Locque Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Mě by zajímalo, co nosí Desperado. Ten pán bude mít určitě vkus. Ten bude mít ty samý, jen s červeným cifrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Nevíš, co nosí Kmeťoband? Ja vim. Na dalsich fotkach Aiman hodinky nema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Ja vim. Na dalsich fotkach Aiman hodinky nema... Já věděl, že se někdo chytne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Jasně že ne. Co to máš za potkana v avataru? Co to máš TY za potkana v avataru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Že by Roger už měl nové 114060? Ale normální člověk by spíš hleděl na Lindsey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauricio Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Vy chudinky:clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Že by Roger už měl nové 114060? Hele mě příjdou nějaký velký, nejsou to spíš SDDS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Vy chudinky:clap: Co to blabolis... Das sem nejakyho hejla a mame si sednout na zadek.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Vy chudinky:clap: Von je na spy.cz banner na Chronomag? Nebo jak jsi se sem dostal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 mauricio, ze ty budes ten Desperado... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Hele mě příjdou nějaký velký, nejsou to spíš SDDS? No 100% DSSD, podle vnitřního ringu a velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 No 100% DSSD, podle vnitřního ringu a velikosti. Hmm, ta fotka asi dost zkresluje. Já když nerozeznal lupu, tak mě první napadly NoDate. Vypadají totiž menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Michal David, UN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 (upraveno) UN moc pekny, David ma taky velkou sbirku, co? Upraveno 4. června 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Ruud Gullit wears a Christian Van der Klaauw Real Moon Joure no, nikto sa pri tom nepristavil, asi kedze to nie je ani wimpy ladyboy ani OpaRolex na pol zrde ale tento vyber je priam nutne pochvalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 holanďan s holandskýma hodinkama... nevšední kombinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 A tady jeden kanaďan s italskými swiss-made.... Je to fakt Penarai? A už vám dám s Býbrem pokoj (do doby než začne kupovat AP a Pateky), slibuju P.S. Je to foceno když řídil tohle auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 A ještě přihodím opravdového gentlemana. Rowan Atkinson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 (upraveno) ad. bieber: je to proste tak, ze arnold je arcibouchac aj s plastovymi Seikami, ale toto tu si moze dat na seba absolutne cokolvek, aj odviezt sa moze v com chce, vyzera ze to slohol fotrovi btw, ty s nim nieco mas, ze si taky vytrvaly? ked uz teda pokusame davive reflexy.. tie rolady su na jeho... s odpustenim, koncatine. ale v tych duhovych by bol rozkosnejsi, to uz by siahal na pomyselny vrchol, ergo k podrazkam Horsta Fuchsa. Upraveno 5. června 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 No já si jenom myslím, že co se týče hodinek, tak má ten chlapec velký potenciál. Nejdřív mu nutili Géčka, které nosil na všechny akce, protože z toho byly prachy. Pak chvíli nenosil nic, načež objevil styl bling bling, zapomněl na svojí pověstnou skromnost a začal kupovat Rolexky s diamanty. Jenže až mu někdo řekne, že je to trapný a že existuje i "hodinařina", tak pak se máme na co těšit. A já doufám, že mu to někdo brzo řekne, protože zlatý Day Date se v tomhle věku prostě nenosí a PP Nautilus chrono by mu slušely více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se