M.K. Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 V 2. 7. 2023 v 11:44, petr_cha napsal: Trochu nam zboratovatel Mě napadlo "znohavicovatěl" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Roger Federer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Eva Decastelo se Seiko SSK001K1, pokud se nemýlím... Její partner (Třeštík) asi nějaké Rolex (Submariner)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Nicki Minaj a RM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 V 11. 7. 2023 v 12:21, Harrior napsal: Eva Decastelo se Seiko SSK001K1, pokud se nemýlím... Její partner (Třeštík) asi nějaké Rolex (Submariner)? Řekl bych, že si ju pekne zpracoval…(hodinkove mysleno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 před 17 hodinami, Roland Sands napsal: Nicki Minaj a RM. Takhle z dálky mi ty hodinky něco připomínají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 před 3 hodinami, Lou napsal: Řekl bych, že si ju pekne zpracoval…(hodinkove mysleno) Já bych si troufnul tipovat, že budou z jeho kolekce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 No nad tím dumám už kolikátý den - jaký je příběh původu. Ona nebo on, proč zrovna Seiko 5 u celebrity... ale když pomineme Langmajera, co tu byl se Seiko Samurai před pár lety, tak relativně levný kousek předvedl kdysi i Odpadlík v civilu, podle mého soudu něco jako SRPC23K1 (pokud se tu už mihnul, tak se omlouvám): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Protože maj rádi hodinky? Tomáš má celou sbírku G-Shocku, Seika i všemožný podivnosti typu plastový ML. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Tak jo, díky za nakopnutí, už to dává smysl - Tomáš je místní člen, jak tak koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Julian uz tu bol, ale poctivo tie RM nosi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Buzz stale ve stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 před 3 hodinami, Gres napsal: Buzz stale ve stylu Hustej.... Chutná mu, jede pořád svoje a hlavně se furt směje... On tu bude do 130 let..... Jak je svůj, tak ho prostě žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Vitez Wimbledonu Carlos Alcaraz a Daytony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Cara Delevingne a TH Monaco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 V 17. 7. 2023 v 8:31, Gres napsal: Buzz stale ve stylu Tenhle obrázek si budu servírovat vždycky, když mně "začne vadit" hmotnost mých jedněch hodinek na ruce .... a on je v pohodě s třemi kousky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Někde jsem objevil Karla Rodena jako pěstitele borůvek a hodinky nepoznám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 @milomac to budou Robot, je jejich ambasador.https://www.robot-watch.com/product-minor.php?minor-series=01-le-mans-blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 (upraveno) před 8 minutami, ragu napsal: @milomac to budou Robot, je jejich ambasador. https://www.robot-watch.com/product-minor.php?minor-series=01-le-mans-blue Díky, tak to jsem nějak nezaznamenal .... Jinak jsem vlastně hodinky Robot, myslím, prohlížel ve výloze butiku v Karlových Varech, ale designově mně ty vystavené modely nějak neoslovily. Ale jinak nic proti a K. Rodenovi na ruce takové výraznější hodinky sedí. Upraveno 19. července 2023 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 před 2 hodinami, milomac napsal: Tenhle obrázek si budu servírovat vždycky, když mně "začne vadit" hmotnost mých jedněch hodinek na ruce .... a on je v pohodě s třemi kousky . Ja bych tipnul ze na druhy ruce ma to svoje dvouhodinkovy kombo takze na fotce budou celkem čtvery Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se