M@ker Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Zřejmě slušnej oddíl Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
M@ker Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Před hodinou, AKUC napsal: a pribudnú aj ozajstné Very Important Person ? som mimo témy či ako? celkom sa mi to zdalo vtipné, že všetci nosia zlaté daytony.
Powerslave Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Před hodinou, M@ker napsal: som mimo témy či ako? celkom sa mi to zdalo vtipné, že všetci nosia zlaté daytony. Daytony možná má ale stejně jako u většiny těch VIP tady nemám nejmenší tušení kdo to je. 1 3
YPO Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října před 6 minutami, Lucky Lucaso napsal: Zaměstnanci Lidlu Takle dopadnem všichni. 1 1
prying Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října před 18 hodinami, Powerslave napsal: Daytony možná má ale stejně jako u většiny těch VIP tady nemám nejmenší tušení kdo to je. Taky by mě zajímalo, kdo to může být.
Vlcak Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října před 42 minutami, moco napsal: Tak konečně opravdový VIP. 2
AKUC Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října Messi a Patek sú VIP ? snad ano ... pls. dávajte aj mená tých "VIP" nie každý pozná každú fotbalistu, cyklistu .... 2
Vlcak Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října před 12 minutami, AndyAaron napsal: Co to je za pumpicku? Tadej Pogačar 1 1
moco Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října (upraveno) před 18 minutami, AndyAaron napsal: Co to je za pumpicku? Sorry, jedná se o Tadeje Pogačara https://cs.wikipedia.org/wiki/Tadej_Pogačar Upraveno 13. října uživatelem moco 1
Kluk jako buk Odesláno 14. října Nahlásit Odesláno 14. října Justin Hawkins, frontman kapely The Darkness, a Suby 1 4
instant Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října On 10/13/2025 at 12:47 AM, moco said: ale bez srandy, tie hodinky su hnusne jak cesta do roboty. 2 1 3
spineshank Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října jako Tadej to je borec rspekt a klobouček co dokáže ale nemůžu si pomoci mě ty RM ať už u něj nebo třeba Rafy pokaždý evokují Géčka na první pohled když je vidím na nich. Ale jak píše instant ,souhlasím ,stejně jako ty Pateky co má Messi
AKUC Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Sylvie Meis, NL modelka, moderátorka bývalá žena Rafaela van der Vaarta a RLX
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se