jacob Odesláno 3. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Teď nevím jestli správně chápu otázku. Jakože by kupujícímu zbylo nerez pouzdro, dýnko, luneta nebo korunka? To asi ne. Vždyť my ty díly musíme použít na úpravu :-). Nebo myslíš, že třeba cena 1200 Kč je za kompletní pouzdro, korunku a dýnko vč. DLC povlakování? To zní jako blbost žejo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Jacobe, blbe jsem to popsal. Ted uz to nebudu prekrucovat. Mas pravdu. Sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Uš Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 V 3. 10. 2018 v 10:40, Tikal napsal: Hele, nechci být rypák a troufnu si říci, že vám dost fandím, ale buď je to limitka pro Chonomag /potom nechápu prodej mimo fórum/, nebo normální komerční projekt.Já jsem 27, ale Kuba jen nevěděl, že jsem i tu, páč mě zná původně z FB Chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 3. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Dámy a pánové, popoplujem. Než bude fotka luminiscence, tak alespoň dnešní volantofka :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 zas to tady nějakej buzerant promazal ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 YPO, to jsem byl já. Učinil jsem tak po zralé úvaze. Tohle vlákno, potažmo jeho autoři, se snaží o něco pozitivního. Ty sám jsi, ještě pod nickem Knedlík, do mne tepal, že Chronomag je mrtvej. Co jiného by jej mělo oživit, než podobné hodinářské hrátky? Nechci se nijak pouštět do hodnocení Tvých převážně špatných nálad, a z nich plynoucích zbytečně rýpavých až arogantních komentářů, ale s veškerou vážností říkám: NESER MNĚ! Edit: NESER MĚ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 teď sem se z toho úplně posral V 3. 10. 2018 v 16:39, Bert napsal: Chronomag je mrtvej. NESER MNĚ! .... TVL ty si komik ..... nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Tvl... MĚ !!! Oprav si to Berte a pak tohle taky smaž, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Já to nechtěl rozmazávat a spoléhal jsem na Karlose ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Pánové, děkuji oběma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 (upraveno) Vypadaji hodne zajimave. Chvilku jsem uvazoval, ze bych se pridal, ale pro me je stopka ta zlata barva. Kdyby byla v budoucnu dalsi limitka, celoocelova (bez dlc) napr. se zelenou lunetou, tak by me to asi hodne lakalo... Upraveno 3. října 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 V 3. 10. 2018 v 18:48, Ondra napsal: Vypadaji hodne zajimave. Chvilku jsem uvazoval, ze bych se pridal, ale pro me je stopka ta zlata barva. Kdyby byla v budoucnu dalsi limitka, celoocelova (bez dlc) napr. se zelenou lunetou, tak by me to asi hodne lakalo... zelená luneta není problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 3. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Zrovna ty DLW jsou na hraně s kvalitou. Určitě mají více dodavatelů. Některé kusy super, ale některé s "bradavicí" byly dost špatný, že jsme je ani nepoužili. Za nás to nejlépe uměj u LCBI. Na míru dělaj od 50 kusů. Jinak Hulk styl je jedna z modifikací, kterou chceme určitě udělat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Pánové, moc povedená limitka. Přidal bych se, kdybych už neměl v hodinkovnici přeželvováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Ještě bych si dovolil technický dotaz, na jakou přesnost jste schopni poladit strojek? A zvládli byste případně i nějaké jeho vylepšení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 3. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 V 3. 10. 2018 v 20:38, Liqid napsal: Ještě bych si dovolil technický dotaz, na jakou přesnost jste schopni poladit strojek? A zvládli byste případně i nějaké jeho vylepšení?Každý kus je originál, ale do 5 vteřin za den to ve většině případů zvládáme. Co se týká vylepšení 4R36, mohli bychom si hrát s barvou rotoru, nebo jinými šrouby, ale funkčně je ten stroj v pohodě :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 (upraveno) Celkovo to vyzerá dobre a musím to pochváliť avšak pre mňa DLC a zlata farba ale na "hulk style" by ste ma pravdepodobne nahovorili Upraveno 4. října 2018 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Taky tleskam iniciative do neceho takoveho jit. Za me taky neskousnu tu zlatou plus mam radsi suma ci samuraje nez zelvy, ale treba v budoucnu se nazorove sejdeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Jak se říká: "není na světe člověk ten, co by se zavděčil lidem všem". Taky se mi to líbí, ale na mě jsou moc velké, já bych zase šel do mini želv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Mně je to fuk, potřebuji něco koupit ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se