Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Při otevření ChronoMagu na desktopu se mi ve všech prohlížečích objeví následující okno:

3a3113621018ad2be10d9fee4acdd455.jpg

Patrně o nic nejde, ale přesto se raději ptám. Pokud je to už někde řešeno, pak se omlouvám. Na žádné takové téma jsem nenarazil a ke statusům se přes Tapatalk nedostanu.

Odesláno

Mně to vyskakuje anglicky, asi proto že mám anglické windows. Ale horší je, že i když dám přijmout vše, stejně to zase za chvíli vyskočí. A zase. A zase. A...  :frusty:

Odesláno

Mám to v Samsungu na Androidu v Chrome, ale jen v plné verzi. V mobilní mi to nevyskakuje. Přijímat okno s rozsypaným textem určitě nebudu, tj nebudu moci používat plnou verzi, dokud se to nevyřeší.

Odesláno (upraveno)

Může někdo dát tlačítko "nahlásit" na tohle téma pro případ, že by to uniklo pozornosti módů a Berta? Příp. tu informovat postižené o vývoji situace? Taky si nerozkliknu statusy ... JohnLennon tam na to upozornil, ale reakce nevidim.

Děkuju

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Některý kreativnější výklady GDPR dokonce připouští, že odklikávací informace o cookies ani není nutná, protože BFU už o nich ví a rovněž ví jak a kde je z PC odstranit.

GDPR je v tomhle směru ještě brnkačka, větší prdel bude s ePrivacy...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...