Pe3xxx Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Ahojte, ako sa dari fanusikovia znacky LT? Jede jede masinka? Co poviete na tychto styroch zlych chlapcov? // 350M-1 // 350M-2 // 350M-3 // 350M-4 s priatelskym pozdravom Robert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 V modry pekny, 43mm akorat, Sellita inside gut, 675$ se taky da, ten tah je zvlastni, ale chce to zivy fotky, na tom renderu nevidis ani poradne lunetu. Cifr se mi libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Jo, ty modrý jsou fakt pěkný. Škoda že jsem zatížen na aplikovaný indexy nebo aspoň vytlačený no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 ten tah je nejaky cudny, lumi cifer pekny, nieco take zhanam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Terč na černým cifru, zuby lunety jsou vyloženě gut.<br />A ta full lume verze je děsně zábavná, snad ten cifr v reálu na světle není až takovej maskáč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 (upraveno) .Ahojte, ako sa dari fanusikovia znacky LT? Jede jede masinka? Co poviete na tychto styroch zlych chlapcov? s priatelskym pozdravom Robert .Ahoj Roberte,Nejvíc se mi líbí ty modré. Potom ten nápad s tou luminiscencí.Ale stejně by se mi moc líbilo, kdyby se vám podařilo udělat, to co jsem ti říkal už kdysi:Dva identické odstíny na číselníku, z nichž jeden by byl luminiscenční. Tzn, že by hodinky odhalily něco až ve tmě.(nějaký nápis, jiný formát popisu hodinových indexů (12/24)) Je nějaký nový materiál pouzder na obzoru? Upraveno 4. června 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Taky hlasuju pro modrý, ale zas ty ostatní barevný kombinace jsou nevšední. Černý ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Tak mne se nejvic libi ty bilocerne, jsou odvazne a pritom konzervatini.Chtelo by to vice fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 No, já bych si dovedl na sobě představit všechny čtyři. Od uhlazenějších černých, modrých až po hravé barvičky. Každopádně od LT dobrý počin včetně ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Černý a modrý snad,ale datumovka nee a font číslic mě nebere od LT. Můj problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Na nekterych modelech se indexy jevi jako plasticke.Jinak me pobavila WR 350M. Je za tim nejaka story? Jestli ne, tak bych se radsi drzel celych stovek (300, 500 atd.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Co je na nich zlého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 ...dva identické odstíny na číselníku, z nichž jeden by byl luminiscenční. Tzn, že by hodinky odhalily něco až ve tmě.Vít, to je veľmi dobrý nápad! Farba vo farbe by aj za denného svetla jemne naznačovala, že tam niečo je, trebárs aj nejaký dodatočný nadpis, ktorý v tme vypáli naplno. Neviem, či by bolo možné to urobiť až tak, že by to za dňa, ale bez nasvietenia nebolo vidieť vôbec. Ale je to zaujímavý nápad. Pridám sa ku kolegom, páči sa mi čierna a modrá verzia na prvých fotkách. No a ten posledný model, pri ktorom by som sa aj na noc musel natrieť krémom na opaľovanie...neviem...až také hrátky s lumi moc nemusím. Ale v reále to môže vyznieť inak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 da sa spravit to ze z: bude v noci: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 bílí s černými indexy mě přijdou nejzajimavější, moc takovych hodinek není a není to tak běžné jako černé, modré ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Chocholusik - no vidíš, ani som nevedel, že už to niekto použil, Helson moc nesledujem. Díky za fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3xxx Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Ahoj Vit, ano ako uputat pozornost je to zaujimavy napad. Sice to nic neriesi ale minimalne dobre pre marketing... Vyrobca sa pohrava s Damascus oceľou. s priatelskym pozdravom Robert ..Ahoj Roberte,Nejvíc se mi líbí ty modré. Potom ten nápad s tou luminiscencí.Ale stejně by se mi moc líbilo, kdyby se vám podařilo udělat, to co jsem ti říkal už kdysi:Dva identické odstíny na číselníku, z nichž jeden by byl luminiscenční. Tzn, že by hodinky odhalily něco až ve tmě.(nějaký nápis, jiný formát popisu hodinových indexů (12/24)) Je nějaký nový materiál pouzder na obzoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 (upraveno) Ahoj Vit, ano ako uputat pozornost je to zaujimavy napad. Sice to nic neriesi ale minimalne dobre pre marketing... Vyrobca sa pohrava s Damascus oceľou. s priatelskym pozdravom Robert Z estetického hlediska je to moc zajímavé.Super by bylo použít dvoubarevný damašek:12 Upraveno 22. července 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Různé tóny, spousta odstínů.. Ani to vlastně vyfotit nejde. Dobrá práce LT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se