Petr.S Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Řeším něco podobného, ale trochu opačně. Když jsme byli v paneláku, tak to byla pohoda, říkal jsem tomu důchoďák, klídek a ticho. Přestěhovali jsme se do řadovky a soudruzi co to stavěli asi zřejmě lehce ošidili společné zdi(kupovali jsme už skoro hotové, jen jsme dodělávali vnitřky). Sousedi vedle mají jezevčíka a když odejdou ráno do práce v půl sedmý, tak ten pes začne štěkat a štěká dokud nepřijdou domů, třeba do půl třetí, ale v jednom kuse tak max s nějakou minutou přestávky. Nikdy jsme to neřešili, jelikož jsme chodili oba na celý den pryč, ale od té doby co máme malou dcerku a manželka je s ní doma, tak je to na nervy. Holka nemůže v poledne pořádně spát a ráno jí to brzo budí. Se sousedem řeč není a nikde jinde se to prakticky řešit nedá, jelikož je to ve dne. Když občas ve dne hlídám malou, tak mám sto chutí jít vyrazit dveře a toho psa zabít, je to fakt na zešílení.
straspol Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 V 27. 12. 2018 v 21:06, Hector napsal: Ono je nejhorší, ze to slyším jen ja. Ženu to nechává chladnou. Prej, kdyz to s nim budu nějak radikálněji řešit, tak pak teprve přijdou náschvály. Přitom ma rodinu a tchýni nebo mámu v bytě k tomu. On si ale pi desáté zapne komp a do dvou tam ted skoro každy den jede. Pc neslysim. Jen nadávky pica kurva hajzl di do prdele curak apod. Kdyz jsem zabusil ba zeď at se uklidní, tak on zabusil taky. Pres den tam občas řve na decka 4 a 8 let. Posila je do prdele apod. Dela v autoserviseKlasickej frustrovanej neinteligent. Nenaděláš nic.
Bohdan Kocharowski Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 V 27. 12. 2018 v 21:41, Petr.S napsal: Řeším něco podobného, ale trochu opačně. Když jsme byli v paneláku, tak to byla pohoda, říkal jsem tomu důchoďák, klídek a ticho. Přestěhovali jsme se do řadovky a soudruzi co to stavěli asi zřejmě lehce ošidili společné zdi(kupovali jsme už skoro hotové, jen jsme dodělávali vnitřky). Sousedi vedle mají jezevčíka a když odejdou ráno do práce v půl sedmý, tak ten pes začne štěkat a štěká dokud nepřijdou domů, třeba do půl třetí, ale v jednom kuse tak max s nějakou minutou přestávky. Nikdy jsme to neřešili, jelikož jsme chodili oba na celý den pryč, ale od té doby co máme malou dcerku a manželka je s ní doma, tak je to na nervy. Holka nemůže v poledne pořádně spát a ráno jí to brzo budí. Se sousedem řeč není a nikde jinde se to prakticky řešit nedá, jelikož je to ve dne. Když občas ve dne hlídám malou, tak mám sto chutí jít vyrazit dveře a toho psa zabít, je to fakt na zešílení.Znam cloveka, co se ze stekajiciho cokla malem zblaznil...a resil, jestli dat do huby panickovi a nebo psovi vytunenyho burta...zvolil druhou variantu...sice hruza, ale celkem ho chapu
shaggy Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 V Sturove sa jedna krava zblaznila vraj tiez kvoli susedovie psovi. A potom si !16 rokov! s nou nikto nevedel dat rady. https://www.cas.sk/clanok/726386/eva-je-za-mrezami-ale-peklo-pokracuje-spievajuci-dom-hra-aj-bez-majitelky/
Petr.S Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Vytuněnej buřt mě taky napadnul, ale bohužel pes chodí pouze s páníčkama na vodítku. Je to blbý, ale už se nedivím, že si sousedi tráví psi, dokud jsem si to nezažil na vlastní kůži, tak jsem to odsuzoval, teď už na to mám jiný názor....
Vladar91 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 No jsem sice pejskar ale: 1) koupit ultrazvukovou plasicku psu, poustet to z bytu a pockat az psovi vybouchne hlava 2) Poridit si silnejsiho psa ktery jezevcika presteka 3) Pustit rajsky plyn do bytu kazde rano
Petr.S Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 V tom vidím problém, bod 1) jsem taky zvažoval, bohužel máme doma 14 dní štěně a asi by mu to vadilo 2) to právě doufám, že náš dělat nebude, aby štěkal když nebudeme doma 3) tomuto bodu nerozumím, jak a hlavně čím technicky provést?
Petr.S Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Ono ještě pro úplnost, možná to z textu nevyplynulo, ale ten pes štěká doma v bytě za zdí nikoliv venku.
rmx Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 V 27. 12. 2018 v 21:08, Hector napsal: Kde se da prosim sehnat to dálkové ovládání na vypínání pojistek a jak to funguje? DíkNa to se vyprdni, do hodin se bez porušení plomby nedostaneš a když jo, tak na to čezáci přijdou.Cestou z hodin do bytového rozvaděče to taky asi neschováš (nevim jak mate řešené rozvody po chodbě: ve zdi, povrchová lišta...). Navíc by jsi asi musel vypínat všechny fáze, protože nevíš na jakém okruhu je PC zásuvka.Zeptám se ještě jednou, jakým kabel máte řešený internet? Máte v baráku UPC nebo nějakého místního poskytovatele?
azeppelin Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Než vymýšlet nesmysly, tak bych v sobotu ráno zajel do stavebnin, koupil sdk profily, protihlukovou knauf vlnu za 40,- m2, sdk za100,- m2 a večr bych měl za 5K odhlučnenou místnost.
instant Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 (upraveno) V 27. 12. 2018 v 13:49, cali napsal: ludia z ctu mi vypravali o dochodcovi z Prahy ktory si zostavil EMP generator a odpaloval susedovi cez stenu elektroniku nech sa paci Upraveno 28. prosince 2018 uživatelem instant
ramon Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Já nedávno tady řešil, co se sousedem, kterému furt štěkal pes. Mezitím to vyřešil někdo jinej. Začalo to vzkazama na nástěnce, napřed slušnýma, pak už méně slušnýma, které se míjely účinkem. Pak mu někdo v noci nasprejoval přes celý dveře od bytu bílou barvou HAF HAF. Očistil to, a za dva dny to tam měl znova pro změnu červenou. Od té doby je vše vyřešeno bez jakýchkoli pěstních a jiných osobních konfliktů, pes je pryč a v domě klid.
ragu Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Hele, chápu že se sousedy a jejich mazlíčky je občas peklo, sám mám nad sebou uřvanou rodinu vychlastanejch magoru a vedle Vietnamce, co občas večer rozjedou karaoke a nebo v 10 večer spustí nejakej mixér. Ale tyhlety kecy o trávení psů mě fakt serou. V první řadě je to většinou chyba toho člověka - pes není cvičenej, vychovanej, zvyklej být sám doma. Mstít se na zvířeti je prasárna, sáhnout někdo na moje zvíře (sám mám teda kočku, ale třeba tchyně má dva psy), dopadnul by ten člověk mnohem hůř. Kdyby tam celej den brečelo dítě, zadusíte ho polštářem?
Gustaf Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 To je fakt, musíš otrávit majitele...
straspol Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 To je jen takové silácké tlachání. Psa by tady asi neotrávil nikdo, maso je pak znehodnocený..
gorlo Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Tj navíc by bylo blbý si pak přijít pro psa. :-)))
JoyStick Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 V 27. 12. 2018 v 17:07, odjinud napsal: Tak pozor, dům taky nespasí vše. Štěkavej čokl, kutil s pilou / cirkulou / bruskou, sekačka, palič listí, pak naopak Tebe někdo prudí, že sekáš nebo něco pálíš, pak nějakej discofil... jen namátkou pár poznatků z chaty u Prahy, ze které se stává pomalu satelit (Zdiby). No a teď máme za sousedky 2 lesby, ty jsou fakt vypatlaný... Nechtěls napsat spíš vylízaný?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se