exBURN Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Jako beze srandy - telku mám od sledovanitv a tam jsou programy jako Krb a aj ty rybičky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Všichni jste břídilové!Aby vám v místnosti,kde je krb, nebylo teplo, musí být přes 6 metrů vysoká, jak to budu mít já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Všichni jste břídilové!Aby vám v místnosti,kde je krb, nebylo teplo, musí být přes 6 metrů vysoká, jak to budu mít já Takhle... Tohle vlakno nese nazev "stavba domu" a ne "stavba hradu"... Tudiz pomerovat si s nama pindiky neni spravedlivy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Takhle... Tohle vlakno nese nazev "stavba domu" a ne "stavba hradu"... Tudiz pomerovat si s nama pindiky neni spravedlivy.. Ale no tak...Normální dům. Jen obývák bude vysoký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Před to bych postavil už jen fontánku a Jaguára Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Bude tam olivovník a Lexus. Může být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Konírna a čeledník se také hodí :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 kasárna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Takový normální 3+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Ale no tak...Normální dům. Jen obývák bude vysoký 20190825_174730.jpg Sire, bude, prosim pekne, i padaci most a vodni prikop..? Rikam, ze sis spletl vlakno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 (upraveno) Vodní příkop samozřejmě bude, pro čeledína nějakou kom?rku taky najdeme... Jsou to dva byty po stranách a společná kuchyň a obývák uprostřed. Celkově cca 150 m2, takže to velké jen vypadá... Upraveno 25. srpna 2019 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Dispozičně mi chybí v centrální části balkon, nebo aspoň vyvýšená terasa. Ať máš odkud kynout davům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Vodní příkop samozřejmě bude, pro čeledína nějakou kom?rku taky najdeme... Jsou to dva byty po stranách a společná kuchyň a obývák uprostřed. Celkově cca 150 m2, takže to velké jen vypadá... Nas ma mit 154m2... Tudiz trosku vim, jak vypada tahle podlahova plocha, navic na patro.. No je to velikostne vetsi kulna na drivi.. Tak si rikam, nechybi Ti tam nula na konci? Ne, vazne, jako klidne muzes rict pravdu, tady Ti nikdo nebude zavidet.. Dispozičně mi chybí v centrální části balkon, nebo aspoň vyvýšená terasa. Ať máš odkud kynout davům. Tohle sedlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Nechybí. Přesně 149,6 m2. Patro bude jen v bytech, nad kuchyní atrium, odkud budu kynout do cca 2000 m2 velké zahrady a nad obývákem bude jen střecha ve výšce cca 6m, právě kvůli rozptylu tepla z krbovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Kuwa tak teda nevím... Já mám 180 m2 a mám to odhadem tak poloviční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 150 metrů podlahovky jeden byt? Myšlenka společnýho obyváku a kuchyně pro dva byty je docela odvážná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 150 metrů všechno celkem. Společné příslušenství po zralé úvaze a dohodě. Beru sebou tchány a v průběhu stavby to testujeme ve společném bytě. Zatím bez jediného problému... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Hlavně ať se dílo podaří bez nehod a v krbu brzy zatopí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 (upraveno) Na tohle jsem zvědav. Kdy to Jaroone bude komplet hotový? Zdrcadlová dispozice bytu nebo domu se společným obyvákem je náhodou projekt, který mě vždy lákal, klobouk dolů před odvahou. Sám jsem to chtěl taky zkusit, pro jednu rodinu, kvůli snížení třecích ploch mezi dospělými (jiný časový režim, jiné vnímání nepořádku...). Akorát jsem teda uvažoval o společném obýváku a společných dětskych pokojích; kuchyně a koupelny měly být naopak pro každé křidlo zvlášť. Nakonec ale dopadlo vše jinak, no. Edit: obývák, resp jeho polovinu, mám taky do výšky 5,5 m... a super. Upraveno 26. srpna 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 150 metrů všechno celkem. Společné příslušenství po zralé úvaze a dohodě. Beru sebou tchány a v průběhu stavby to testujeme ve společném bytě. Zatím bez jediného problému... Ježiš, tady se mi to opravdu začíná komplikovat. Ty máš ještě k tomu víc tchánů? Tím pádem mi z toho vychází, že máš buď víc manželek, nebo tchán žije v registrovaném partnerství :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se