tikzot Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Leoš Mareš na včerejším koncertu pro Patrika, ta fotka mluví za vše a hodinky taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
jsiska Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Velitel Artemis II mise, ktera by mela letet v roce 2026 kolem mesice. Na jinych fotkach byl videt s Breitling Endurance. Cely clanek tady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Dudu 1960 Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Je to hudobný skladateľ Kamil Peteraj. Býva v Bratislave. V 18. 1. 2026 v 7:06, Borra napsal: uz jsem to chtěl párkrát taky napsat, někdy vůbec netuším, o koho jde.
honza71 Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna (upraveno) Alex Honnold je frajer, co vylezl bez jištění stěnu El Capitan a před pár dny i skyscraper 101 v Taipei. Takovej Adam Ondra bez pudu sebezáchovy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. ledna uživatelem honza71 4
patprom Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Alex Honnold je frajer, co vylezl bez jištění stěnu El Capitan a před pár dny i skyscraper 101 v Taipei. Takovej Adam Ondra bez pudu sebezáchovy Je to frajer! Vcera jsem koukal na záznam z Taipei. Nádhera
Vit Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 3 hodinami, Andrew napsal: I účetní můžou nosit fajn hodinky Kdo to je? 1
porter Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 1 hodinou, Vit napsal: Kdo to je? Tozzi-Fan 1 3
Vit Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 13 hodinami, porter napsal: Tozzi-Fan před 15 hodinami, geometr napsal: Pan účetní - Paolo Villaggio. Filmy s Panem účetním mám od mládí rád, ale Paola Villaggia jsem na fotce zkrátka nepoznal (za což se stydím!). O to víc pokládám za důležité uvádět zde, o koho jde. 2
patprom Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Filmy s Panem účetním mám od mládí rád, ale Paola Villaggia jsem na fotce zkrátka nepoznal (za což se stydím!). O to víc pokládám za důležité uvádět zde, o koho jde.Souhlasím a podepisuji! Taky bych ho podle fotky v jeho současné podobě nepoznal.Psal jsem to tady už mnohokrát. Pokud se nejedná vyloženě o osobnost známou všem na první dobrou jako například David Pastrňák, pan prezident Pavel, případně Sting, je dobré uvést, o koho se jedná a čím si zaslouží naši pozornost.Nemůžeme všichni znát někoho jen proto, že třeba umí dobře vařit, točit volantem, nebo se kvalitně poprat v kleci 2 1
geometr Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Kluci, taky bych ho nepoznal, byla tam nápověda, podle tý jsem dohledal současnou podobu. 1
EpsteinBarr Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Priznam sa, ze mna na prvu dobru napadlo, ze je to Russell Crowe, ktory kvoli nejakej ulohe pribral 20kg a hra stareho, vysluzileho uctovnika 1
Borra Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února V 6. 2. 2026 v 9:28, Vit napsal: Filmy s Panem účetním mám od mládí rád, ale Paola Villaggia jsem na fotce zkrátka nepoznal (za což se stydím!). O to víc pokládám za důležité uvádět zde, o koho jde. Ty filmy jsem jako kluk miloval a taky jsem ho nepoznal, ja na první dobrou myslel, ze je to Russell Crowe 1
Jarett Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Dnes PP a jeho Orlíci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Roland Sands Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Lindsey Caroline Vonn a Le Mans Daytona. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Radek Cigi Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Karel Vémola (český zápasník MMA) a nějaké Panerai Submersible Carbotech 47mm ???
milomac Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Herečka s nádhernýma očima Alexandra Daddario a TAG Heuer Carrera s diamanty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Justy Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Zpěvák Ed Sheeran a nové IWC Portugieser Chronograph Ceratanium Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vit Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března před 22 minutami, Justy napsal: Zpěvák Ed Sheeran a nové IWC Portugieser Chronograph Ceratanium https://oracleoftime.com/iwc-portugieser-chronograph-ceratanium - na konci článku je o tom zmínka 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se