Exiztence Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Kolegovi z fora taky nelicovala luneta na bondovkách tak jsme mu to strhali, hodinky byly pár týdnů staré tak byl u Dušáka že teda ať to spraví, týpek na servisu že co čeká u hodinek za sto tisíc, že jemu to na planet oceanech taky nelícuje
Americkej Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Nedá se nic dělat, reklamuj to. Jak už sis toho jednou všiml, červ hlodá a hlodat nepřestane. Jen to kazí radost z hodinek, na té jediné záleží.
krabicka3 Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Ted jsem se dival na koleguv Oris Aquis a ten to ma v pohode. Reklamace je jasna. Co se tyce Rolexu, i tam to, k memu prekvapeni, ma sve mouchy. https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=547989
krabicka3 Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 V 28. 11. 2018 v 10:43, Americkej napsal: Nedá se nic dělat, reklamuj to. Jak už sis toho jednou všiml, červ hlodá a hlodat nepřestane. Jen to kazí radost z hodinek, na té jediné záleží.Nejpravdivejsi prispevek tohoto vlakna.
villain83 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Ja te, krabicko, uplne chapu. Tohle jsem resil u hodinek za pulku ceny (cca pade) a sralo me to fest. Tohle nema na hodinkach co delat. Ani na levnejch. Jsem zvedav, co ti na to reknou.
Axel Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Ale dobry je, jak nekteri reknou, ze to je ok.. Jako kdyby slo o vesmirnou raketu.. Jsou to obycejny hodinky s keramickou/plechovou lunetou. Tim se nenavazim do Tudoru, trpi tim i moje milovane Orisky, taky to nesedi.. A stejne tak to nesedelo ani u Damaska za 100k.. Pritom pri kontrole to proste musi videt, obzvlast kdyz budou mit presne uvedeno, co zkontrolovat..
Tichus Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 V 28. 11. 2018 v 10:32, Liqid napsal: To víš, Tudor není Rolex Mně neseděla luneta na no datech, a to dost drsně. Obepsal jsem tehdy asi 8 lidí, co měli taky suby, a cca polovině taky neseděla. Přitom bych u rolexu čekal dobrou výstupní kontrolu.
bob.zizka Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Jak už tu zaznělo, jak o tom jednou víš tak tě to bude při každém pohledu srá....t. Nedávno jsem u mojich hodně oblíbených Doxa zjistil, že hodinová ručka je u středu nějaká upatlaná. Nevim jestli už to bylo před servisem nebo se to přihodilo při servise, ale každopádně v den kdy jsem to zjistil jsem se na to podíval snad tisíckrát a večer šly do hodinkovnice. Nevezmu je na ruku dokud nevymyslim co s tim. Jdi to reklamovat. I když to zamítnou jako neopodstatněné budeš mít klid na duši, že si to nenechal plavat a pak se rozhodneš o jejich dalšim osudu.
tikzot Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 V 28. 11. 2018 v 12:23, Tichus napsal: Mně neseděla luneta na no datech, a to dost drsně. Obepsal jsem tehdy asi 8 lidí, co měli taky suby, a cca polovině taky neseděla. Přitom bych u rolexu čekal dobrou výstupní kontrolu.Přesne tak, Rolex neni bezchybnej, aby taky jo, pri tom mnozstvi co chrli do sveta;-)Mimo nesedici lunety sem se setkal u kolegy s kyklopem mimo datumovku, docela ulet, asi nesedelo sklo nebo byl fakt kyklop nakrivo take to bylo ns subech... jinak urcite resit reklamaci, at uz dopadne jakkoliv... at do dopadne a hlavne nas informuj jak se k tomu postavili, to nas zajima jestli fuckup a nebo to poresi na vlastni naklady a jeste se omluvi jmenem Tudor, to by bylo vhodny myslim... ale...
Americkej Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 To mě taky zajímá. Co si budem povídat, přístup právě v podobných (nejednoznačných) situacích je nedílnou součástí renomé značky. Stejně jako samo zpracování hodinek.
krabicka3 Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Americkej, zase s tebou musim velmi souhlasit. Urcite dam vedet, jak jsem dopadl. Pelagos mam z Koscomu
xbraj19 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 V 28. 11. 2018 v 9:15, shewcza napsal: Kup si Seika ideálně želvy a tohle tě potom trápit nebude. NO flame jsem seiko pozitiv, ale tohle řešit mi přijde přehnané.To nemůžeš srovnávat. U Seiko to není vada, ale vlastnost
nastycrew52 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 V 28. 11. 2018 v 8:55, Exiztence napsal: Na Patekách by to bylo horší :> Jestli tě to sere tak to vyreklamuj, třeba to ani neuznaj, uvidíš.Na co narážíš?
Exiztence Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 V 28. 11. 2018 v 13:55, nastycrew52 napsal: Na co narážíš? Absolutně na nic
madmaxx Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 V téhle cenové kategorii by mě to také sr..loVypadá to, že Tudor má trochu problém se slícováním potisku na armovacím kroužku :-( jen pootočení to asi nevyřeší..Držím palce ať vyřeší k tvoji spokojenosti.
Kid_A Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) Prijde mi to cajk. Mas rucne delanej kus mechaniky. Akorat je uz ted tady (s timhle vlaknem) budes huuur prodavat:-)) Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem Kid_A
Americkej Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 To si nemyslím, sloník má inhouse, křivej chobot přehlídnu a za 40 je vezmu, ať se netrápí...
(z)denny Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 V 28. 11. 2018 v 9:16, Fajkus napsal: Na té černobílé fotce to tedy u té třicítky letí hodně. Pokud by se mě to týkalo, vadilo by mi to hodně.Ještě že není pes a nevidí černobíle :-) to by ho to štvalo o to víc :-)Nechci pánové nic říkat, ale pokud by to nelícovalo na hodinkách Steinhart, tak je rozcupujete na atomy a budete pomalu požadovat okamžité zastavení výroby. U Tudorů za sto litrů nad tím mávnete rukou s konstatováním "vždyť je to ruční práce"
Micey Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Tak nic nerikej, kdyz nechces..
Peta-Biker Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 V 28. 11. 2018 v 14:55, Americkej napsal: To si nemyslím, sloník má inhouse, křivej chobot přehlídnu a za 40 je vezmu, ať se netrápí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se