wizard-ov Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 No, Chumlee jede, jestli jsem to pochopil dobře, tak je na tom finančně lépe, než Rick. Barák taky nádherný, čekal jsem něco úplně jiného (praštěného). I když - nainstalovat si do Rolls-Royce Playstation... ;o) Ale je fakt, že blba umí hrát pěkně ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Jj, chumlee je salamista jako prase. Docela mám rád tenhle pořad. A Rick toho má opravdu více. Milgy už jsem na něm taky viděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Se tu teda přiznám, že jako kulisu k večeru jedu i Storage wars, tam mě rajcuje Mary, a Auction hunters, kde mě baví hlavně Ton a Allen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Se tu teda přiznám, že jako kulisu k večeru jedu i Storage wars, tam mě rajcuje Mary, a Auction hunters, kde mě baví hlavně Ton a Allen. Jsme asi vsichni stejni pacienti kor, kdyz je to vsechno nahrane. Ale zase tam ty predmety pekne popisujou a jako kulisa to je ideal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Mě se na tom líbí jak ty díly jedou stále dokola, tak jak tam ten děda co už dávno umřel, chvilku je a pak zase není a pak zase je.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Jsme asi vsichni stejni pacienti kor, kdyz je to vsechno nahrane. Ale zase tam ty predmety pekne popisujou a jako kulisa to je ideal. kolikrát si říkam, že mají o těch věcech docela přehled.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 vacheron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Keith Richards a Cartier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Richard Konkolski, nejúspěšnější český jachtař, který za totáče na svépomocí stavěné lodi sám obeplul svět. Pak ještě 2x. Držitel 12 světových rekordů. https://cs.wikipedia.org/wiki/Richard_Konkolski (zrovna dávali reprízu GENu s jeho portrétem) Na ruce Prim Sport první generace, alias "igen". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Jojo, ve dřevních dobách jsme tu naťukli limitku jako poctu Konkolskimu. Zůstalo jen u myšlenky. Ale zasloužil by si to, je to frajer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Keanu Reeves v Constantinovi a Oris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 (upraveno) Co tenhle pan doktor, že by Tag Heuer ? Upraveno 3. dubna 2020 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Jj, podle tahu z rady Link. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 No a ještě jednou z idnesu, Martin Šonka už tu ve vlákně byl s Blackbirdama, teď jiný béčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Co tenhle pan doktor, že by Tag Heuer ?Tenhle chlap je velkej frajer. Navíc má ke svému poslání naprosto úžasný jméno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Jiří Langmajer a zřejmě Oris 65 Odesláno z mého MI 8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Podle bot a hodinek si tak říkam, jedtli to neni clen mistniho fora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Jaké má nosit člen fóra boty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 (upraveno) Jaké má nosit člen fóra boty? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/83172-red-wing-boty-v%C3%BDb%C4%9Br/page-126 Upraveno 4. dubna 2020 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Si dovolím ako fanúšik SW poznamenať, že aj tričko má dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se