Kamil.K Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 ... no jo, ale v popisce máš pořád "fanoušek značky: Rolex" ;-? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 (upraveno) Asi to naozaj bude tak, ze si vyberaju komu a kedy, lebo alokacii vobec nerozumiem, na youtube koluje aj video, ze maju interny dotaznik o zakaznikovi. Ja som cakal na batman necely rok a to mi povedali ze nech s tym velmi nepocitam, ze skor mam sancu na rootbeer, takze ked volali ze ich pre mna maju som padol zo stolicky. Upraveno 30. března 2023 uživatelem Senseeei gramatika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Vůbec bych se nedivil, kdyby to bylo o tom, jak na AD při zápisu zapůsobíš, celkovým dojmu, jak jsi mu padnul o oka, atd. O nějakým pořadí si vůbec nedělám iluze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 V 31. 3. 2023 v 21:47, Radik napsal: Vůbec bych se nedivil, kdyby to bylo o tom, jak na AD při zápisu zapůsobíš, celkovým dojmu, jak jsi mu padnul o oka, atd. O nějakým pořadí si vůbec nedělám iluze. Podle mne, kdyz ti to chtej prodat tak to mas do roka plus minus. Takovy zapsal jsem se jako prvni hodinky na batmany a ozvali se mi po 5ti letech jsou spis vyjimky... Jinak ani prvni dojem neni rozhodujici. napr. u B. jsem uz nekolikrat nakupoval. Posledni jsem zapisoval yachty 40 se slibem 3-6 mesicu a od ty doby nic. Tedka to jsou uz dva roky. Yachty uz ani nechci a jenom ze zvedavosti cekam jestli a kdy mi vubec nekdo zavola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 V 30. 3. 2023 v 12:12, Senseeei napsal: Asi to naozaj bude tak, ze si vyberaju komu a kedy, lebo alokacii vobec nerozumiem, na youtube koluje aj video, ze maju interny dotaznik o zakaznikovi. Ja som cakal na batman necely rok a to mi povedali ze nech s tym velmi nepocitam, ze skor mam sancu na rootbeer, takze ked volali ze ich pre mna maju som padol zo stolicky. Presne tak mne na batgirl povedali , ze tak 2-3 roky a bum 9 mesiacov a boli na rukea ani netusim cim som si to zasluzil) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 (upraveno) před 9 minutami, Pavel Cypra napsal: Zdravím vespolek, má někdo aktuální info jak to vypadá s termínem u klasickejch černejch subů no date? Díky V Sapě u Bambušáka skladem Upraveno 8. dubna 2023 uživatelem Jackie Treehorn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 před 11 hodinami, Pavel Cypra napsal: V tom případě se tam budu muset jet podívat Přidáš se? Poslední info co vím okolo 12-16 měsíců černé s datem… takže bych to viděl podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Já čekám na ND u Bechyně už asi dva a půl roku, ale asi jsem se jim nelíbil, tak něco:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 před 10 hodinami, kopl2005 napsal: Poslední info co vím okolo 12-16 měsíců černé s datem… takže bych to viděl podobně Ak to chcú predať danej osobe , tak ten termin je realny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 před 2 hodinami, Micey napsal: Já čekám na ND u Bechyně už asi dva a půl roku, ale asi jsem se jim nelíbil, tak něco:) Asi na tom budeme podobně:). Já na Date teď v květnu dva roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 před 2 hodinami, Davis napsal: Ak to chcú predať danej osobe , tak ten termin je realny. Já jsem se ptal člověka se kterým jednám, když se chci zapsat na nějaké hodinky od Rolexu, bratranci na Rolex Sky-Dweller a při té příležitosti jsem se ptal jak se změnily čekací termíny na klasické Suby. Pan mi říkal rok až rok a půl cca., ale samozřejmě že se jistí větou, že to nemůže zaručit. Je to opravdu různé, jak se i na fóru píše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 V Portugalsku také žádná hitparáda Na rozdíl od nás aspoň to sluníčko mají, když Roulex v nedohlednu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Za co jsou ti prodavači placení, když ve výloze nic není, na pultu taky ne :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 před 1 hodinou, Ondras_CZ napsal: Za co jsou ti prodavači placení, když ve výloze nic není, na pultu taky ne :))) Práce snů...jednou za měsíc přijde krabice, malém ti zákazníci utrhnou ruce, vyděláš balík a zase měsíc opalovačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 (upraveno) před 5 hodinami, African napsal: Práce snů...jednou za měsíc přijde krabice, malém ti zákazníci utrhnou ruce, vyděláš balík a zase měsíc opalovačka By mi hráblo, čumákovat celé dny v prázdném krámě a těm pár zoufalcům, kteří se odváží dovnitř, říkat jen Dobrý den, nemáme, nevíme, nezapisujeme, na shledanou. Upraveno 2. května 2023 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Podle mě to celé směřuje k eshopu, protože zákazník stejně objednává podle obrázků na webu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 před 11 hodinami, Josef01 napsal: Podle mě to celé směřuje k eshopu, protože zákazník stejně objednává podle obrázků na webu Obcas to je bizardni. Prijdes z ulice a nenechaj te ozkouset ani to co maj ve vitrine. Chces prvni hodinky a opravdu vybiras podle obrazku. Naopak kdyz uz te znaj a pak kousku mas, tak najednou neni problem ozkouset cokoliv a tahaj to jak kraliky z klobouku. Kolikrat koukam co "zezadu" vykouzlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 By mi hráblo, čumákovat celé dny v prázdném krámě a těm pár zoufalcům, kteří se odváží dovnitř, říkat jen Dobrý den, nemáme, nevíme, nezapisujeme, na shledanou. Ono to take jednoduche nie je, teda predavac nemusi mat nejake skills, lebo vlastne nepredava, len si vybera komu preda, ale nemozu to predat naraz a maju podmienky z Rolexu a rozlozia to na cely mesiac, ale v podstate pride zasielka a potom len odovzdavaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 před 16 hodinami, Josef01 napsal: Podle mě to celé směřuje k eshopu, protože zákazník stejně objednává podle obrázků na webu Katalóg Magnet za socíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 před 20 hodinami, Josef01 napsal: Podle mě to celé směřuje k eshopu, protože zákazník stejně objednává podle obrázků na webu Aj keď podľa obrázku, za cca. 6 mesiacov na ruke, takže žiadna hrôza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se