Přejít na obsah

Vintage seiko

Chumpus

Doporučené příspěvky

Prestupna stanica - to sa da vnimat aj ako "zbytocne" minanie penazi :-)

Bez přestupních stanic by to nebylo ono - proces evoluce to chce vychutnat celý. Já taky začal na Seiko 5, potom Seiko 5 sport, potom Monstra a teď mám 6309 a chci ještě 6105. Ten pocit z dosahování jednotlivých met ničím nenahradíš. Mám to samé s primkama. :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

EpsteinBarr: je to přesně tak jak píšou kluci výše. K tomu podle mého názoru musí Monstra každému správnému chronomagorovi, alespoň jednou projít rukama. Navíc nemám v hlavě nějaký pomyslný orientační bod, podle kterého bych si uvědomoval luminescenci u hodinek. Možná se to někomu zdá jako uplná blbost, ale nemám se čeho chytit. Vím prd jestli hodinky svítí dobře nebo blbě.

Ale su klidný, protože dle Track & Trace je: Zásilka připravována na dodací poště k doručení.

Honzo jsi bůh  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Ja som Landmonster kupil dlho potom, ako som mal MM300, takze vlastne ano :-) 

A celkom lutujem, ze som ich predal. Aj ked teda, ja lutujem kazde hodinky, ktore som predal. Okrem jednych :-) ale tie zase robia radost niekomu inemu, takze  ;)

To sledovanie zasielky je peklo, co?

Odkaz ke komentáři

Tak já budu asi vyjímka. Monstra jsem hrozně chtěl, zakoupil a za dva dny poslal do světa. Prostě mi na nich vadilo hodně věcí, ale byl jsem ovlivněn tím, že jsem srovnával s Atlasama a tam to Monstra v mých očích projela na celé čáře. Ale postupem času si začínám myslet, že nemít to srovnání, byl bych z Monster asi nadšen jako většina kluků tady. Ale je to můj subjektivní názor, asi mám trochu podivný vkus, k SKX jsem si taky cestu nenašel a ze Sumo taky nemám takový orgasmus, jak jsem očekával.

Odkaz ke komentáři

Ja som Landmonster kupil dlho potom, ako som mal MM300, takze vlastne ano :-) 

A celkom lutujem, ze som ich predal. Aj ked teda, ja lutujem kazde hodinky, ktore som predal. Okrem jednych :-) ale tie zase robia radost niekomu inemu, takze  ;)

To sledovanie zasielky je peklo, co?

taky a to litujem stejné hodinky neb jsi měl ty po mně :)

Odkaz ke komentáři

Pekny Tondo,jen trochu skoda tech rucek,co je to za rok,prosim?

Troufnu si oponovat, lepší známku originality dílů nenajdeš ...

Já taky myslím, ručky jsou původní, mají pouze vymletou lumi, což fotka hodně dramatizuje, při běžném pohledu je to však OK. Dokonce je i zcela původní tah, který se v tomto provedení tak často nevidí. Člověk, který je prodával, je majitel hodinářství z Bratislavy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...