Dokusan Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 To jsou dost děsivý hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 (upraveno) Hodinky ne, ale ta fotka. Pravda je, že měli nechat indexy a naplácnout slušnou lunetu. Tohle je divný. Upraveno 3. listopadu 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Ale jo, dobre jsou. At si rika kdo chce co chce o inspiraci, inspiruji se i mnohem zvucnejsi znacky. ML si za to aspon nezada nesmysl. Mrkal jsem na ne opet na SEWu a u me furt vedou ty bile.Měl jsem cukání vzít ty bílé co byly v inzerci a mrzí mně že jsem to neudělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Aikony se mi líbí od chvíle co vylezli s tímto modelem. A ještě víc mě berou chrona v super kombinacích. Teď k nim přibyly ještě potápky s lunetou. Pěkný je máš.Díky. Bral jsem je že zvědavosti a myslel jsem že na chvilku, ale překvapilo mne zpracování a hlavně ten tah je neuvěřitelně pohodlnej. Skvěle se nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Dělaj teď i automaty v 39mm a po těch zcela vážně koukám...https://www.mauricelacroix.com/ch_en/aikon-automatic-39mm-ai6007-ss002-430-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 AIKON AUTOMATIC CHRONOGRAPH FINE WATCH CLUB EDITION https://www.fine-watch-club.com/en/limited-editions/68-aikon-fine-watch-club-edition.html?utm_campaign=&utm_content=An+electric+%28blue%29+limited+edition+%E2%9A%A1%EF%B8%8F&utm_medium=email&utm_source=getresponse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Dělaj teď i automaty v 39mm a po těch zcela vážně koukám... https://www.mauricelacroix.com/ch_en/aikon-automatic-39mm-ai6007-ss002-430-1Tak 39mm je uplne super velikost. Akorat je tam nevidim v bile. No treba dodelaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Bílou nevím, za mě vede modrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 AIKON AUTOMATIC CHRONOGRAPH FINE WATCH CLUB EDITIONhttps://www.fine-watch-club.com/en/limited-editions/68-aikon-fine-watch-club-edition.html?utm_campaign=&utm_content=An+electric+(blue)+limited+edition+??&utm_medium=email&utm_source=getresponseČím víc na ně koukám, tím víc bych je rád zkusil :-). To už fakt bude nemoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Jasne ze su fajne, rozumiem Ti:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Nějak jsem je zanedbával.Tak dnes na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Vypadají dobře, kdyby náhodou: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/134572-k-maurice-lacroix-aikon/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Davide, myslím na tebe, ale nějak jsem si je oblíbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Dělají je i ve 39mm. Na ty si brousím zuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 (upraveno) Mně se hrozně líbej, hlavně v chrono verzi. Ale chyběla by mi luneta. A ty s lunetou jsou hrozný. Někde jsem je už viděl. Upraveno 4. ledna 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Ja jsem asi divnej, mne se libi vsechny verze, v automatu.Jen skoda, ze ty bile nemaji oramovane rucky nejakou barvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Myslel jsem že už je touhle dobou nebudu mít, ale jsou fakt suprový.Jediné co mi na nich vadí je ta rezerva nátahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Byl jsem se na ně o svátcích mrknout a pravděpodobně bych sáhnul po černé variantě, ale všechny jsou super. Bohužel jsem viděl zase "jen" ty větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Dneska po delší době na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regi Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Dneska po delší době na ruce.Krása. Teď mám ale dilema...šel jsem se na ně podívat do Koscomu a viděl jsem tam ještě šedivé a teď se nemůžu rozhodnout, kterou barvu. Odesláno z mého PCT-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se