martar Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Jen ze zvědavosti, čím natíráš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Sokrates lazura - kaštan. Natírat tím budu všechno, ať to je stejný. Stano, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altrigo Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 (upraveno) Parádní odstín. Jo, práce s dřevem je moc fajn, když to člověk aspoň trochu umí a když má na to vybavení. Edit: a to není můj případ Upraveno 13. března 2021 uživatelem Altrigo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Děkuju. Ja právě s barvou dlouho laboroval, tak mě to zajimalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 4 hodinami, shewcza napsal: Martar: díky moc, z toho mám právě docela strach, protože to budu mít hned u HS portálu, který není moc akusticky vychytaný. Pánové já měl být tesař. To je jako balzám na duši v téhle zku*vené době. Pergola skoro hotová. Ještě natřít a čekat na pěkné počasí abych ji mohl složit. Zítra ještě srazím hrany frézou, vibračkou pošudlám co jsem dnes nestihl, natřeme zbytek a budeme vyhlížet pěkné počasí. Ono by to šlo i teď mám na zahradě dohrnutou hlínu a to fakt nejde. Na FB jsem ti psal, že to natírat nechceš...a ono jo jo a manželka bude skládat vlastně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Zdar Magove, zvazoval sem, zda dam dotaz do "Pelmelu", ale tyka se to baraku, tak zkusim tady. Jake mate dodavatele elektriny a plynu? Budu to ted resit, takze hledam. A zda mate na kazdou energii nekoho jineho nebo oboji od jednoho. Pripadne zkusenosti komu se urcite vyhnout. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 MND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 rozšiřuji terasu o 16m2 a klasicky vše hotovo a nedá se tam dostat s technikou :-). A 5m2 rostlé zeminy kolečkovat a kopat ručně a naopak 5m2 různé frakce kameniva zpět ... no zkouším "pilotní" metodu... 45 pilotů (průměr 10, hloubka 50) a dlažba usazena na terče (60x60x2 marazzi venkovní). s mírným pohybem počítám, děje se to i na stávajícím kufru (40cm , 20cm 32-64, 15cm 16-32 a 5cm struska). Tak za rok dám vědět jestli je to cesta jak s tím přesunem hmot u tradičního kufru vyběhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 No zatim to vypada jak pohled z velky vejsky na pripraveny hrbitov... i s nahrobkama )))Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 V 15. 3. 2021 v 15:06, Xenomorfus napsal: Zdar Magove, zvazoval sem, zda dam dotaz do "Pelmelu", ale tyka se to baraku, tak zkusim tady. Jake mate dodavatele elektriny a plynu? Budu to ted resit, takze hledam. A zda mate na kazdou energii nekoho jineho nebo oboji od jednoho. Pripadne zkusenosti komu se urcite vyhnout. Diky. Já mam ČEZ a inogy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 To bude samo různé . Já mám elektriku u Europe easy Energy ("Easy Daisy" ),plyn u Xenergie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Nooo, to ste mi to moc neusnadnili :-D. Dekuji vsem za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 54 minutami, Zz0iD napsal: No zatim to vypada jak pohled z velky vejsky na pripraveny hrbitov... i s nahrobkama ))) Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk pocasi me hati betonovani, ja uz se nastavil na jarni rezim a ted tyden pres noc mrzne a pres den prsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Občan Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Rada: Nesetrit na kvalitnej omietke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 V 15. 3. 2021 v 15:06, Xenomorfus napsal: Zdar Magove, zvazoval sem, zda dam dotaz do "Pelmelu", ale tyka se to baraku, tak zkusim tady. Jake mate dodavatele elektriny a plynu? Budu to ted resit, takze hledam. A zda mate na kazdou energii nekoho jineho nebo oboji od jednoho. Pripadne zkusenosti komu se urcite vyhnout. Diky. Ja jsem spokojen u ČEZ elektřina i plyn. Vždy někdo zavolá jak je nejlevnější a ve finále o 50 kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Ale hlavně když tam něco chci řešit, tak se objednaš přes net na 10:30 druhej den a žádná fronta a řešíš vše na jednom místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 (upraveno) V rodině se objevil nápad postavit svépomocí venkovní saunu cca 2x2,5m. Máte někdo zkušenost? Prvotní vize - Samostatně stojící, rámová hranolová konstrukce, izolační vata, nějaké parozábrany, OSB opláštění, palubky vnitřní vnější strana. * ? povrchovka, skladba stěn, instalace zdroje tepla (kamna/elektrika), podlaha... Děkuji za postřehy, odkazy, obrázky klidně do Sz Upraveno 17. března 2021 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 V 15. 3. 2021 v 15:06, Xenomorfus napsal: Zdar Magove, zvazoval sem, zda dam dotaz do "Pelmelu", ale tyka se to baraku, tak zkusim tady. Jake mate dodavatele elektriny a plynu? Budu to ted resit, takze hledam. A zda mate na kazdou energii nekoho jineho nebo oboji od jednoho. Pripadne zkusenosti komu se urcite vyhnout. Diky. Odpichni se od srovnavace http://www.eru.cz/informacni-centrum/kalkulatory-srovnani-nabidek My mame aktualne Skautskou energii. Plyn nemame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 (upraveno) Díky, kluci. Nejde mi v první řadě o prachy, ale aby to bylo jednoduché, průhledné, solidní, bez nějakých upisovaní se čertu - ďáblu... Na to srovnání mrknu. Já plynem topím a ohřívám TUV. EDIT: Dvougenerační RD, postaveno někdy 1965, bez moderních vymožeností. Upraveno 17. března 2021 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Já taky jednou za čas "srovnávám" tady-yes : https://kalkulator.tzb-info.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se