Gustaf Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 před 25 minutami, blackhead napsal: Hlavne si tam dej relatko, je vopruz to drzet jeste kdyz mas fr. Okna. Jako abych zmacknul a jelo to samo? Jinak se to musí pořád držet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 ten typ, co si postol, je spinac s aretaciou, tlacitkovy ma na konci kodu xxx30 Inak Somfy nie je odveci volba , daval som ju tiez (okrem garaze, tam je Horman, ale ked sa bude motor menit, dam Somfy). Cez Tahomu potom mas vsetko na jednom mieste, scenare atd. proste cely barak v mobile ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 před 26 minutami, Toams napsal: ten typ, co si postol, je spinac s aretaciou, tlacitkovy ma na konci kodu xxx30 Inak Somfy nie je odveci volba , daval som ju tiez (okrem garaze, tam je Horman, ale ked sa bude motor menit, dam Somfy). Cez Tahomu potom mas vsetko na jednom mieste, scenare atd. proste cely barak v mobile ... Nevim, jestli je to přesně tento... něco podobnýho tam máme. To jsem dal jako ilustrativní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Ten co si tam hodil mam na roletach.. zmacknu a jede to samo, dam stredove tlacitko a zastavi se mi to.. drzet to nemusis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 9 hodinami, j.ocvirk napsal: Ten co si tam hodil mam na roletach.. zmacknu a jede to samo, dam stredove tlacitko a zastavi se mi to.. drzet to nemusis Tak snad bude fungovat i na žaluzie, jak je zmíněno výše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 (upraveno) Původně jsem to chtěl dát do vlákna "potěšilo", ale sem to pasuje víc. Takže se mi dnes ráno ozvala parta pro přípravu podkladu mý nový garáže (ze starý stodoly), že je hezky a maj čas, co já na to? Jsem teda kejvnul. Právě odjeli z vrat, mají zhutněno a zaarmováno. Přespříští pondělí vylejou desku, snad vydržej současný teploty! Ani mi nevadí, že jsem se původně nachystal na protažení motorek s kámošem, z týhle neplánovaný akce mám minimálně stejnou radost. Upraveno 25. října 2020 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 (upraveno) před 19 hodinami, Gustaf napsal: Jako abych zmacknul a jelo to samo? Jinak se to musí pořád držet? presne tak, ujisti se zda to to tlacitko umi, to moje to neumelo a pak jsem relatka dodelaval Upraveno 25. října 2020 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Já jsem si hrál s pilou, krumpáčem, a udělal krmítko z dubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 1 hodinou, blackhead napsal: presne tak, ujisti se zda to to tlacitko umi, to moje to neumelo a pak jsem relatka dodelaval Máte mít ABB, vymontoval jsem z přepínače pružinku a nemusí se to držet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Mám tyhle. Krátké stlačení šipky úplně nahoru, nebo úplně dolů a nechat zavřené a prostřední tlačítko úplně dolů a úplně otevřít. To dávám v létě, úplně to zastíní ale vidíme ven. Při zmáčknutí a držení se žaluzie zastaví v momentě puštění tlačítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 11 minutami, Hasňa napsal: Mám tyhle. Krátké stlačení šipky úplně nahoru, nebo úplně dolů a nechat zavřené a prostřední tlačítko úplně dolů a úplně otevřít. To dávám v létě, úplně to zastíní ale vidíme ven. Při zmáčknutí a držení se žaluzie zastaví v momentě puštění tlačítka. Prostredne tlacidlo je programovatelne. Poloha aj natocenie. Mam tiez tieto na stenach + centralny inteligentny ovladac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 3 hodinami, Koumes napsal: Já jsem si hrál s pilou, krumpáčem, a udělal krmítko z dubu Krásné mi zbylo trocha materiálu a taky jsem cosi vymyslel, ale né tak pěkného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 taky máme Somfy, pěkně s vejdou do rámečku na vypínače Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 13 minutami, M3maniac napsal: Krásné mi zbylo trocha materiálu a taky jsem cosi vymyslel, ale né tak pěkného. Děkuji za pochvalu, ještě dlabu z kmene květináč, tak se pak pochlubím. Ale bude to chvíli trvat, bolí z toho ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Prostredne tlacidlo je programovatelne. Poloha aj natocenie. Mam tiez tieto na stenach + centralny inteligentny ovladac.Ano, přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Chlapi, čeká mě taky instalace venkovních žaluzií na novostavbě, ještě jsem to moc neřešil, ale kde máte ty ovladače umístěné? U každého okna, nebo někde u vchodu do místnosti jako vypínače světel? V obýváku budu mít 3 ks žaluziíí, tak se ptám. A ještě jedna věc, když už jsme u těch žaluzií. Máte venkovní žaluzie i na HS portálu/fr. oknech na terasu? Mám ho orientovaný na západ a terasa bude do budoucna zastřešená. Příjde mi to zbytečné, tak jen jaké jsou vaše zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Tlačítko Somfy → mám jedno mikrospínačové, slouží jako centrál (zavírá/otevírá všechna okna). Jinak ke každému z oken mám eště solo tlačítko, to teda dotykové. Poloha "my" je programovatelná. Central tlačítko "my" po zmáčknutí spustí všechna okna do jejich předprogramované polohy "my". Jednotlivá okna se mezi sebou můžou lišit (jedno je předprogramované na větší šero, jedno na menší šero..prostě jak je třeba) Tlačítka mám umístěná volně, tzn nemám je na zdi napevno. Třeba v pracovně je mám na dosah levačky na stole. V kuchyni na parapetu, v obýváku ve stolku apod.. Žaluzie mám na každém okně včetně dveří na terasu. Nemám je na neprůhlednejch oknech od koupelny a záchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Ahoj, ja mam tohle ovládání - je akorát na tři, programovatelné, ale používají jen manželka i prckové už to ovládají přes mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Já je nám u každého okna plus 2 centrální v každém patře. Máme i na dvou francouzích...taky bude pergola, ale spíš nechci být jak ve výkladní skrini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Jedno centrální dole a pak v každé místnosti u vypínače na zdi. Přímo na zdi na oboustranné pásce. Měl jsem je volně, ale furt jsem je hledal. V obýváku je mám na panelu ostatních čudlíků. Žaluzie mám i na francouzských oknech na terasu, abychom mohli přes den udělat kino zastínění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se