Maxel Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Já mam předběžné vybraný todle od Klarstein. https://www.klarstein.cz/Vse-pro-zahradu/Venkovni-ohrivace/Troja-ohniste-75-cm-grilovaci-rost-ocel-paleny-kamen-MgO-kameninove.html?force_sid=3qljer36nia74soob5to1po7b1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 53 minutami, Moty napsal: není to vyloženě gril,spíš ohniště, abych si neničil trávu, nemáte někdo něco podobnýho? Tohle mi přijde fajn, líbí se mi, že k tomu dělaj i rošt a že to nemá v podstatě žádnou povrchovou úpravu, takže na tom můžem dělat maso/buřty a nebude se uvolňovat žádná sračka https://venkovni-ohniste.cz/produkty/ohniste-klasik-corten/ Mam. Ale zabudni na travnik. Uzivam to na zamkovej dlazbe. Aby to prezil travnik tak to musis dvihnut tak pol metra vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 (upraveno) před 16 minutami, eskimak napsal: Mam. Ale zabudni na travnik. Uzivam to na zamkovej dlazbe. Aby to prezil travnik tak to musis dvihnut tak pol metra vysoko. Takže jsi ty nohy ještě podložil nebo to na trávníku vůbec nemáš Edit: Mě jde asi víc o spálení větví na zahradě, než vyloženě grilování, to bude jako bonus Upraveno 1. dubna 2021 uživatelem Moty doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 @eskimak ano, laser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 44 minutami, Moty napsal: Takže jsi ty nohy ještě podložil nebo to na trávníku vůbec nemáš Edit: Mě jde asi víc o spálení větví na zahradě, než vyloženě grilování, to bude jako bonus Nemam to na travniku. Skusil som a to je bez sance. To co sem hodil Maxel vyzera velmi zaujimavo, len sa mi nepaci robit ten ohne na vrchnej rovnej casti. Ale odrazit sa od toho da. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 40 minutami, shewcza napsal: @eskimak ano, laser. Wow wow wow. Kovoobrabanie ma fascinuje, velmi dobre si oddychnem (psychicky) pri zvarani/vytvarani vselicoho, nedavno som zaobstaral sustruh a to je tiez zabavka. Ale budem na to mysliet, uz viem komu sa ozvat kvoli laseru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 @eskimak klidně napiš, to není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 před 10 hodinami, shewcza napsal: Jsem si v práci udělal tohle, abych nezakládal ohniště každý týden někde jinde (zatím nemám udělanou zahradu a v podstatě ještě ani pořádnou představu kde by mohlo byt a jestli vubec bude). Tak zatím takhle. Dá se to krásně rozložit, všechno je v sobě pouze zasunuté. Tak to je super... budeš dělat pro Chronomag? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 před 11 hodinami, shewcza napsal: Jsem si v práci udělal tohle, abych nezakládal ohniště každý týden někde jinde (zatím nemám udělanou zahradu a v podstatě ještě ani pořádnou představu kde by mohlo byt a jestli vubec bude). Tak zatím takhle. Dá se to krásně rozložit, všechno je v sobě pouze zasunuté. Super. Tohle k tomu do komba a fertig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Před hodinou, Gustaf napsal: Tak to je super... budeš dělat pro Chronomag? Přidal bych se... Používám ho v kempech a supr.... Za pár stovek a v pohodě obslouží 4 lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 (upraveno) před 15 hodinami, Moty napsal: Takže jsi ty nohy ještě podložil nebo to na trávníku vůbec nemáš Edit: Mě jde asi víc o spálení větví na zahradě, než vyloženě grilování, to bude jako bonus Před lety jsem řešil stejný problém, i to plechové ohniště koupil. Jak píše eskymák, tráva se pod tím plechovým spálí. Nakonec jsem vzal rýč vykopal ohniště, obložil kostkama kolem doklola, jakože jenom na jednu akci a pak dáme drny zpět, a už to tak zůstalo. Pálím v tom větve, občss opečeme buřty, i guláš v kotlíku už byl. A to plechové ohniště se povaluje u baráku coby další krám. Upraveno 2. dubna 2021 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 @Gustaf @Lion těší mě Váš zájem kluci, ale tohle by šlo poslat jen těžko. Je to fakt těžký . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 před 43 minutami, shewcza napsal: @Gustaf @Lion těší mě Váš zájem kluci, ale tohle by šlo poslat jen těžko. Je to fakt těžký . Škoda...kam mám přijet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 V 2. 4. 2021 v 12:56, p3k napsal: Pálím v tom větve, občss opečeme buřty, i guláš v kotlíku už byl. A to plechové ohniště se povaluje u baráku coby další krám. Došel jsem ke stejnému závěru, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Ten černý s otvírákem a zvedacím dnem "za pár korun" má kamarád a je s tím fakt spokojenej! Letos pojede tuším třetí sezónu. Je jen potřeba si ohlídat verzi s litinovýma roštama..co jsme koukali tak za stejný peníze se občas nabízí s drátovým roštem. My jsme jeli roky jen beton krb/grill a letos dostal kamaráda... ono občas na ty brikety apod není nálada nebo čas. Párkrát otestováno a neuvěřitelně komfortní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Máte někdo zkušenost s tímto grilem? Chtěl bych ho pořídit Campingaz - 3 Series Woody LX https://www.grilguru.cz/campingaz-3-series-woody-lx-product-1240?utm_medium=referral&utm_source=heureka.cz&utm_term=1240 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 @Gustafuž jsi ho pořídil? Pořád čekám, jestli k němu někdo něco napíše a nic. Taky po něm koukám a zatím v hodně obchodech tiše mizí a vyprodává se. Myslel jsem, že pořídím ten s označením Campingaz gril 3 Series Woody LD, že jako ušetřím, protože vypadal stejný, jen jiné zapalování. Ale má to i jiný rošt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 před 55 minutami, Petr.S napsal: @Gustafuž jsi ho pořídil? Pořád čekám, jestli k němu někdo něco napíše a nic. Taky po něm koukám a zatím v hodně obchodech tiše mizí a vyprodává se. Myslel jsem, že pořídím ten s označením Campingaz gril 3 Series Woody LD, že jako ušetřím, protože vypadal stejný, jen jiné zapalování. Ale má to i jiný rošt. Pořídil a je super. Kamarád ho doporučil. Mají ho už 7let bez problémů. Super, že se dá vše snadno vyndat a dát do myčky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Ja jsem si letos nadelil hybridni gril od mountfield (v akci po vanocich sel za 7,5) https://www.mountfield.cz/hybridni-gril-char-broil-gas2coal-3b-2grl2060?gclid=Cj0KCQjwktKFBhCkARIsAJeDT0h0g8tqr-eUiW7DewQM7H3z7_XeZXKhnBNXYz7om36M4jjEE9gaVUkaAsFNEALw_wcB A musim po 4 grilovanich rict, ze za ty penize predcil ocekavani. Vybornej komfort rozpalovani briket pomoci plynu a briketky davam jen na 2/3 plochy grilu, takze mi to umoznuji primy i neprimy grilovani. Kdyz neni cas na brikety, tak jen pustim plynovy horaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Pánové existuje něco jako přenosné ohniště, na kterém by se dalo i grilovat? Strejda Google mi našel jen cosi od firmy Avenberg,jinak ticho po pěšině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se