Přejít na obsah

Stavba domu (rady, tipy)

Doporučené příspěvky

Letos chceme slavit Vánoce v novém. Tak snad se to podaří. Dělám všechno sám. Občas nějaký přidavač, ale jinak jen vlastníma rukama...

Koupelny samozřejmě v každém bytě zvlášť + jedna toaleta uprostřed, ať nemusím návštěvy pouštět do bytů.

Tchány = samozřejmě tchán + tchyně :D

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodně zajímavej barák, když jsem se díval na ty obrázky, tak ten pudorys jednoho křídla vypadá na cca 6x5, takže cca 30m v jednom patře? + cca 7x7 ten sdílenej střed? To by na těch 150m obytné plochy i vycházelo, cca 20m bude brát zdivo.

Jak máš vyřešený schodiště do patra, z obyváku na podestu a odsud do horních pokojů?

Odkaz ke komentáři

Cca 6x7 byty (2x - každé patro) a 6x10 společný prostor i s malou technickou místností. Plus 6x3 to atrium nad kuchyní a 6x2,5 malá společná místnost v patře na bordel (Vánoce, Velikonoce, etc...)

Schody každý své, vchod jeden + "balkónovky" na terasu z jednoho bytu.

Vztahy skutečně nadstandardní, bez jediné hádky ;)

Odkaz ke komentáři

Cca 6x7 byty (2x - každé patro) a 6x10 společný prostor i s malou technickou místností. Plus 6x3 to atrium nad kuchyní a 6x2,5 malá společná místnost v patře na bordel (Vánoce, Velikonoce, etc...)

Schody každý své, vchod jeden + "balkónovky" na terasu z jednoho bytu.

Vztahy skutečně nadstandardní, bez jediné hádky ;)

Já myslel, že budeš mít jeden a žena druhý byt. :D Pokud člověk nemá děti, pak se s tchány dá, odpadnou hádky kdo koho rozmazluje a tak :) Na stropě budeš mít v pokoji trámy? Já mám v jednom z bytů výšku cca 4m a bílit např. 30 m2 strop v obýváku je docela opruz.

Odkaz ke komentáři

Alcentrum můžu doporučit, fajn přístup, supr cena, platba až po realizaci. Mám od nich pergolu a asi budu dělat i stání...

jak velikou máš pergolu a jak tě vyšla cenově? Koukám na ty hliníkovy Profi, co dělají...bez zasklení

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Zdravim miestne osadenstvo, chcel by som sa opytat ak to tu este nebolo riesene na stavbu domu z CLT( Cross Laminated Timber) panelov. Ak ma niekto skusenosti so stavbou tohoto drevodomu budem rad ak by sa podelil ako je s tym spokojny. Klasicku vymurovku chcem vypustit a zaujima ma prave tato technologia. Vdaka vopred za Vase skusenosti a postrehy.

Odkaz ke komentáři

Koukám na stránky, vypadá to zajímavě. Nikde jsem ale nenašel zmínku o cenách.

Já jsem bioklimatickou pergolu minulý měsíc poptával u dvou firem a z těch cen mě šlo trefit... Orientačně na terasu 8x4 m se to bez pár kaček blížilo na půl míče.

Odkaz ke komentáři

Tuší někdo, co znamená to "bioklimatická"?? Jdu se mrknout na stránky toho místního člena a doufám, že tam najdu smysluplnou odpověď. Snad to nebude jen marketingový zdůvodnění vyšší ceny za pomoci dvou superslovíček "bio" a "klimatická" :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...