Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jirka je borec

post-5787-0-81012300-1586022643_thumb.jpg

Stoun Ronnie Wood a spolupráce s Bremontem (pokud to tu už bylo, omlouvám se)

post-5787-0-30748500-1586023228_thumb.jpg

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno

Keith je legenda a může si dovolit nosit co chce a v jakýkoliv velikosti chce... a většina mu to pochválí. Za mne je to ale důkaz, ze na velikosti přece jen trochu záleží, tohle vypadá jako nárameček (i na takovým šlachovitým týpkovi, u kterýho jsou malý hodinky v pořádku).

Odesláno

Mne se tady ty maly hodinky na velkejch pazourach neskutecne libi. Proste to borci meli jako ukazatel casu bez nejakeho machrovaciho statusu. Tohle ma stokrat vetsi koule nez 48mm Brajtle na spejlicce nejake kopacky...

Odesláno
:D ja to beru spíš jako dva extrémy. Ale jestli se ti to Andy líbí, hurá do toho! 28mm lady-datejusty ...nebo cartier ... nebo breguet... v malejch velikostech se dá ohromně ušetřit ;o)
Odesláno

V poslední době na něj hodně myslím.

Tyhle dvě fotografie mám moc rád. Hodinky jsou vidět jen na té první, podle spony jistě víme.

Tu druhou jsem prostě musel.

8300ed67a63dacb96820247d9c2aa31b.jpg

a864d2399f122fe2d985be0963f40d83.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Mne se tady ty maly hodinky na velkejch pazourach neskutecne libi. Proste to borci meli jako ukazatel casu bez nejakeho machrovaciho statusu. Tohle ma stokrat vetsi koule nez 48mm Brajtle na spejlicce nejake kopacky...

Mám to úplně stejně.

Odesláno

:D ja to beru spíš jako dva extrémy. Ale jestli se ti to Andy líbí, hurá do toho! 28mm lady-datejusty ...nebo cartier ... nebo breguet... v malejch velikostech se dá ohromně ušetřit ;o)

Ja bych si musel jeste oholit pazouru a to uz se mi moc nechce :D

Odesláno

Hamiltony mě napadly, ale nevěděl jsem, že tam mají ukazatel dne. Díky za pomoc :)

M.K. - No vidíš to, dokument je z podobný doby jako Interstellar, tak tam nějaká souvislost bude :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...