odjinud Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Tak je to naštěstí jen mobilní značka. Je umístěna kousek za mostem (ul. Kostelecká) přes E55 směr Praha, a to ve středovém pásu. Dneska tam parta sekala trávu, tak možná proto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Ještě k tomu odkazu, cos posílal: https://www.tyden.cz/rubriky/auta/prazska-magistrala-zpomaluje-na-50-km-h_153508.html Podle mě je to nějaký renonc, který se tak úplně nerealizoval - např. v úseku 2 (E55, ul. Cínovecká) jezdím často, a všichni tam jezdí 80 km/h. úsek 1 (ul. 5. května; část od Jižní spojky na Pankrác) je taky 80 km/h, ale myslím, že od 22-05h je tam 50 km/h (asi kvůli hluku). Jenom úsek 4 (ul. Spořilovská), ano, tam je 50ka. Zbylé nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Jen bych chtěl upozornit, že od 4.10.2021 bude skoro hermeticky uzavřen z obou směrů průjezd ulicí V Korytech, Praha 10 ( souběh Magistrát - plyn a Praha 10 ), na měsíc, do 5.11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Mě klepne, sotva otevřeli podjezd Na padesátém, zavřou Koryta. Mě asi někdo nenávidí a ten někdo sedí na magistrátu na odboru dopravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Martine co mas proti priserovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Bóže, Vy v tom cajzlově naděláte kvůli jedné uzavírce - tuhle naši pamětihodnost znáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Nezname. Kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 před 8 hodinami, JoyStick napsal: Martine co mas proti priserovi? Já naštěstí vůbec nic :-)). Dověděl jsem se to včera po dovolené, v pondělí tam jedu s autem do servisu a tak jsem byl upozorněn, že asi ne. Bohužel se slezlo několik akcí - plyn, předělávka jednoho mostu a nějaké opravy chodníků či co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 před 11 hodinami, Radek124 napsal: Bóže, Vy v tom cajzlově naděláte kvůli jedné uzavírce - tuhle naši pamětihodnost znáte? normální točna, no... prostě konečná, dál to nejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Waze nove hlasi semaforovy radar na hlavni krizovatce na Proseku (Vysocanska x Prosecka), ale vizualne jsem s niceho nevsiml. Nevi nekdo, jak to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Ahoj kuncaku, jen ze zajimavosti dotaz prosim az budes mit cas... Mame relativne nove modre zony na Barrandove , a prijde mi ze jsou nakresleny parkovaci stani i tam kde to snad dopravni predpisy nedovoluji? (Do toho ted zacali osazovat zona 30 km/h... a vsude prednosti zprava i na nesmyslnych mistech... to je fakt na hlavu) Nicmene me hlavne zajimalo tohle - jak je mozny ze nekde nakresli parkovaci stani v ulici s obousmernym provozem (rano a vecer docela velkym), kdyz tim ze tam nakresli stani tak nezustane 3m na prujezd v kazdem smeru. Nebo je na to nejaka vyjimka? Treba ulice Hogerova (nahoru od kruhaku, hned za odbouckou na parkoviste k Bille je vyznacene modre stani). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Kouknu na to v práci. Nicmene- v zóně se zpravidla 30 osazuje automaticky, přednosti zpráva bohužel taky, nicméně, s tím se dalo bojovat ( a i teď dá) poukazem na nesmyslnost, zabehlou praxi- posuzuje se a záleží na odbornosti pracovníka, kterej to má na starosti . Parkovací stání na obou stranách, když nezůstanou 3 metry na každý jízdní pruh možný je též, místní úpravou, kterou prostě trochu překroutis normy,ale všemocné to neni. Dělá se to, nebo snažíme se, když se tam v minulosti stalo a úbytek míst by byl fakt velkej. Do toho se dělají tvz výhybny. A ať to tu neresime, soukromej- kuncak7@seznam.cz, do prace- martin.kunc@praha10.cz. požádám tě o tuhle fotku a kdybys měl odkaz na projekt ( ten bych si kdyžtak našel na stránkách m. Části) budu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 před 20 hodinami, kloubik napsal: Ahoj kuncaku, jen ze zajimavosti dotaz prosim az budes mit cas... Mame relativne nove modre zony na Barrandove , a prijde mi ze jsou nakresleny parkovaci stani i tam kde to snad dopravni predpisy nedovoluji? (Do toho ted zacali osazovat zona 30 km/h... a vsude prednosti zprava i na nesmyslnych mistech... to je fakt na hlavu) Nicmene me hlavne zajimalo tohle - jak je mozny ze nekde nakresli parkovaci stani v ulici s obousmernym provozem (rano a vecer docela velkym), kdyz tim ze tam nakresli stani tak nezustane 3m na prujezd v kazdem smeru. Nebo je na to nejaka vyjimka? Treba ulice Hogerova (nahoru od kruhaku, hned za odbouckou na parkoviste k Bille je vyznacene modre stani). Ahoj, koukal jsem do projektu a pokud je to v úseku mezi Borského-Hilmarova, tak dle projektu je podélné stání vyznačeno v šířce 2-2,1m , vozovka 5,9-6 m a kolmé stání 5,1m, takže by to mělo být vpořádku. Pokud bys na místě změřil něco jiného ( bohužel, já se tam ted nedostanu, abych to přeměřil ), musíš napsat na úřad, at to zadají k opravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 (upraveno) Kuncaku diky moc za tvuj cas. Ano tento usek. Zajimalo me to, a diky za info ohledne te "mistni upravy" ktera se pripadne nadradi na obecnou upravu. Opravdu me to zajimalo jen jak se to dela, prijde mi ze tam ty auta proste prekazi v provozu, ale co nadelame Ted jsem koukal do mistniho zpravodaje a nahodou tam nekdo resi uplne stejny dotaz (nevim na jestli stejne konkretni misto nebo jine) a odpoved od mestske casti je ta sama...mistni uprava. Jinak perlicka... na vsech dodatkovych tabulkach k parkovani je spatny text, ktery se da interpretovat tak, ze tam muzes parkovat zadarmo, respektive bez povoleni takze vsechny znacky jsou prelepene paskou a jsem zvedavy jestli se vsechny budou menit a kdo to zaplati Upraveno 18. února 2022 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 před 12 minutami, kloubik napsal: Kuncaku diky moc za tvuj cas. Ano tento usek. Zajimalo me to, a diky za info ohledne te "mistni upravy" ktera se pripadne nadradi na obecnou upravu. Opravdu me to zajimalo jen jak se to dela, prijde mi ze tam ty auta proste prekazi v provozu, ale co nadelame Ted jsem koukal do mistniho zpravodaje a nahodou tam nekdo resi uplne stejny dotaz (nevim na jestli stejne konkretni misto nebo jine) a odpoved od mestske casti je ta sama...mistni uprava. Jinak perlicka... na vsech dodatkovych tabulkach k parkovani je spatny text, ktery se da interpretovat tak, ze tam muzes parkovat zadarmo, respektive bez povoleni takze vsechny znacky jsou prelepene paskou a jsem zvedavy jestli se vsechny budou menit a kdo to zaplati Není zač, kdyby něco, tak písni. Nemám problém zajet kouknout a poradit. Řeším tady podobné věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venus Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Teda ta Praha je teď dobře rozmr*aná a bude hůře. Kuncáku, nevíš prosím jak dlouho bude trvat neúplná uzavírka Baranďáku? Budou to měsíce nebo déle? Centrum podle mě bude ucpaný ještě více. A vlastně kdy to začne, v květnu? Děkuji moc za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 (upraveno) Bude to peklo nejen pro centrum, ale pro celou Prahu a prilehle okoli, si myslim ja teda. Pohybuju se po severu Prahy a uz ted bejvaj kolony kvuli regulaci dopravy v tunelech az za Zdiby. Az to spustej tak budou az do Kralup?? A pri tom jak je vsechno vzdycky pripraveny a naplanovany bude v prvnich dnech totalni kolaps. Viz treba vymena vozovky v letnanech minulej rok. A jak to bude dlouho trvat si myslim taky ze nikdo nevi. Jelikoz dodrzet jakykoliv terminy tady v Cechach je neresitelny a neproveditelny ukol. Viz treba dostavba tunelu Blanka,rekonstrukce D1 atd. Ale treba se pletu a bude vse slapat na jednicku jako treba v Japonsku... https://zpravy.aktualne.cz/domaci/rekonstrukce-barandovsky-most/r~d62fc8a4b0c511ec8a24ac1f6b220ee8/ Upraveno 14. dubna 2022 uživatelem Lucky Lucaso Odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Co jsem koukal před nemoci, je v plánu etapová oprava na cca 4 roky ( původně bez jakéhokoliv objizdnejch tras ). Nemělo by nikdy dojít k úplne uzavírce mostu ( vždy to má být průjezdné systémem 2+2, ale užší pruhy), to ale vzhledem k jeho stavu a volání po jeho rozšíření radši nekomentuju. Do té doby se snad zprovozní sjezd na okruh za Komořanama a Břežanské údolí ( už to mělo být k 1.4 ale termín se posunul , u obojiho). Navíc tuším, že se něco patlalo ještě na Strakonické ( a nešlo to podle plánu ). Termín začátku rekonstrukce je plánován na květen. Na to, jak se o tom dlouho ví, je to vzhledem k důležitosti tohodle uzlu, síte horkou jehlou. Lidove- bude to průser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Tak asi nejlepší článek ohledně opravy Barandáku. Rekonstrukce Barrandovského mostu se blíží. Kudy povedou hlavní objízdné trasy? | iROZHLAS - spolehlivé zprávy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Hmm, chytrý apky jsou už teď k ničemu Co teprve až se zavře Barranďák. Na cestu do Prahy přibalit svačinu, vodu a práznou petku s sebou . Docela si myslím, že by pomohlo na jižním okruhu, mezi Jesenicí a Slivencem, aby během rekonstrukce Barranďáku nebyl zpoplatněn. Nj, ale bude to ještě sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se