Jump to content

Farmaření & zahradničení

MKR

Recommended Posts

Doufám Gusto, že budeš pokračovat, je to zábava určovat kytky podle tvejch rozmazanejch nebo rozpixelovanejch fotek. Člověk tipuje jen podle habitu a kontextu :D

před 30 minutami, martar napsal:

Doufám Gusto, že budeš pokračovat, je to zábava určovat kytky podle tvejch rozmazanejch nebo rozpixelovanejch fotek. Člověk tipuje jen podle habitu a kontextu :D

😆 soutěž o zlatě bludistaky.   

Každopádně díky za odpovědi....

Vypada to jako Denivky (barvou se nabizi kultivar Holiday delight), ale ty stonky mi prijdou dost tenky a moc vysoky. Nicmene z fotky vic nepoznam, a to ani v samotnym clanku, kterej jsem nasel :).

Mozna by to mohly byt i Montbrecie, ale spis ne. Chtelo by to detail, no.

• 1 month later...

Nechce se mi pročítat celé vlákno, tak zkusím na první dobrou.

Zahrada u domu, 400 m2, máme hotový projekt a hledáme někoho, kdo by to udělal, jelikož jsme zjistili, že sami to asi nedáme :) bude to z části okrasná, z části funkční (sportoviště, ohniště, pískoviště...)

Okres Příbram, kousek od Mníšku.

Víte někdo prosím o někom, kdo stojí za doporučení a poptání. A nezruinuje mě :)

Díky moc.

To by me taky zajimalo :D , hlavne ta dolozka o nezruinovani.. ja se do toho radsi pustil sam a to mam nastesti souseda s bagrem a dalsi je zahradnik (kterej ale nikdy nema cas, pac ma plno snad na rok dopredu).. cca stejna plocha a asi i stejna lokalita.

Ok, dík. Já už přemejšlel, že si snad ze zoufalosti (a možná i trochu pro zábavu) koupim i minibagr, ale to je taky min. dalších 400k. V Pleši sme se taky byli tenkrát koukat, ale nakonec sme se posunuli ještě o jeden kopec dál od Prahy.

• 2 weeks later...

Nemá někdo nějaký tip na "něco" s trochou vody do zahrady. Nemám sílu na jezírko, bazén,atd 😕. Něco malého s trochou vody na lepší pocit u terasy, co by se nechalo dát do trávy, mezi kytky, atd.... Děkuji za případné odkazy, nápady, zkušenosti...🙂

před 2 hodinami, DavidLC napsal:

Nemá někdo nějaký tip na "něco" s trochou vody do zahrady. Nemám sílu na jezírko, bazén,atd 😕. Něco malého s trochou vody na lepší pocit u terasy, co by se nechalo dát do trávy, mezi kytky, atd.... Děkuji za případné odkazy, nápady, zkušenosti...🙂

https://www.zahradnipitko.cz/galerie/

https://www.facebook.com/anygarden.cz

tahle pani nám předělává zahradu a do návrhu ho taky propašovala. Mně se to líbí, jen místo pítka pro ptáky z toho bude velká miska pro tři jack russely

realizace_020A.jpg

realizace_035A.jpg

před 2 hodinami, Pandera napsal:

Sud, a ještě z toho pěkně zaliješ 🙂 Ale asi myslíš něco jako pítko pro ptáčky třeba? Jen bacha, aby to současně nebylo krmítko pro kočky...

A kočky potrava pro psy 🙂

Před hodinou, financ napsal:

https://www.zahradnipitko.cz/galerie/

https://www.facebook.com/anygarden.cz

tahle pani nám předělává zahradu a do návrhu ho taky propašovala. Mně se to líbí, jen místo pítka pro ptáky z toho bude velká miska pro tři jack russely

realizace_020A.jpg

realizace_035A.jpg

Díky, to je pěkný, předám šéfový (ženě), já jsem jen nalož, odvez, posekej 😀. Buď rád že jack russelové (i když to je taky pohyblivé plemeno), naši mají kolem 25kg a buď leží, nebo běží, to je pro zahradu a trávník pohroma.... 🙄, ale co už, aspoň se žena nenudí...😀

20201025_104451.jpg

Malinko odbocim. Jedeme na par dni pryc a obvykli “pomocnici” co k nam zaskoci nakrmit slepice a ovce jsou pryc, zcasti s nama, zcasti jinde. Tak jsem pozadal neter 19 let. Bydli kousek, ridicak ma, vychazime spolu dobre, ale presto se nejak vykrucovala. Ja nejprve nechapal o co jde a pak to vyplulo - ona se toho proste elkluje. Pritom staci dat obili/seno ovcim a slepicicn dat, co bude pripraveno (v zasade namocenej chleba). Dodavam, ze vegetarian neni 😁

Edited by warann