Course Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Já ten svůj nick mám podle svých prvních obřaček.......Dynastar Course.......asi trochu přízemní, ale je to tak.
Pedroso Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 objevitel napsal: po přečtení fóra jsem objevil že Vím o hodinkách h.... objevitel to je vůůůůůůůůůůůl...kaviárový tousty
boo-beek Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 (upraveno) Snow napsal: Nebo že by přece jenom ? Sorry Snowe, ale... hmmm... asi ne-e. I kdyz je to smazka, porad je o neco hezci, nez Ty :D Edit: A asi i hezci nez ja Upraveno 16. června 2008 uživatelem boo-beek
Frostie Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Frostie mám jako přezdívku už od školy, alternovalo to ještě s Mrazíkem. Tento nick i s vhodným obrázkem byl již v době mého příchodu na fórum obsazen. Frost = Mráz /v několika germánských jazycích/
Bullet Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 cikinek - zdrobnelila jmena meho psa pudla jmenem Čiko, tak vlastne Čikinek...
Rodkopf Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Rodkopf - jsem zrzek a tohle byl vrchol naší invence z hodin němčiny na střední... originál je s t
Filip.J Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Nikdy jsem žádnou přezdívku nedostal a nemám ji ani tady. Ani na letních táborech nevěděli, co pro mě vymyslet, tak mi jako jedinému ze všech děcek říkali skutečným jménem... Filip je prostě Filip a na J skutečně začíná moje příjmení.
F.B. Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Zahliadol som toto medzi novými komentami, tak svoj nick rozlúštim i ja :-)F. a B. sú prvé písmena mojho mena (Fero) a priezviska. Vo "virtuálnej džungli" ešte používam jeden nick, na ktorom fungujem všade inde...no tu som skúsil niečo in :-) Jo, a na fotke je Brad Pitt, jeden z mojich obľúbených hercov (vďaka Fight Club, Spy Game, Seven...a iným-hlavne starším kúskom). Plus, často nosí "pilotky" ako okuliare :-) F.
Filip.J Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 V 1. 5. 2013 v 17:14, Bedjasson napsal: ...a co ta lama, jestli je to lama. Je to domestikovaná alpaka nebo divoká vikuňa?Jelikož je to výřez z fotky od NG z nějaké himalájské země, tak to tipuju na vikuňu. Lama dobře vystihuje moji hodinkovou erudici, proto jsem si ji tady zvolil za avatar.
Honza.manta Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Hele - jak si to tady čtu, tak se tady odhalují i staré nicky, ale když se podíváte na můj avatar a do mého profilu - tak asi vysvětlovat nic nemusím. A má-li někdo zájem, tak zbytek vysvětlení najde zde - www.mantaclub.cz
Tower Of Power Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 (upraveno) Tower Of Power je podle me nejlepsi funky kapela na svete - hraji spolu uz skoro pul stoleti, a i kdyz to jsou vesmes uz stari strejcove, slape jim to jako malokomu! A ten chlapik v celence v avataru, to je Jay Kay, frontman Jamiroquai. Mno, mam zkratka rad funky a muziku vubec, no... Edit: a aby toho nebylo malo, jinde na internetu jsem vesmes registrovany jako Jazzzman Upraveno 2. května 2013 uživatelem Tower Of Power
Qwuiddo Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Od mala mi vsichni rikali Kvido, protoze jsem strasne podobnej Kvidovi z filmu bajecna leta pod psa. Odtud tedy muj nick. A avatar protože mám doma tyhle dva dárečky:
Návštěvník kupec Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 To preto že viac kupujem, ako predávam. No proste zberateľ.....
sibirnaya Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 mam rad bonda, prvni moje 'poradny' hodinky na chronomagu byly bondovky, a mam rad jedinecny nicky - ne honza 007 apod. proto sibirnaya - nazev zakladny na sibiri ve zlatym voku.. on to ale neni muj prvni nick tady, uplne na zacatku jsem se jmenoval jinak, ale pak jsem chtel sladit vsechny sve internetove identity na ruznych forech do jedne, proto jsem hledal neco, co nikdo nikde nema ostatne staci hodit nick do googlu a krome nekolika ruskych a ukrajinskych devcat je tam vetsina mych navstevovanych for..
Honza.manta Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 V 6. 5. 2013 v 20:28, sibirnaya napsal: mam rad bonda, prvni moje 'poradny' hodinky na chronomagu byly bondovky, a mam rad jedinecny nicky - ne honza 007 apod. proto sibirnaya - nazev zakladny na sibiri ve zlatym voku.. on to ale neni muj prvni nick tady, uplne na zacatku jsem se jmenoval jinak, ale pak jsem chtel sladit vsechny sve internetove identity na ruznych forech do jedne, proto jsem hledal neco, co nikdo nikde nema ostatne staci hodit nick do googlu a krome nekolika ruskych a ukrajinskych devcat je tam vetsina mych navstevovanych for..Bonda taky miluju. Nicméně jsem manťák a když jsem si v dřevních dobách internetu od nějakého odborníka nechal udělat emailovou schránku(tehdy jsem ještě ani počítač neměl), tak jsem si zadal jméno honza.manta. Čímž jsem postupně nasral spoustu dalších honzů manťáků, ale od té doby jsem si to dal jako nick kdekoli, jen na stránkách irského mantaklubu ne - oni neakceptují tečku, tak tam jsem bez tečky.
Jezevcik2 Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Doma jsme měli jezevčíka, kterého mám na obrázku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se