Dokusan Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 (upraveno) ... Upraveno 3. prosince 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Bavím se o izolaci stropu. Omlouvám se jestli to nebylo zřejmé. Popravdě netuším jak bych dostával mezi ty závěsy polystyrenové desky a ani si to představovat nechci. Líbí se mi PUR pěna, ale asi dopadne ta vata :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Bavím se o izolaci stropu. Omlouvám se jestli to nebylo zřejmé. Popravdě netuším jak bych dostával mezi ty závěsy polystyrenové desky a ani si to představovat nechci. Líbí se mi PUR pěna, ale asi dopadne ta vata :-/Aha, sorry. Nejak som myslel ze chces vatou obkladat dom. V tom pripade jasne, aj ked na prvom mieste by som asi pozeral fukanu izolaciu, hoci len mineralnu. Narozdiel od vaty to zalezie do kazdej medzery a dolahne k tramom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Vata +/- 30tis. a hromada práce.Pur +/- 70tis. a bez práce (tedy alespoň té mojí) Predáš BB58 a máš PUR Veru ťažké rozhodovanie, či ti to stojí za to si musíš rozhodnúť sám. Mne je zle len pri myšlienke na to, ako sme s bratom zateplovali podkrovie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Predáš BB58 a máš PUR Veru ťažké rozhodovanie, či ti to stojí za to si musíš rozhodnúť sám. Mne je zle len pri myšlienke na to, ako sme s bratom zateplovali podkrovie I to je úhel pohledu. Můj je zcela opačný. Naje*es se 4 víkendy s vatou a zbude na Grand Seiko :-) eskimak: zkusím poptat všechny možnosti. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Ve čtvrtek kolaudujeme barák (konečně)... A dneska mi žena volá, že si někde na netu přečetla, že jsou potřeba detektory kouře a hasičák... Tak jsem to zjišťoval a fakt že jo... Nějak jsme na to zapomněli.No můžu vám říct, že sehnat A34 hasičák takhle navečer byla docela poučná zkušenost :-D Ale sehnal jsem. Tak snad to ve čtvrtek klapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Jsem měl za to, že fyzicky se už nechodí na kolaudace. Pouze u náhodně vybraných, nebo když se čerpají dotace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 (upraveno) K tý horizontální izolaci podkroví - já tam mám vysypanou cca 30 cm vrstvu drti z vaty, koupil jsem levně celej náklaďák pytlů s tímhle matrošem, byly to zbytky z výroby nějakejch mrazírenskejch vozů. Dobře se s tím dělá - je to lehký, ani po 15 letech to neslehlo a zůstává to načechraný, nejsou tam žádný spáry a spoje a člověk to může nacpat i do skulin mezi laťě na a tak. Akorát to jde použít fakt jen horizontálně, v šikmejch a svislejch dutinkách by to asi sjíždělo. Izoluje to skvěle. Mám to ve stropě mezi 1. a 2.NP a protože 2.NP zatím neprovozuju, ta izolace má svůj smysl. Upraveno 3. prosince 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Jsem měl za to, že fyzicky se už nechodí na kolaudace. Pouze u náhodně vybraných, nebo když se čerpají dotace.Chodí... A dotace jsem nebral žádné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Chodi, ale uz se to nejmenuje kolaudace, rikaj tomu zaverecna obhlidka. Paragrafy o koladaci nejak vypadly vloni ze zakona. U nas si pani jen zkontrolovala jestli jsem dolozil vsechny papiry, vypila kafe, byla vlastne jen v obyvaku, v patre ani nikde jinde nebyla, chlebíčků ani zakusku se nedotkla a pelasila zpatky do úřadu.Hasicaky jsem taky shanel na posledni chvili, kdyby tam nebyly, nic se nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 :-DJá úplně vidím jak se na to vykašlu a bude to první věc, na co se bába zeptá :-DJinak myslím, že se to jmenuje souhlas s užíváním, nebo tak. Každopádně výsledek je ten, že dají vědět na katastr, že tu stojí barák a až to katastr zapíše, můžu si konečně napsat trvale bydliště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Já myslím, že nedají vědět na katastr oni, ale ty bys tam měl dojít s geometrickým plánem a kolaudačním rozhodnutím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Ach jaj, dalsi urednicke kolecko? Na to se teda radsi zeptam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Na katastr jdes ty a potrebujes k tomu papír ze stavebniho a ten ti daji po navsteve urednice. Bydlet muzes bez koladuace.Nedaj se ty hasicaky půjčit? Kdybys jel okolo, mam tu dva v NOS stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 A potřebuješ geodeta, aby ti zaměřil barák a udělal geometrický plán na vyznačení budovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Bydlim uz od kvetna, jde mi o trvale bdliste - protoze prodavam stary byt co jsem v nem byl doted a odtud ho potrebuju odhlasit - jinak bych na to tak nespechal.Geodety mam za sebou (byli stejne potreba ke kolaudaci), a hasicak jsem vcera koupil. Zena ho stejne domu chtela. A dostal jsem k nemu papir, ze je napsany na tuhle adresu - prave aby urednici vedeli, ze neni jen pujceny No snad to vsechno dobre dopadne. Uz aby to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 nene, hasičák psaný na adresu. Tak to slyším prvně, neuvěřitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Hasicak (s certifikatem) a detektory koure chteji videt hasici, pani ze SU chce pri kolaudaci videt jen papir od hasicu, takhle jsem to mel ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Tak paní to vidět chtěla. Ještě , že jsem to měl :-)Jinak vše proběhlo v pořádku. Nelíbila se jí opěrná zídka co mám okolo baráku (mám to krapet ve svahu), ale ukecali jsme to na to, že je to nižší jak metr (ehm, není).A pravda, na katastr to musím podat já. Ona to jen zadá někam do systému.Hurá , válka s úředníkem skončila po třech a půl létech vítězstvím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Gratuluji, barák máš moc hezký, až někdy jednou já se rozhoupu, tak se ozvu Akorát aktuálně jsem rád, že jsem se zbavil hypotéky (i bydlení vlastně ) ... Užívej si domov Tak paní to vidět chtěla. Ještě , že jsem to měl :-)Jinak vše proběhlo v pořádku. Nelíbila se jí opěrná zídka co mám okolo baráku (mám to krapet ve svahu), ale ukecali jsme to na to, že je to nižší jak metr (ehm, není).A pravda, na katastr to musím podat já. Ona to jen zadá někam do systému.Hurá , válka s úředníkem skončila po třech a půl létech vítězstvím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se