Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

Myslim ze jsem na to přišel. To bude chytrý product placement Tamary Bendlové, která to chlapcům půjčuje na focení. Z hlediska chronomagického se na to ovšem kouká líp, než na tu druhou skvadru. Upřímně kdo z nás by měl chuť na nějaké upocené Bentimy, nebo Q a Q soudruha Škromacha ? :speak_cool:

A nabízí se další vysvětlení - dar přítele Berlusconiho (Panerai), přítele Sarkozyho (Rolex) ... safra, jen s tím Kupkou nevím...že by galerista Knížák? :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem frista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Na hajzlu jsem prolistoval asi tejden starej Spy. Teda ne že by tam byly nějaký echt VIP a dle očekávání jsem na rukách frikulínů zachytil dost brajtlí.

Co mě ale překvapilo a potěšilo a proč sem vůbec píšu, tak Marta Jandová měla na nějaký fotce z koncertu Prim digital.

Odkaz ke komentáři

Putin 2007: Blancpain Chronograph Leman

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Putin 2009: Aqua Lung Big Date

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

2009: Testovani Aqua Lung v Sibirskem jezere

No to by mě zajímalo, které z nich dostal ten chlapec....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Na hajzlu jsem prolistoval asi tejden starej Spy. Teda ne že by tam byly nějaký echt VIP a dle očekávání jsem na rukách frikulínů zachytil dost brajtlí.

Co mě ale překvapilo a potěšilo a proč sem vůbec píšu, tak Marta Jandová měla na nějaký fotce z koncertu Prim digital.

Bo brajtle jsou velké, lesklé a masivní! A to frikulíni rádi :) Když jsem byl nedávno v PRaze tak u dušáka už ve výloze měli jen ty nejlesklejší a nejmasivnější brajtle a bi-colory...

Odkaz ke komentáři

http://www.longines.com/events/2008/albert_einsteins

Odkaz ke komentáři

Začínám mít výčitky, že se poslední dobou věnuji na chronomagu jen bulváru, ale ono to docela čistí hlavu :-) Tak tedy - Ivánku, copak to máš na ruce ?

Odkaz ke komentáři

Mě ta mrdka přijde jako arhimédy. Ty nápisy jako by jim z oka vypadly...

Kdepak Archimedy to nejsou, podivej se na 3. hodinu a vubec, na mem monitoru je jeste videt silny antireflex skla, coz myslim archimedky pilot nemaj.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...