoje aktivity máš jinej výběr. Dlouho se nerozmýšlej a kup je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Koukal jsem na pár videí a na tom broušeném tahu mi přijdou sympatičtější než "sešroubované" RO - začínám africanův chronobundus chápat, jestli je měl na ruce Co se týče poruch a ultradrahých zahraničních servisů týče, asi nic nebude horšího než (10x dražší) Pateky - kolega nastycrew by mohl vyprávět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 To sery.vlk: Děkuji za vyčerpávající informace, super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 A nezhrdzavie ti ulozenie ruciek? Ked to o nejaku dobu pofotia chalani pod speci mikroskopom?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 (upraveno) Ty hodinky jsou paradni. Pohled na strojovnu je krasny. Tvar pouzdra, napojeni tahu a tah samotny, na jednicku. Nevim jestli bych se popral s tou modrou. A jestli jsou na tebe vhodny typ, tezko rict, ty musis vedet...Od mala mám rád oceán, takže modrá barva mě doslova přitahuje :-) A pokud by měli být definitivní, musím myslet i na další generaci které je jednou věnuji, anebo je dostane až sebou někde z pár stovek metrů praštím o zem, i ten blbej infarkt může přijít ruk cuk :-) V tomhle případě by to byla holka, kluka už mám vyřešeného, no a holce bude určitě barva oceánu jednou velmi slušet :-) Upraveno 20. července 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se