Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ad Samková - fakt nechápu, že Elton neudělá hodinky i pro holky - vítězky. To je jako jí jako dárek dát slipy.

hele, knírek už má, tak je za diplomaty ráda a slipy jí chyběj:-))
Odesláno (upraveno)

To se mi právě líbí. Prostě hodinky, který jsou stavěný jako oblekovky, nosí mladá kočka se stejnou lehkostí a "nezájmem" jako kdyby to byly géčka. Ten kontrast mě přitahuje. A k tomu všemu jsou jí možná trochu větší. Úplně si dokážu představit, jak budou vypadat za pár let - ta onošená patina je něco, co naše hodinky málokdy zažijí.

Hahaha, vidím to naprosto stejně :D

Upraveno uživatelem t.p
Odesláno (upraveno)

Matej ma bezchybny vkus. Hraje jak buh a ty hodinky jsou naprosto prekrasne. Skoro tak pekne, jako Vincky Vintidz. :) Fakt krasne, uzasne oblekovky s vibracema sedesatych let. Whoaaa...

+1

Matej je na vrcholu hereckyho umu. 2013/2014 naprostej strop. a hodinky dokonalost sama. Ostatne jako jeho krasna mlada manzelka:)

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Jo a ještě k té Samici...myslím, že Diplomaty k ní bez problému jdou, obzvláště takhle...a je sympatický, že je opravdu nosí...

post-14887-0-47144400-1394056412_thumb.jpg

Odesláno

Jo a ještě k té Samici...myslím, že Diplomaty k ní bez problému jdou, obzvláště takhle...a je sympatický, že je opravdu nosí...

Tím, že Eva nosí Primky upgradovala u mě sympatie získané olympijským zlatem i krásným dekoltem. Eva je sympaťačka a Diplomaty jí budou slušet ikdyž bude ve freestylových hadrech... 

Odesláno

very decent:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...