Vit Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 (upraveno) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/83172-red-wing-boty-v%C3%BDb%C4%9Br/page-126 Díky za info (botám nerozumím).Jekožto téměř zlíňák nosím Vasky.Snad je to taky OK. Upraveno 4. dubna 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 (upraveno) Jirka je borec Stoun Ronnie Wood a spolupráce s Bremontem (pokud to tu už bylo, omlouvám se) Upraveno 4. dubna 2020 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Nevyšlo to úplně z mé hlavy, ale zahlédl jsem zápěstí s hodinkami a prý ten týpek je Michael Kors. Nevíte co nosí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 To budou Rolex :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Keith Richards a Cartier Skvela fotka...dolce vita pitcho vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Keith je legenda a může si dovolit nosit co chce a v jakýkoliv velikosti chce... a většina mu to pochválí. Za mne je to ale důkaz, ze na velikosti přece jen trochu záleží, tohle vypadá jako nárameček (i na takovým šlachovitým týpkovi, u kterýho jsou malý hodinky v pořádku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Tak taky jeden naramecek... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Hezký "bonbonek" na Aliho pazouře,yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Mne se tady ty maly hodinky na velkejch pazourach neskutecne libi. Proste to borci meli jako ukazatel casu bez nejakeho machrovaciho statusu. Tohle ma stokrat vetsi koule nez 48mm Brajtle na spejlicce nejake kopacky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 ja to beru spíš jako dva extrémy. Ale jestli se ti to Andy líbí, hurá do toho! 28mm lady-datejusty ...nebo cartier ... nebo breguet... v malejch velikostech se dá ohromně ušetřit ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Akorat na to neuvidis, ale usetris! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 V poslední době na něj hodně myslím. Tyhle dvě fotografie mám moc rád. Hodinky jsou vidět jen na té první, podle spony jistě víme. Tu druhou jsem prostě musel. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Mne se tady ty maly hodinky na velkejch pazourach neskutecne libi. Proste to borci meli jako ukazatel casu bez nejakeho machrovaciho statusu. Tohle ma stokrat vetsi koule nez 48mm Brajtle na spejlicce nejake kopacky... Mám to úplně stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 ja to beru spíš jako dva extrémy. Ale jestli se ti to Andy líbí, hurá do toho! 28mm lady-datejusty ...nebo cartier ... nebo breguet... v malejch velikostech se dá ohromně ušetřit ;o)Ja bych si musel jeste oholit pazouru a to uz se mi moc nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Co to má Hans Zimmer? Fotka z dokumentu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Hamilton?...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Hamilton Khaki Aviation Pilot Day Date H64615135 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Složil hudbu k Interstellaru. Náhoda? Nemyslím si... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Hamiltony mě napadly, ale nevěděl jsem, že tam mají ukazatel dne. Díky za pomoc M.K. - No vidíš to, dokument je z podobný doby jako Interstellar, tak tam nějaká souvislost bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se