siwi Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Při otevření ChronoMagu na desktopu se mi ve všech prohlížečích objeví následující okno: Patrně o nic nejde, ale přesto se raději ptám. Pokud je to už někde řešeno, pak se omlouvám. Na žádné takové téma jsem nenarazil a ke statusům se přes Tapatalk nedostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Pravděpodobně jen blbý formátování.Nebo to Bert střelil Rumunum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Vybehlo mi na PC (Opera) to same...Nezbylo nez to prijmout ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Na mém noťasu (W7, IE) zatím ticho po pěšině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 moc seriózně to nepůsobí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Vyskocilo to na me na iPadu, fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Mně to vyskakuje anglicky, asi proto že mám anglické windows. Ale horší je, že i když dám přijmout vše, stejně to zase za chvíli vyskočí. A zase. A zase. A... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Mám to v Samsungu na Androidu v Chrome, ale jen v plné verzi. V mobilní mi to nevyskakuje. Přijímat okno s rozsypaným textem určitě nebudu, tj nebudu moci používat plnou verzi, dokud se to nevyřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Mam to stejne, v tapatalku nic, na macu toto okno. Taky se mi to nechce odklikavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 (upraveno) Může někdo dát tlačítko "nahlásit" na tohle téma pro případ, že by to uniklo pozornosti módů a Berta? Příp. tu informovat postižené o vývoji situace? Taky si nerozkliknu statusy ... JohnLennon tam na to upozornil, ale reakce nevidim.Děkuju Upraveno 3. září 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Prave to vyskocilo aj mne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Bert o tom vi a bude to resit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Děkujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Netřeba se bát.Důsledek GDPR. Patrik (který má do teď technické přístupy), řeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Díky za uklidnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Děkuji všem záchranářům za péči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 kdyby to nedopadlo tak v osum u kulaty baby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 DÄ?kujeme V??m za n??v??tÄ?vu a stále a stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 Některý kreativnější výklady GDPR dokonce připouští, že odklikávací informace o cookies ani není nutná, protože BFU už o nich ví a rovněž ví jak a kde je z PC odstranit. GDPR je v tomhle směru ještě brnkačka, větší prdel bude s ePrivacy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 už je to good, moooooc děkujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se