frista Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2009 (upraveno) Myslim ze jsem na to přišel. To bude chytrý product placement Tamary Bendlové, která to chlapcům půjčuje na focení. Z hlediska chronomagického se na to ovšem kouká líp, než na tu druhou skvadru. Upřímně kdo z nás by měl chuť na nějaké upocené Bentimy, nebo Q a Q soudruha Škromacha ? A nabízí se další vysvětlení - dar přítele Berlusconiho (Panerai), přítele Sarkozyho (Rolex) ... safra, jen s tím Kupkou nevím...že by galerista Knížák? Upraveno 16. srpna 2009 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2009 Nema nahodou Submarinery a nie Datejusty ? Mna najviac rozosmiali Paneraie, to už je priliš že si dovolil aj datumovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2009 Na hajzlu jsem prolistoval asi tejden starej Spy. Teda ne že by tam byly nějaký echt VIP a dle očekávání jsem na rukách frikulínů zachytil dost brajtlí. Co mě ale překvapilo a potěšilo a proč sem vůbec píšu, tak Marta Jandová měla na nějaký fotce z koncertu Prim digital. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2009 Bulvár žádá vysvětlení Zdroj no sleduju, ze cena PRIMek pekne roste, z katalogovych cca 35 je najednou v blesku 100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Putin 2007: Blancpain Chronograph Leman Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Putin 2009: Aqua Lung Big Date Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2009: Testovani Aqua Lung v Sibirskem jezere Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No to by mě zajímalo, které z nich dostal ten chlapec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Na hajzlu jsem prolistoval asi tejden starej Spy. Teda ne že by tam byly nějaký echt VIP a dle očekávání jsem na rukách frikulínů zachytil dost brajtlí. Co mě ale překvapilo a potěšilo a proč sem vůbec píšu, tak Marta Jandová měla na nějaký fotce z koncertu Prim digital. Bo brajtle jsou velké, lesklé a masivní! A to frikulíni rádi Když jsem byl nedávno v PRaze tak u dušáka už ve výloze měli jen ty nejlesklejší a nejmasivnější brajtle a bi-colory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markétka Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 poznáte tyto hodinky? http://x0rcist.wz.cz/hodinky2.jpg http://x0rcist.wz.cz/hodinky.bmp bohužel lepší fotku nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markétka Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 poznáte tyto hodinky? http://x0rcist.wz.cz/hodinky2.jpg http://x0rcist.wz.cz/hodinky.bmp bohužel lepší fotku nemám podle mě jsou to Breitling Navtimer World, ale těžko říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 podle mě jsou to Breitling Navtimer World, ale těžko říct Líbí se mi, že si dokážeš na vlastní otázku odpovědět, nicméně se obávám, že Tvá odpověd není správná ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Asi by se to hodilo spis sem, presunujto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markétka Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Líbí se mi, že si dokážeš na vlastní otázku odpovědět, nicméně se obávám, že Tvá odpověd není správná ... tak které by to mohly být? dá se to vůbec poznat? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 tak které by to mohly být? dá se to vůbec poznat? díky No oni to nebudou ani jedny Béčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 No oni to nebudou ani jedny Béčka. Aby ses nedivil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 http://www.longines.com/events/2008/albert_einsteins Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matino Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Neviem, ci je znamy aj za hranicami, ale v SR je celkom popularny...a to co ma na ruke som si nahodne vsimol na bilboarde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Začínám mít výčitky, že se poslední dobou věnuji na chronomagu jen bulváru, ale ono to docela čistí hlavu :-) Tak tedy - Ivánku, copak to máš na ruce ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Začínám mít výčitky, že se poslední dobou věnuji na chronomagu jen bulváru, ale ono to docela čistí hlavu :-) Tak tedy - Ivánku, copak to máš na ruce ? ty voe tak to bude nejaka CMFS mrdka asi , co Jiriku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Mě ta mrdka přijde jako arhimédy. Ty nápisy jako by jim z oka vypadly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Mě ta mrdka přijde jako arhimédy. Ty nápisy jako by jim z oka vypadly... Kdepak Archimedy to nejsou, podivej se na 3. hodinu a vubec, na mem monitoru je jeste videt silny antireflex skla, coz myslim archimedky pilot nemaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Kdepak Archimedy to nejsou, podivej se na 3. hodinu Přemýšlel jsem nad tím a je to ručicka. Je to focené ve tři odpoledne a vteřinovka je někde na páté hodině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se