Murphy97 Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Ma pravdu predseda Svazu zahradkaru Kersko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Ješte poznáte co je tráva s těmi oranžovými květy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal400 Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 To jsou Denivky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Pravděpodobně denivka oranžová. Snad to KFL potvrdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Doufám Gusto, že budeš pokračovat, je to zábava určovat kytky podle tvejch rozmazanejch nebo rozpixelovanejch fotek. Člověk tipuje jen podle habitu a kontextu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 před 30 minutami, martar napsal: Doufám Gusto, že budeš pokračovat, je to zábava určovat kytky podle tvejch rozmazanejch nebo rozpixelovanejch fotek. Člověk tipuje jen podle habitu a kontextu soutěž o zlatě bludistaky. Každopádně díky za odpovědi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Vypada to jako Denivky (barvou se nabizi kultivar Holiday delight), ale ty stonky mi prijdou dost tenky a moc vysoky. Nicmene z fotky vic nepoznam, a to ani v samotnym clanku, kterej jsem nasel . Mozna by to mohly byt i Montbrecie, ale spis ne. Chtelo by to detail, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr7 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 jsou to denivky, mám je na zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 Tohle manzelka vypestovala. Nevim, zda mi tim nechce neco naznacit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 ... hmm,možná joo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Nechce se mi pročítat celé vlákno, tak zkusím na první dobrou. Zahrada u domu, 400 m2, máme hotový projekt a hledáme někoho, kdo by to udělal, jelikož jsme zjistili, že sami to asi nedáme bude to z části okrasná, z části funkční (sportoviště, ohniště, pískoviště...) Okres Příbram, kousek od Mníšku. Víte někdo prosím o někom, kdo stojí za doporučení a poptání. A nezruinuje mě Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 To by me taky zajimalo , hlavne ta dolozka o nezruinovani.. ja se do toho radsi pustil sam a to mam nastesti souseda s bagrem a dalsi je zahradnik (kterej ale nikdy nema cas, pac ma plno snad na rok dopredu).. cca stejna plocha a asi i stejna lokalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Budu konkrétní, jsme v Nové Vsi pod Pleší. Asi zkusím poptat u sousedů, až budu znát víc než jedny @busdriver jestli někoho najdu, dam vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Ok, dík. Já už přemejšlel, že si snad ze zoufalosti (a možná i trochu pro zábavu) koupim i minibagr, ale to je taky min. dalších 400k. V Pleši sme se taky byli tenkrát koukat, ale nakonec sme se posunuli ještě o jeden kopec dál od Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Nemá někdo nějaký tip na "něco" s trochou vody do zahrady. Nemám sílu na jezírko, bazén,atd . Něco malého s trochou vody na lepší pocit u terasy, co by se nechalo dát do trávy, mezi kytky, atd.... Děkuji za případné odkazy, nápady, zkušenosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Sud, a ještě z toho pěkně zaliješ Ale asi myslíš něco jako pítko pro ptáčky třeba? Jen bacha, aby to současně nebylo krmítko pro kočky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 před 2 hodinami, DavidLC napsal: Nemá někdo nějaký tip na "něco" s trochou vody do zahrady. Nemám sílu na jezírko, bazén,atd . Něco malého s trochou vody na lepší pocit u terasy, co by se nechalo dát do trávy, mezi kytky, atd.... Děkuji za případné odkazy, nápady, zkušenosti... https://www.zahradnipitko.cz/galerie/ https://www.facebook.com/anygarden.cz tahle pani nám předělává zahradu a do návrhu ho taky propašovala. Mně se to líbí, jen místo pítka pro ptáky z toho bude velká miska pro tři jack russely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Poraďte nějaký aku plotostřih (teleskopický). Potřebuji ostříhat túje (cca 350), mám je kolem celého pozemku. Roste to jak prase, uz mě to štve. Opravdu jen teleskopický, na žebřík už nelezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 před 2 hodinami, Pandera napsal: Sud, a ještě z toho pěkně zaliješ Ale asi myslíš něco jako pítko pro ptáčky třeba? Jen bacha, aby to současně nebylo krmítko pro kočky... A kočky potrava pro psy Před hodinou, financ napsal: https://www.zahradnipitko.cz/galerie/ https://www.facebook.com/anygarden.cz tahle pani nám předělává zahradu a do návrhu ho taky propašovala. Mně se to líbí, jen místo pítka pro ptáky z toho bude velká miska pro tři jack russely Díky, to je pěkný, předám šéfový (ženě), já jsem jen nalož, odvez, posekej . Buď rád že jack russelové (i když to je taky pohyblivé plemeno), naši mají kolem 25kg a buď leží, nebo běží, to je pro zahradu a trávník pohroma.... , ale co už, aspoň se žena nenudí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2022 (upraveno) Malinko odbocim. Jedeme na par dni pryc a obvykli “pomocnici” co k nam zaskoci nakrmit slepice a ovce jsou pryc, zcasti s nama, zcasti jinde. Tak jsem pozadal neter 19 let. Bydli kousek, ridicak ma, vychazime spolu dobre, ale presto se nejak vykrucovala. Ja nejprve nechapal o co jde a pak to vyplulo - ona se toho proste elkluje. Pritom staci dat obili/seno ovcim a slepicicn dat, co bude pripraveno (v zasade namocenej chleba). Dodavam, ze vegetarian neni . Upraveno 28. září 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se