Tomas8 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Ahoj pánové,Jaký je váš názor na tyto hodinky? Jsou to jeté originály nebo jeté fejky?Kvalitu fotek mám jakou mám, lepší to nebude (nefotil jsem to já). Po internetu jsem se koukal jen letmo, ale takovouhle limitku jsem nenašel. Možná jsem špatně hledal. Díky za názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Dynko vypadá na všech fotkách na netu jinak, chrono tlačítka jsou u origo modelu na levé straně, tady napravo.... za mě fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Osobně neveřím tomu, že by takovýhle hnus někdy Oris vypustil z fabriky ... Jinak CC limitka skutečně existuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Jo, vypadají divně... gravírování, ciferník... celkově se mi jeví nevzhledné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 na dýnku napsaný titanium, z titanu na první pohled nejsouplus to co napsali kolegové výše. Od toho ruce pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Sem netušil, že existují stránky kde se dají tyto fake kousky orisu koupit. Odkaz ani nedávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 3. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 ...souhlasím s vámi se všemi. Přišlo mi hlavně divné to pravo-levé přehození tlačítek a tak vůbec. A zdroj je také maximálně nedůvěryhodný. Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Ja tyhle limitky mel ... a tohleto se jim opravdu nepodoba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 3. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 To Dokusan:Tak jsem se na ty stránky také mrknul. To je hnus, velebnosti....To dýnko je stejné, jako na fotkách nahoře, ale cifr je úplně jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Costeovy limitky patřej k nefejkovanějším u Orisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Na bazosi se tahle "limitka" nabízí poměrně pravidelně. Bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareksx1 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 V 3. 6. 2019 v 20:34, Dokusan napsal: Sem netušil, že existují stránky kde se dají tyto fake kousky orisu koupit. Odkaz ani nedávám Vždy jsem se divil,proč lidi kupují fejky....i bohatí lidé a dělají machry s "Rolexama"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engels Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Jámyslel ze orisky se vůbec nefejkuji... :() Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Fejkuje se kdeco, od Casioak za 100USD, přes Seika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se