travex Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Já mám konstruktivní a férový návrh. Každý gentleman, který se nestihl vystříkat do statusu, čínské invaze, případně inspirace bez flejmu, by k tomuto aktu přistoupil zde a stihnul to do dnešních 23:59. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Honzo. manto, originalitou svych 6105 ses si jistej? Ja jen, aby to nehranicilo s jistotou nekterych tvych prispevku v Prim vlakne, kde jsi moderatorem a nejednou si tam s naprostou jistotou sobe vlastni placl nesmysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 6 hodinami, lub napsal: Ještě teda, když se v tom tak vyznáš, co třeba ty 045? Vidíš v nich kopírku něčeho? Až na pár drobnejch detailů jsou to úplný SPB185 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 53 minutami, villain83 napsal: Honzo. manto, originalitou svych 6105 ses si jistej? Ja jen, aby to nehranicilo s jistotou nekterych tvych prispevku v Prim vlakne, kde jsi moderatorem a nejednou si tam s naprostou jistotou sobe vlastni placl nesmysl... Že mně nesnášíš vím už dávno. A originalitou si jistý jsem. Jednak jsem je kupoval zde na fóru a druhák je servisoval Valis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 29 minutami, VojtaB napsal: Až na pár drobnejch detailů jsou to úplný SPB185 no ja nevim, neni pouzdro malicko jiny? mozna jen blbe vidim. ale ty SPB jsou jak pocta mm300. nebo inspirace sumo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 28 minutami, Honza.manta napsal: Že mně nesnášíš vím už dávno. A originalitou si jistý jsem. Jednak jsem je kupoval zde na fóru a druhák je servisoval Valis. To se mylis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Uz aby byly ty hospody a srazy. Tam se o tom da pohadat tak nejak lidsteji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 To je asi pravda, nicmene pokud je nekdo zastydlej dogmatik, tezko bude slevovat ze svyho standardu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 14 minutami, villain83 napsal: To je asi pravda, nicmene pokud je nekdo zastydlej dogmatik, tezko bude slevovat ze svyho standardu. Nějak se to tu u Číňanů rozjíždí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 7 minutami, Hudson10 napsal: Nějak se to tu u Číňanů rozjíždí.. jojo - inu Kdo chce psa jíst, hůlky si vždycky najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Ony se tady taky SM množí jako houby po dešti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Villain měsíc bez Chronomagu. Vlákno LOCK. A už mne neserte. To, že napíšu něco o toleranci neznamená, že se tu budete navážet do moderátora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Borci, vlákno odemykám. Prosím tímto propagátory čínských hodinek, aby si uvědomili, že jejich postoje nesdílím, a adorace čínských sr-ček je mnou pouze trpěna. Důvody akceptace jsem vysvětlil již dříve. Pokud by snad někdo z číňanů opět osobně zaútočil na moderátora, bude mnou zcela nedemokraticky uplatněn princip kolektivní viny. Konec konců, to přece jako čínomilové dobře znáte od soudruhů z Pekingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 16 minutami, Bert napsal: ...někdo z číňanů opět osobně zaútočil na moderátora... Zajímavé ohýbání pravdy. S villain83 dle mého sdílíš na čínské hodinky stejný názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 pri vsetkej ucte, toto vlakno bolo uplne v pohode, kym sa sem nenas**li stvaci. ja tiez nechodim do vlakna RLX, PAM a pod. a nezacnem utocit na clenov, ze su taki a taki. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 19 hodinami, Honza.manta napsal: Nebýt toho, že si musím dvakrát denně mýt ruku, neb je zelená(ale to je asi u bronzu standard), tak jim nemám co vytknout. Honzo, není to standardem. Tohle tvrzení mi z osobní zkušenosti nesedí. Dávám v příklad limitky "Pražské Willardy" - po několika měsících nošení jsem ruku neměl zelenou ani jednou. Samozřejmě netuším, čím to je. Jestli druhem slitiny, nebo titanovým dýnkem... Co se týče těch hodinek jako celku (Willard L. E.) - naprosto chápu některé výhrady k nim. S některými se dokonce ztotožňuji. Ale to je do jiného tématu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 11 minutami, Roman-ZA napsal: pri vsetkej ucte, toto vlakno bolo uplne v pohode, kym sa sem nenas**li stvaci. ja tiez nechodim do vlakna RLX, PAM a pod. a nezacnem utocit na clenov, ze su taki a taki. Myslím, že Frantik neútočil na členy, ale na zde opěvované čínské kopírky. Je ze staré školy, dřív to tady prostě tolerováno nebylo a to bylo správně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 15 hodinami, lub napsal: no ja nevim, neni pouzdro malicko jiny? mozna jen blbe vidim. ale ty SPB jsou jak pocta mm300. nebo inspirace sumo? Aha, sorry, asi jsem klikl na jinej odkaz a koukal 046. Ty 045 jsou spíš 62 mas skřížený se Sumama. Ale i když to teda nekopíruje přesně žádnej aktuální model, stejně mi to od pohledu přijde pocitově jako totální Seiko jen s jiným logem... Ale nedokážu říct proč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 tak nech nie su tolerovane ani ine znacky ako Steinhart a pod. ci sme si rovni a rovnejsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se