madmaxx Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Tak to je úlet za tu cenu...že rovnou nedali preorder ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Drahe, drahe, drahe. Nepodareny pokus vytvorit lacny MPM like model v brutalnej cene. Rad by som vedel, na com Eltonacky marketing fici... Skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 5etter:Naprosto s Tebou souhlasím, dal jsem to sem schválně, ať je vidět ta rétorika.Podle mého se připravují na rebranding. Proto všude odkazy na původní Eltonnemyslím, spíš si logo Prim nechávají na opravdu manufacture modely, ne na jebky s rondou Kdyz si vygoogluju jake hodinky se prodavaji s Rondou, tak cenove jsem v rozmezi 6000-16000Kc.Tak hodinky nevypadaji zle, plasticky cifr... mno, useknuty cisla fakt nemusim, ale jsem tolerantni. Na takove to domaci chrono mackani dobry.Hmm, chtel bych verit, ze si to kupce najde... blbost! Za 27000 bych musel byt padlej na hlavu! Dyd za to sezenu 7750...cenová elsticita poptávky po primkách je minimální. Když Elton sníží cenu, víc hodinek neprodá. Takže zkouší ambiciózní cenovky Z hodinářskýho úhlu pohledu je tohle nuda, předražená fashion bída Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 nemyslím, spíš si logo Prim nechávají na opravdu manufacture modely, ne na jebky s rondouUvidíme, osobně si myslím, že by to udělat měli. Ale no flame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Že neumí hodinky po tisících je v pořádku a nikdo jim to nebete. To že je cena k 30k taky není problém, ale musí tomu taky odpovídat konečnej produkt a v tom už bohužel problém je.A jestli je argument, že to za daný peníze není v jejich možnostech udělat líp, tak ať se na mě nikdo nezlobí, ale ať to teda nedělají vůbec.Tak to vidím já ač je mi to líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 To snad uz tadsi ten levej prim, alespon cena hodna smrtelnika. https://eshop.prim-hodinky.cz/detail/prim_sport_multifunction_b/1041 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 27k za tuto baterkovu hrozu? Hm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 ?Jsme manufaktura, nemáme pásovou výrobu, každé hodinky jsou originál. Zákazníkům vyrábíme jejich osobní hodinky v plném slova smyslu. Dostanou, co chtějí, ať už jde o osobní věnování, či změnu na číselníku. Naše hodinky v limitovaných edicích se budou dědit v rodinách. Převezmou je děti našich nynějších zákazníků či jejich vnuci,? dodává ředitel.Zdroj: https://www.lidovky.cz/byznys/firmy-a-trhy/legendarni-primky-tikaji-dal-dnes-jsou-hodinky-cool-rika-reditel-kozel.A181022_201714_firmy-trhy_tn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 aneb jak vyhodit 30 litru kominem, v dnesni konkurenci naprosto neprodejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny_vm Odesláno 27. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Já bych se zdržel urážlivejch komentářů. Každopádně Jeronimovo srovnání s Vostokáckou limitkou je alarmující a bohužel pravdivé. Prim je asi pro Strnady stejná písnička jako Sparta pro pana Křetínského. Nedaří se a nedaří. Občas tam něco spadne ale jinak bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Mohly udělat chrona za 35k s valžukem a měly by stejný marže a byly by to hodinky, tohle mi při té ceně hlava fakt nebere Design mi přijde celkem OK, moc na novodobý chrona nejsem, co mi ale vadí u skoro všech chrono quartzek jsou nacpaný subdialy moc na sebe do středu, což je daný strojkama. Zrovna u těch levných quartzů mi přijde, že ty subdialy jsou strašně nacpaný na sebe a při módě velkých hodinek to vypadá poměrově strašně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) Ono je to opravdu hodně o designérovi a kombinaci jeho talentu a znalostí historie hodinářství. Zenithky s El Primerem nebo Moony mají subcifry narvaný do středu cifru taky a přitom si z nich ucvrnkáváme do textilu. Oba horní subdialy lehce posunutý nad horizontální osu cifru mají moderní Daytony a taky je to esteticky v pohodě (byť v daleko menších hodinkách). Přemýšlel jsem o tom rozdělení prací designérů... je fakt, ze třeba v architektuře nebo automobilové konstrukci jsou často taky v rámci týmu úlohy rozdělený. Ale věci, který se opravdu povedly a který jsou vnímaný jako ikony, dělal obvykle jen jeden člověk s vizí. Alespoň tedy komplet viditelnej dizajn. Takže u hodinek to bude spíš jako s obrazama nebo sochama - prostě je to jeden objekt, kterej je hodnocenej jako celek, a měl by ho navrhovat jeden tvůrce, včetně pouzdra, ruček, skla a dýnka. Dokonce si myslím, ze pokud maji hodinky průhled na strojek, měl by mít dizajnér právo kecat i do finálního zdobení strojku a do provedení rotoru. Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantani Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Někdo tu napsal, že Elton může padnout a že mu to vadit nebude. Nevěřím, že upadají, mají tendenci nabírat lidi, zákazníky si najdou (dokonce i tyhle hodinky) a na posledním dni otevřených dveří bylo narváno. Nemůžu se ale ubránit dojmu, že se odklánějí od mechaniky směrem ke quartům. Radši bych třeba viděl vývoj strojku, který by mohl bejt přes celý záda hodinek, ne ty jejich miniaturní 25 mm strojky (nebo kolik mají), který pak zezadu 43 mm hodinek vypadají směšně. Rovněž skeletonizaci nabízenou za řádově statisíce, navíc jen outsourceovanou, považuju za úlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 V popisu je hrubá chyba. Není to roční práce, ale noční práce. Chybějící logo Prim na hodinkách za 30 tisíc je výsměch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 rok práce eltonských mistrů hodinářů a kooperujících designérů je v....prdeli alespoň, že to nacenili v rámci tradice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) Tady všichni píšete "rok práce", ale na webu je výslovně uvedeno "téměř roční práce". Asi byli v časovým presu, no. Jó, mit na to celej rok, to by vypadalo jinak. Edit: upřesnění citace Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Tady všichni píšete "rok práce", ale na webu je vyslovně uvedeno "skoro rok práce". Asi byli v časovým presu, no. Jó, mit na to celej rok, to by vypadalo jinak. asi se opravdu probudili předevčírem a spíchli to na noční šichtě, aby stihli nákupy pod stromeček, výsledek tomu odpovídá... a za deset let může být retroedice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Vzhled neberu jako průser. Cena, když mrknu na to dýnko a strojek, je fakt úlet.Elton si neochvějně razí ten svůj obchodní model, méně a draze.Prodat např. 20 kusů po 35 za rok je pro ně zajímavější než 100 kusů po 15.Stejně bude 99% kupujících mimo chmg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Bizarek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Vypadá to jak z produkce Jasněny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se