JaRooN Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 (upraveno) Letos chceme slavit Vánoce v novém. Tak snad se to podaří. Dělám všechno sám. Občas nějaký přidavač, ale jinak jen vlastníma rukama...Koupelny samozřejmě v každém bytě zvlášť + jedna toaleta uprostřed, ať nemusím návštěvy pouštět do bytů.Tchány = samozřejmě tchán + tchyně Upraveno 26. srpna 2019 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Hodně zajímavej barák, když jsem se díval na ty obrázky, tak ten pudorys jednoho křídla vypadá na cca 6x5, takže cca 30m v jednom patře? + cca 7x7 ten sdílenej střed? To by na těch 150m obytné plochy i vycházelo, cca 20m bude brát zdivo. Jak máš vyřešený schodiště do patra, z obyváku na podestu a odsud do horních pokojů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 blahopřeji k nadstandardním rodinným vztahům!jako optimální vzdálenost prarodičů a rodiny vidím jako docházkovou, jakože jsou po ruce - hlídání atp., ale jistý odstup tam přecejenom je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 (upraveno) Co rodina, to kuchyně a koupelna/wc, jinak to většinou nefunguje. Ale tak všude existujou výjimky. E: ideálně ještě samostatný vchod... Upraveno 26. srpna 2019 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Idealna vzdialenost k svokrovcom? Ti moji to maju cez celu republiku a obcas sa mi to zda malo Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Nevím, kolik je tobě a tchánům, ale nám se ženou je přes 40, tchánům k 70. Měli jsme je doma na jedno celé léto a na konci jsme byli úplně vyšťavení z kompromisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Cca 6x7 byty (2x - každé patro) a 6x10 společný prostor i s malou technickou místností. Plus 6x3 to atrium nad kuchyní a 6x2,5 malá společná místnost v patře na bordel (Vánoce, Velikonoce, etc...)Schody každý své, vchod jeden + "balkónovky" na terasu z jednoho bytu.Vztahy skutečně nadstandardní, bez jediné hádky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Cca 6x7 byty (2x - každé patro) a 6x10 společný prostor i s malou technickou místností. Plus 6x3 to atrium nad kuchyní a 6x2,5 malá společná místnost v patře na bordel (Vánoce, Velikonoce, etc...)Schody každý své, vchod jeden + "balkónovky" na terasu z jednoho bytu.Vztahy skutečně nadstandardní, bez jediné hádky Já myslel, že budeš mít jeden a žena druhý byt. Pokud člověk nemá děti, pak se s tchány dá, odpadnou hádky kdo koho rozmazluje a tak Na stropě budeš mít v pokoji trámy? Já mám v jednom z bytů výšku cca 4m a bílit např. 30 m2 strop v obýváku je docela opruz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Jasně, bez dětí, to jsem zapomněl říct, jinak by to nešlo...Ano, budou tam trámy a dřevěný záklop, takže jednou za pár let postavit konstrukci, zkontrolovat dřevo a natřít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Ja by som povedal, že práveže až s deťmi človek ocení svokrovcov. Tiež bývame so svokrovcami a sme radi, že to tak je, lebo malá (1rok) nám dáva zabrať všetkým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 (upraveno) máte někdo tip na dobrou levnou firmu, co dělá pergoly (přístřešky) a případně i přístřešky na parkování auta? Koukal jsem na firmu One Trade nebo Alcentrum..... Upraveno 27. srpna 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Alcentrum můžu doporučit, fajn přístup, supr cena, platba až po realizaci. Mám od nich pergolu a asi budu dělat i stání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 (upraveno) Alcentrum můžu doporučit, fajn přístup, supr cena, platba až po realizaci. Mám od nich pergolu a asi budu dělat i stání...jak velikou máš pergolu a jak tě vyšla cenově? Koukám na ty hliníkovy Profi, co dělají...bez zasklení Upraveno 27. srpna 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 bioklimatický pergoly dělá Alaris, je to přímo výrobce. Jejich šéf je místní člen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Koukám na stránky, vypadá to zajímavě. Nikde jsem ale nenašel zmínku o cenách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Zdravim miestne osadenstvo, chcel by som sa opytat ak to tu este nebolo riesene na stavbu domu z CLT( Cross Laminated Timber) panelov. Ak ma niekto skusenosti so stavbou tohoto drevodomu budem rad ak by sa podelil ako je s tym spokojny. Klasicku vymurovku chcem vypustit a zaujima ma prave tato technologia. Vdaka vopred za Vase skusenosti a postrehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Koukám na stránky, vypadá to zajímavě. Nikde jsem ale nenašel zmínku o cenách.Já jsem bioklimatickou pergolu minulý měsíc poptával u dvou firem a z těch cen mě šlo trefit... Orientačně na terasu 8x4 m se to bez pár kaček blížilo na půl míče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Já jsem bioklimatickou pergolu minulý měsíc poptával u dvou firem a z těch cen mě šlo trefit... Orientačně na terasu 8x4 m se to bez pár kaček blížilo na půl míče.aha... No tak to nic :D slusnej úlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 To teda jo! Já už mám dřevo na konstrukci a jelikož jsem zjistil, že práce se dřevem mě neskutečně baví a uklidňuje, tak si tu pergolu i zastřešené stání udělám sám za pětinu ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Tuší někdo, co znamená to "bioklimatická"?? Jdu se mrknout na stránky toho místního člena a doufám, že tam najdu smysluplnou odpověď. Snad to nebude jen marketingový zdůvodnění vyšší ceny za pomoci dvou superslovíček "bio" a "klimatická" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se