sashator Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 To už je taky slušná úchylka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Včera jsem objednal to zelené pro manželku a černé pro sebe... ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Kosmická propiska řikáte? Tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Co ta povrchová úprava na barevných verzích Bullet? Neošoupe se to časem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Je jasný, že se to časem ošoupe, ale vypadá vcelku bytelně. Záleží, kde všude ji budeš tahat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Hahaha...tak zatím už odolávám jen těm nepohodlným baganám (Redwing) a mastným vaťákům vzor "gulag" (Barbour)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 A ty plechove rifle uz mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Tak jsem taky objednal a k tomu náhradní modrou náplň, páč černou nemůžeme v práci používat. A ještě sponu k tomu. Jsem na to zvědav. Černou náplň někomu daruju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Zasadne pisu cernou, pac to sefy sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Tak kde to mám koupit teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Já když tam objednávám (www.spacepen.cz), tak se vždy s panem Tichým domluvím, aby mi náplň v propisce rovnou vyměnil za tenkou modrou, je to v ceně a nemusím řešit co s černou nebo modrou silnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Ahaaa, Petře děkuji! Teď mi psal, že nemá zlatou, kterou jsem objednal. Tak si vyberu něco jinýho a nechám si vyměnit zdarma tu náplň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 S panem Tichým mám jen ty nejlepší zkušenosti, vždycky mi vyšel vstříc. Jednou jsem objednal černý bulet a nesedlo mi hladké držení, které tam bylo. Poslal mi vroubkovaný stříbrný spodek, já mu obratem poslal černý a bylo to. Původně jsem stříbrnou v kombinaci s černou nechtěl, nakonec jsem rád. Ale je fakt, že nejraději mám zlatého buleta, mám ho nejdéle a píšu s ním nejvíc. Jen jsem si ulomil sponku, tak budu muset udělat nějakou objednávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Durazne zadam, aby vsichni, jichz se to pripadne muze tykat, prislusna vlakna cetli pravidelne. Zamezi se tim zbytecnym upravam zbrklych objednavek, ucinenym pred sdelenim zasadnich informaci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Nebyl celý space program primárně jen marketingový nástroj na prodej propisek, hodinek, etc. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Došla ďalšia bronzovka z chiny, čakal som ,že bude tenšia a kratšia, píše sa sňou dobre, dobre sedí v ruke, škoda že nieje kratšia, nevojde mi do EDC puzdra. Tuha je Parker, váhove mi príde , že je ešte ľahšia ako tá malá bronzovka, jediné mínus ,niekomu to môže vadiť, mne nie, po zapnutí (zmáčknutí) propisky, hrká (,chrastí ) zapinacie tlačitko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 (upraveno) před 14 hodinami, nickolas napsal: Zasadne pisu cernou, pac to sefy sere Oooo jak ti rozumim. Ze zasady pisu plnicim perem. A vyse uvedeny duvod je drobnym bonusem navic... dokonce jsem kvuli tomu angazoval i pravni odd. CLK, protoze si vymysleli nas kindermanagement usmyslel, ze inkoust je nestaly a prepisovatelny. Takze jsem dodal dobrozdani vyrobce Diamin a nejakych matrikaru v CZ, ze se lekarska dokumentace muze psat a vyplnovat dokumentnim inkoustem, ktery je vodostaly a nezmizikovatelny. Navic pouzivany odstin modre je kompatibilni s nejakym pozadavkem na kvalitu, ci co :-D Upraveno 16. května 2020 uživatelem paro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Nic tak divokeho. Kdyby mi kdokoliv rekl, nepis cernou protoze neco, ok, psal bych modrou. Ale nikdo to nerekne, jen vidis jak to nekoho sere. Ale ted uz dobry. Spis to bejvalo driv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Waterman Carene mi prakticky denním používáním, dobrých pět, šest let hodně zašlo, obouchané, a to i když jsem se o něj pěkně staral... Stačilo ho ale například půjčit obchodnímu partnerovi na podpis a ten mi s ním bez skrupulí po podpisu smlouvy praštil o stůl, normálně ho pustil z ruky... A tak jsem ve fázi výběru nového kuličkového pera. Potřebuji něco těžšího, resp. abych ho v ruce cítil, třeba i širší, něco jako ten Carene, to je i ideálně vyvážené, dobře se mi drží. Jen ty náplně nebyly vždy OK, používám M, někde jsem koupil náplň, byla lepší, odněkud jako by jim tam určitým způsobem zastarala, hodně pouštěla, rozmazávalo se to rukou, no prostě jako laciná propiska... A to jsem nakupoval v Bibelotech, Písař, atp., ne všude v lepších papírnictvích ty náplně pro Watermana mají. Tentokrát bych do něj chtěl investovat max. 3tis. Kč, bude to mé denní pero na pár dalších let, potřebuji něco rozumně reprezentativního, žádnou zlatou pouť, co svítí na dálku. Četl jsem tu chválu na pár značek, na nějaké specifické gelové náplně, které by mi mohly možná i vyhovovat o dost více, nebráním se ničemu. Pokud mi sem, prosím, hodíte nějaké tipy, co si mám jít vyzkoušet (někde v Praze), budu rád. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 (upraveno) No, mám Montblanc Starwalker a ten by Ti mohl vyhovovat. Macaté je, reprezentativní taky, píše se s ním skvěle. EDIT: aha všiml jsem si ceny, tak nic ;o) Upraveno 16. května 2020 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se