JDenver Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 V 30. 3. 2024 v 23:00, Xenomorfus napsal: Jop. Kamos, co nema hluboko do kapsy uz asi pred 15-ti rokama mel takove to japonske vajco (nebo minimalne japonsky znel nazev ;-). ). Cena uplny nesmysl, ale tvrdim, ze neexistuje lepsi gril. Že by Kamado? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 před 35 minutami, JDenver napsal: Že by Kamado? Tak sem na to juknul a asi to bude ono ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2024 Přátelé, má někdo praktickou zkušenost s ovládáním teploty grilu na základě měření teploty grilované potraviny a následné iniciace větráčku? Například tímto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Máte někdo vejce z Alzy? Nebude tam nějaká bota, když je jen za desítku? La Proromance Lava Egg Kamado 45,7 cm za 10 282 Kč - Gril | Alza.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Hlavně to chce dobrej outfit... jdete někdo s dobou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Chlapi koupil jsem vajco z makra a ted resim nejaky tepelny stit. Jestli neco vyrobit nebo radeji koupit. Resil to uz nekdo? Asi by byla vyhoda umet odstinit jen pulku grillu napr. na steaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Snad jsem to tady moc nezasral fotkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Mám vajco Buschbeck, a se standardním tepelným deflektorem jsem naprosto spokojen. Jenom je potřeba počítat s tím, že Ti velký deflektor v grilu zmírní komínový efekt, takže původní směřování teploty je potřeba mířit trochu výše. Můj deflektor zde: https://www.avenberg.cz/z2435-tepelny-keramicky-deflektor-pro-buschbeck-kamado-xl A k Tvé otázce ohledně grilování versus zelenina. Já to dělám tak, že dávám zeleninu výš na nástavec. Dávám ji tam dříve, nežli maso. Teplota na grilování jí zpočátku rozhodně neuškodí, no a na posledních pár minut pod ni hodím to maso, které griluji, no a ono zároveň slouží jako tepelný štít pro tu zeleninu. Já vím, zní to dost rurálně :-), ale skvěle mi to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 Tak dnes poprvé pokus o grilování na sraba, tedy s tepelným deflektorem. Princip: tepelný deflektor jako při pečení, ale teplota jako na grilování. Důvodem pro tento experiment bylo průmyslově naložené maso, které jsem chtěl trochu déle držet. Výsledek: naprostá bomba. Sice pomalejší příprava, ale stálo to za to. Teplota nad deflektorem 250, krkovice 1,5 až 2 cm, 8 minut po každé straně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Zvazuju ke klasickemu grilu na uhli poridit jeste elektricky kontaktni, napr. Tefal Optigrill. Ma nekdo oba nebo prechazel z uhlaku na elektricky ci naopak? Hlavni duvod je, ze jsem linej ten uhelnej gril poustet, kdyz jsme jen dva nebo nekdy jsem na chate sam (mame takovej velkej kram). Lip se taky prevazi a obcas bych na nem delal na balkone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldin Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Znamy ma ke klasickemu grilu Weber lumin compact a je s nim spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 před 5 minutami, odjinud napsal: Zvazuju ke klasickemu grilu na uhli poridit jeste elektricky kontaktni, napr. Tefal Optigrill. Ma nekdo oba nebo prechazel z uhlaku na elektricky ci naopak? Hlavni duvod je, ze jsem linej ten uhelnej gril poustet, kdyz jsme jen dva nebo nekdy jsem na chate sam (mame takovej velkej kram). Lip se taky prevazi a obcas bych na nem delal na balkone. Jestli elektrický gril, tak tento: https://kuchynske-grily.heureka.cz/sage-bgr840bss/#prehled/ Přecházel jsem na něj právě z Optigrillu od Tefalu a rozdíl je obrovský, ve zpracování, údržbě, ale hlavně ve výkonu. Není žádný problém na něm udělat vysoké steaky, ugrilovat zeleninu (Tefal ji spíš udusil). Super je taky teplotní sonda. Na hladké plotně dělám vajíčka, palačinky, bramboráky. Od té doby, co jsem ho jednou vzal na zahradní grilování k rodině, ho musím vozit pokaždé s sebou. Gril na uhlí i ten na plyn se už nepoužívají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Teď jsem to nějak trochu řešil. Kolega mi říkal, že takový ten zavírací už nikdy - měl nějaký Tefal - prý se to maso vymačkává váhou toho horního dílu, zůstává tam šťáva a maso je prý jak uvařené a pár dalších výhrad k údržbě a pod. Nakonec prý koupil tento levný gril https://www.alza.cz/rohnson-r-250-d133773.htm a je zcela spokojen. Příprava masa prý super, větší kousky zakryje pokličkou, vše se jednoduše rozloží a dá do myčky, spirála je zalitá. Tak mě trochu nahlodal, zda nejít touto cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 My měli kotlový Weber z důvodu operativnosti jymd koupili elektriku Sage. Výsledek je ten, že Weber už je prodaný a Sage jede pořád. Než drahá nachystá servis a salát, já mám maso, přílohy, zeleninku, sýry.... už bychom neměnili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Za me jsou ty kontaktni grilly uplne k hovnu a koupil bych ho jen v pripade ze neni jina moznost. Lepsi praci odvede panev... Takze kdyz se ti nechce kup radeji plyn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2024 Tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 20. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2024 před 19 hodinami, odjinud napsal: Zvazuju ke klasickemu grilu na uhli poridit jeste elektricky kontaktni, napr. Tefal Optigrill. Ma nekdo oba nebo prechazel z uhlaku na elektricky ci naopak? Hlavni duvod je, ze jsem linej ten uhelnej gril poustet, kdyz jsme jen dva nebo nekdy jsem na chate sam (mame takovej velkej kram). Lip se taky prevazi a obcas bych na nem delal na balkone. Elektrický áno ale nie kontaktný... tak ako píše P_P... mám kombo Kamado Joe Kettle Joe (uhlie) a weber Q 2400 (elektrika) a spokojenosť.... Rýchle grilovanie elektrika, plánovaná akcia, alebo low an slow grilovanie uhlie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2024 https://www.napoleon.cz/cs/travelq-pro285e#vice-informaci U nás tento a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2024 Doporučuji: https://www.ebay.de/itm/335074496113 U nás za 800,- kč a více. V Německu za 200. Ke každému grilu jsem si vzal jedny a velká spokojenost. Už žádný bebínko, jako minule při 350 stupních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Dekuji, panove, za info k tomu el. grilu. Vezmu ten Rohnson, za ty penize neni co resit. Vlaste teda jo - pritelkyne se uz ozvala jakoze kdo to bude mejt? Na chate totiz neni mycka, no a velky klasicky gril "meju" (=cistim rost) ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se