TomcatCZ Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Odesláno 8. října 2021 No nic, asi se budu muset zapsat do poradniku , at je stihnou do padesátky dodat (126610LN)
dlubix Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Odesláno 8. října 2021 před 18 minutami, TomcatCZ napsal: No nic, asi se budu muset zapsat do poradniku , at je stihnou do padesátky dodat (126610LN) Jestli Ti není 47 a víc, mohl by jsi to stihnout
tedwine Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Odesláno 11. října 2021 Mne prisli ND za rok, presne tak ako som bol pri objednavke upovedomeny. Wagner vieden.
tedwine Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Odesláno 29. října 2021 Před hodinou, Valderek napsal: Já půl roku. kde ak nie secret?
African Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Odesláno 30. října 2021 před 9 hodinami, tedwine napsal: kde ak nie secret? Myslím si že to je úplně jedno, protože například zároveň se mnou se zapsal kamarád na Expy u stejného AD, já už je rok mám a on stále čeká V tom je právě ta Rolex magie...
rado74 Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Odesláno 30. října 2021 Na Submariner bicolor mi povedali 6-8 mesiacov, som zvedavý
moco Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Odesláno 30. října 2021 (upraveno) Čerstvé zprávy z Prahy: Carollinum prázdné jak ústa staré ženy, k vidění jen plakáty na zdi. Do pořadníků nezapisují, snad až koncem ledna. Hodinky na předvedení žádné. Ten krám by měli zavřít a hodinky už posílat jen do Alza boxů. Bechyně je v pohodě, k vidění hodně variací Datejust + mohou předvést aktuálně nevyzvednuté kousky, které čekají na vyzvednutí. Do pořadníku zapisují (samozřejmě jen při osobní návštěvě). Čekací lhůta nejkratší na Datejust s hladkou lunetou. Konec hlášení. Upraveno 30. října 2021 uživatelem moco
tedwine Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Odesláno 30. října 2021 před 5 hodinami, African napsal: Myslím si že to je úplně jedno, protože například zároveň se mnou se zapsal kamarád na Expy u stejného AD, já už je rok mám a on stále čeká V tom je právě ta Rolex magie... Jj, doslovne cierna magia
Vortex-Tempus Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Odesláno 30. října 2021 před 5 minutami, tedwine napsal: Jj, doslovne cierna magia Pokial nemas nadstandartny vztah je to asi o stasti. Ja som si v Sept 2019 po iba 3 tyzdnoch cakania vyzdvihol Polarky u toho isteho Wagnera ako ty ND. Pri tej prilezitosti som pisomne potvrdil zaujem o ND no a nemam ich dodnes... a to som sa im par krat pripomenul.
tedwine Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Odesláno 30. října 2021 před 45 minutami, Vortex-Tempus napsal: Pokial nemas nadstandartny vztah je to asi o stasti. Ja som si v Sept 2019 po iba 3 tyzdnoch cakania vyzdvihol Polarky u toho isteho Wagnera ako ty ND. Pri tej prilezitosti som pisomne potvrdil zaujem o ND no a nemam ich dodnes... a to som sa im par krat pripomenul. Ja som schytal ND po roku podla mna len koli tomu, ze som tam nedavno kupil asi najdrahsi damsky DJ v historii
Valderek Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Odesláno 30. října 2021 Já jsem měl vysloveně štěstí, nic víc v tom nebylo.
Micey Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2021 Včera sem se nesměle ptal u Bechyně, čekám na suby cca 11 měsíců, jestli neni něco novýho.. neni. Rok čekání je prý málo, určitě se na ně teď čeká víc. Pána sem vyloženě otravoval, ale co už:)
Ohm-Aztec Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2021 Máte někdo zkušenosti, jak je to teď s čekačkou na Expy I?
steel Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2021 ja se zapsal pred pul rokem ...a nic, typek v Carol. mi tvrdil, ze by to melo byt rychle, protoze o ne az takovy zajem neni. Takze asi spatna predikce.
Popelec Hadimrška Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2021 V carollinu nemaj ani kousek panskych a do konce roku se neda s nicim pocitat. Kvoty davno naplneny. Dle odhadu se na vobyc cerny suby bude cekat i 3 roky
Ohm-Aztec Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2021 před 6 hodinami, steel napsal: ja se zapsal pred pul rokem ...a nic, typek v Carol. mi tvrdil, ze by to melo byt rychle, protoze o ne az takovy zajem neni. Takze asi spatna predikce. Děkuju za info...
Émile Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2021 A EXP 2, na ty se čeká asi taky dlouho, že ? Respektive, je něco na co se nečeká ?
shewcza Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2021 Něco ve fullgoldu ideálně s drahokamy. To by mohlo být do čtvrt roku. Čím větší cirkus, tím rychleji na ruce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se