patprom Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Tak jo. A nenasírej se.Gratuluju a ze jsem tak smely, jak jsis je dneska vyzvedl? Taky me nekde neco ceka a sance na vyzvednuti je miziva...dik za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Normálně z výdejního okénka Gratuluju a ze jsem tak smely, jak jsis je dneska vyzvedl? Taky me nekde neco ceka a sance na vyzvednuti je miziva...dik za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 (upraveno) Nemá Carollinum malé výdejové okénko? P.S. sakra zase druhej... Upraveno 16. března 2020 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Jako že tam strčíš ruku a oni ti na ni nasadí rolby s upraveným tahem, jo? A jako v mekáči - zaplaťte u druhého okýnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Dnes mi asi po pul roce volali, jestli si nechci vyzvednout Sea Dweller (red). S podekovanim jsem odmitnul a prenechal je dalsimu v poradi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Charakter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Dnes mi asi po pul roce volali, jestli si nechci vyzvednout Sea Dweller (red). S podekovanim jsem odmitnul a prenechal je dalsimu v poradi.Carollinum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 (upraveno) Zavřeno. ?Breaking News: Rolex Closes Swiss Factories Amid Coronavirus Pandemic? via @watchvillehttps://www.hodinkee.com/articles/rolex-closes-swiss-factories-amid-coronavirus-pandemic Edit: podotýkám, že to dávám jako suché info bez komentáře, ty jistě zvládnou tvůrci brilantnich konspiračních a ekonomických teorií... Upraveno 17. března 2020 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Charakter. Prej charakter Jenom se mi nechce vylizat z baraku Carollinum? Kdepak. Rolex na Bahnhofstrasse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 To začalo nějak lítat Najednou to vypadá, že jich zas takový nedostatek není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak v Číně a v HK to teď asi úplně nefrčí, no. Takže to asi musí být poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 V Itálii řekl bych tak nic moc kšefty. Zkusil jsem prubnout AD, jestli nějaká změna situace...nic...stále stejné. A teď s uzavřením výroby na kdoví jak dlouho se konečně ukáže, jestli mají AD fakt ty plný trezory a začnou je teda rozprodávát nebo ne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Som zapisany na Suby u 5 roznych AD v CH, AT a SVK a zatial nikto nevolal. Ani nebude volat... vsetci su zatvoreny.Pytal som sa znamych v UK a USA a ani tam AD nevolaju ludom a neprosia na kolenach aby prisli nejake RLX kupit. Necudoval by som sa keby za 4-8 tyzdnov Cina uz opat fungovala "business as usual". Tazke zatial nic nelieta a asi ani nebude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 To začalo nějak lítat Najednou to vypadá, že jich zas takový nedostatek není Máš zvláštní teorie.Dle mého spiklenecké . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Nic se nezmeni, max expy, datejust, air kingy atd, zbytek urcite beze zmeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidetone Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Dnes jsem mluvil s dodavateli z Číny, business tam začíná nabíhat do starých kolejí, fabriky jednou, restaurace jsou otevřené atd.. Jediné s čím je problém je cargo, ale to by se mělo taky v nejbližších týdnech srovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Rovnake signaly mam od partnerov v Indonezii, Malajzii a HK... vsetko sa vracia do normalu. Ja som dnes stiahol team ludi z Vietnamu... nie preto ze by tam bol problem pre koronu ale preto ze sa ludia boja ze ich nepustia domov do EU. A co ked RLX urcene na EU trh nakoniec poletia prave do ciny? nam tu zostane este mensia ponuka a nenaplnene vlhke sny niektorych chrono kolegov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Máš zvláštní teorie.Dle mého spiklenecké .Přímo Iluminátské. Odesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Já si myslím, že se u Rolex sešlo více faktorů. Jednak ty hodinky jsou už celkem vymazlené. V minulých letech bohatla část obyvatelstva, kterým se ty hodinky, zejména sportovní modely líbí. A už je nenakupuje jen USA, Evropa, ale také hodně lidí z Číny (jelikož chtějí luxusní evropské nebo americké zboží). Dle mého názoru nechtějí svoje čínské hodinky, ale právě Rolex, PP atd. Myslím, že situace se vyřeší sama. Holt některým se nebude chtít čekat a koupí si jiné hodinky. Jiní využijí chrono, kde je modelů hodně (za o vyšší ceny). Podle mě Rolex ještě navýší o něco cenu, něco udělá teď krátkodobě měnový kurz (cca 1 rok) a nabídka a poptávka se zase dostane do ekvilibria. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Mně se nejvíc líbí ta část, kde bohatnou lidi, kterejm se líbí sportovní hodinky a na druhým místě je to ekvilibrio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se