Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To uz byla par stranek dozadu.

A never, ze timhle nekoho z velevazenych panu, donutis chytnout se za rypak. Potrebujou vyjadrit svuj tezkej nesouhlas s kompozici (protoze kazdej tady na foru je fotograf par excelance), s tim ze zlato nosi krupani (protoze hodny pan v televizi v roce 74 to rikal tak to musi bejt pravda), ze je tu nekdo jinej co jim nevoni a je treba ho radne ztrestat, zatlouc do zeme a schovavat se za svobodu verejnyho projevu, atd atd.

Jak sem psal vyse. Z nekterych lidi je mi vazne smutno.

elsone nenech si to znechutit. Sbirku mas krasnou, jak hodinek tak aut, a ja sem jeden z tech krupanu, co se na to radi podivaj.

Neber se tak vážně :-)

Odesláno

Presne tak :-)

Ako ste mohli byť kolotočary keď ste nemali kolotoče? To nechápem. Pýtam sa preto lebo celé je to vymyslená blbosť spojenie s kolotočom a firmy Rolex. Poznám niekoľko kolotocarov a väčšina z nich nenosí žiadne hodinky pretože v kuse stavajú a rozoberajú kolotoče alebo sedia v nákladnom aute....A tý čo nosia tak Casio, Tisot, Citizen.... to by radšej investovali do kolotoču farba, svetlá, hudba, nový ťahač.......ale určite nie do Rilexov a ešte nebodaj zlatých :-) takže preto nechápem toto spojenie. Ja skôr vo svete vidím nosiť zlaté Rolexy vplyvným štátnikom, top športovcom........
Odesláno

Ale musí to bejt hroznej pocit, když se přihlásíš na renomovaný zahraniční fórum o hodinkách, vytasíš tam na ně svoje zlatý rolády a dopadneš jak slováci u Chlumce. Teda sedláci.

Tak na zlepšení nálady ještě něco z mojí sbírky rolexek a mercedesů:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Ako ste mohli byť kolotočary keď ste nemali kolotoče? To nechápem. Pýtam sa preto lebo celé je to vymyslená blbosť spojenie s kolotočom a firmy Rolex. Poznám niekoľko kolotocarov a väčšina z nich nenosí žiadne hodinky pretože v kuse stavajú a rozoberajú kolotoče alebo sedia v nákladnom aute....A tý čo nosia tak Casio, Tisot, Citizen.... to by radšej investovali do kolotoču farba, svetlá, hudba, nový ťahač.......ale určite nie do Rilexov a ešte nebodaj zlatých :-) takže preto nechápem toto spojenie. Ja skôr vo svete vidím nosiť zlaté Rolexy vplyvným štátnikom, top športovcom........

Máš nejhezčí bicolor suby a zlatý prstýnky na světě a jsou důkazem toho, jak jsi úspěšnej stejně jako americký prezidenti, top manageři nebo vrcholový sportovci a máš taky stejnej vkus? Tohle potřebuješ slyšet? :D

Zkus to nebrat tak vážně :) Když už píšeš, jak ty, co kritizují gold hodinky jenom závidí a pak se nad to ani sám nedokážeš přenést a potřebuješ ujištění, jak ty hodinky nejsou kolotočářský ale fakt skvělý.

A jinak hlavní problém tohohle vlákna je, že je ve fotogalerii, když Elson neumí (hezky) fotit. Mrkni @Elson třeba na tohle vlákno - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65133-father-and-son-nero8-a-st1g/?hl=father věci v něm jsou násobně dražší, ale žádnej hate nikdy neschytalo... Aspoň jsem si ho díky tomuhle vláknu znova prošel. To, co postuješ, je fakt buď do wristshot vlákna nebo na Instagram.

Upraveno uživatelem VojtaB
Odesláno

Já jsem pořád přesvědčen, že většina zdejších členů jsou normální, jen to bylo lehce nešťastně podáno a trochu jsi jim hnul žlučí. Na druhou stranu, kam jinak by to měl dát než sem? Já se taky rád pochlubím novým kouskem, i když z úplně opačné strany, co se cenovek týče, protože prostě doma se mnou tu radost nikdo nesdílí a tak jsem rád, že aspoň někde najdu ty spřízněné duše ohledně této chrono nemoci.

Odesláno

Ale musí to bejt hroznej pocit, když se přihlásíš na renomovaný zahraniční fórum o hodinkách, vytasíš tam na ně svoje zlatý rolády a dopadneš jak slováci u Chlumce. Teda sedláci.

Mas pravdu, hrozny pocit, navodzujuci priam zivot zdrcujucu traumu-vid. Nelson, ani sa neozyva, urcite to nevie rozdychat...

:D :D

Odesláno

Zdravím vás všetkých už som tu [emoji123][emoji2532]

viem že všetci ?netrpezlivo? čakakte muju reakciu:)....

Ale asi Vas moc nepoteším lebo nebudem nadávať a ponižovať sa ako niektorí tu ktorý sa ponižujú dokola a ukazujú svoj nízky charakter a svoju chorú závisť!

Ja som neni profi fotograf a ani sa moc nesnažim lebo na to bohužial nemam čas, ja to všetko fotím spontánne mobilom ?Nokia ? :) fotky vôbec neupravujem tak čo čakate odo mna.

Ale budem ďalej davat sem fotky hneď ako nájdem čas a je mi to jedno či sa to niekomu nepáči!

Stay tuned

Ps Ešte niečo ďakujem vám ktorý držíte somnou je nás tu málo ale sakra my sa nevzdáme[emoji109][emoji2532] [emoji3]

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Čéče, bude mně padesát a jeden z mejch hodnotnejch postřehů je ten, že lidi, který si na sebe vztahujou cizí závist, jsou z mýho pohledu v naprostý většině kikoti.

Odesláno

Můžu se jen zeptat, protože tě zde znají jen 3 lidí, ale jinak jsi slavný? nějaká celebrita jako Hossa, Fico, Sagan, Juraj Kukura, apod? díky h.

Jestli ano, tak už se těším, až všem zavřeš hubu :)

Odesláno

Čo čakáme od Teba, elson? Že když si založíš fotovlákno, budeš sem dávat fotky, ne to, cos předvedl doposud a co většina lidí dává do jiných k tomu určených vláken. To přece není o žádným Rolexu, Mercedesu nebo já nevím čem ještě, to je o nějaký kultůře na tomhle fóru. Je to tak těžký pochopit?

Já bych to celý smazal, tohle není žádná fotogalerie, takže zcela "mimo mísu" jak tuším zní obrat v pravidlech.

Odesláno

geometr: chci se zeptat, kdo posuzuje jestli to či ono foto vlákno splňuje kulturu tohoto fóra? Nerýpu, jen mě to fakt zajímá. Protože já třeba si založil fotovlákno, abych měl pěkně zdokumentováno co jsem měl, až to jednou všechno zapomenu a že už teď se mi to motá. Nebo aby mi zkušenější kolegové poradili jak se zlepšovat atd. Tak jestli náhodou taky něco neporušuji, že bych poprosil admina ať mi to přesune do žumpy, nebo někam jinam. Díky za osvětu, fakt mě to zajímá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...