Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

Ale na druhou stranu - podívejte jaká byla bouře kolem italského instalatéra Paola di Boema. Pár článků a ticho. No ... Prostě česká nátura se nedá ...

No Bém je spíš schovával. To El director je jiná liga. Na tiskovku s Bentleyema a ještě je ukáže !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Po Kubicem a politice trochu vulgárnějšího bulváru na vás :) (je pátek odpoledne, na víc se už nezmůžu) - zdá se mi to, nebo mají všichni ty kluci kolem Uršuli Klukový na třetí fotce u tohodle "článku" stejný hodinky? (přinejmenším ti, kterým jsou vidět - vzadu krajní a vepředu všichni tři). Že by product placement? A co to je zač?

Odkaz ke komentáři

Po Kubicem a politice trochu vulgárnějšího bulváru na vás :) (je pátek odpoledne, na víc se už nezmůžu) - zdá se mi to, nebo mají všichni ty kluci kolem Uršuli Klukový na třetí fotce u tohodle "článku" stejný hodinky? (přinejmenším ti, kterým jsou vidět - vzadu krajní a vepředu všichni tři). Že by product placement? A co to je zač?

nedivil bych se kdyby to bylo neco z tohohle http://www.axcent.cz/hodinky-axcent/katalog-hodinek

ted tady nedavno tu znacku predstavili.

Odkaz ke komentáři

nedivil bych se kdyby to bylo neco z tohohle http://www.axcent.cz/hodinky-axcent/katalog-hodinek

ted tady nedavno tu znacku predstavili.

rád bych připomenul - tato rubrika se jmenuje "Jaké hodinky nosí V.I.P." - tihle chcápci nejsou nic než nuly. Tak žádnej plevel tohoto solidního bulvárního vlákna :-) Sem patří Švarcikníže, maximálně nějakej Kurýr. :gun_bandana: :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Božínku, to sou fešáci... Grrr!!! :sniper:

Odkaz ke komentáři

rád bych připomenul - tato rubrika se jmenuje "Jaké hodinky nosí V.I.P." - tihle chcápci nejsou nic než nuly. Tak žádnej plevel tohoto solidního bulvárního vlákna :-) Sem patří Švarcikníže, maximálně nějakej Kurýr. :gun_bandana: :thumbsup_anim:

Pravda, omlouvám se za nuly, jen mě to prostě zaujalo :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...